Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Daj link sa play store da skratimo ovo prepucavanje.

Kakav bre Airdroid (nekad ga koristio tj. samo probao, zivi bloatware) i slicni bakraci. Danas svaki File manager (Root Explorer, Explorer, Solid Explorer, ES Exlorer...) ima navedene opcije (interakcija izmedju kompa i telefona, SMB, FTP, LAN...), a nema toga ko ne koristi neki File Manager :)

+1 za bloatware. I to kod mene je veoma spor a na Djilkoshovu preporuku sam probao Software Data Cable i oma skoro duplo vecu brzinu transfera i radi na principu FTP-a.

AirDroid ne koristi nikakav "programcic" za PC, direktno se iz browsera pristupa, sem ako se nesto promijenilo u zadnjih par mjeseci... ne zbunjuj covjeka...

To sam i ja napisao mada nisam koristio AirDroid vec oko pola godine.

A za prebacivanje fajlova koristim wifi file transfer pro, i on je dosta brz.

Covece, instaliras aplikaciju na fon, i iz nje ulazis na komp. Na kompu se instalira programcic koji ti trazi da bi to radilo kada prvi put palis program.
I ovaj airdroid sto sam ja ins nema mogucnost komp da pristupa fonu, samo fon kompu.

EDIT: au, pa ovo nije airdroid, nego AirStream. Ja se izvinjavam al totalno sam lose procitao, tj na brzinu pa sam zbunio i vas i sebe.

koja si ti legenda... :wall:

bez uvrede, ali koliko dugo koristis Android? Je li ti One prvi Android fon?

koja si ti legenda... :wall:

bez uvrede, ali koliko dugo koristis Android? Je li ti One prvi Android fon?

Drugi, al' kao da je prvi :D Jos uvek se upoznajem sa forama android-a :D Naucio sam root da radim, razno flashovanje i to.
Ali sto je to bitno? Omasio sam naziv programa pa sta?

Na Root Exploreru ne radi streaming, nego krene "temporary" download fajla pa tek onda pusti. No nema veze, svakako mi je bzvz gledati video ili slusati muziku na tel preko mreze kad mi je vec blizu komp /a jos notebook/ :D Treba samo za prebacivanje fajlova. :)

Meni je komp na drugom kraju kuce pa ga nocu ostavim upaljenog i strimujem serije u krevetu do mile volje:)

Ovo dobro dodje onima ko ima nepokretni komp i ko ima kucu od 100+ m^2. A mali je ovo ekran za nesto vise :D Bolje umrezi komp i TV. Danas TVovi imaju i WiFi i LAN :) A preko TeamViewrw upravljas sa kompom :)

Ovo dobro dodje onima ko ima nepokretni komp i ko ima kucu od 100+ m^2. A mali je ovo ekran za nesto vise :D Bolje umrezi komp i TV. Danas TVovi imaju i WiFi i LAN :) A preko TeamViewrw upravljas sa kompom :)

Al ja u sobi imam komp i televizor onaj prastari. A onda legnem kao covek i strimujem seriju na fon, uzivancija.

Na Root Exploreru ne radi streaming, nego krene "temporary" download fajla pa tek onda pusti. No nema veze, svakako mi je bzvz gledati video ili slusati muziku na tel preko mreze kad mi je vec blizu komp /a jos notebook/ :D Treba samo za prebacivanje fajlova. :)

Na ES File Exploreru radi bez problema. :) A ovo za da je ekran mali - nemas pravi telefon :D

Private-Solo-Movie-Theater.jpg

Da li postoji neki sajt sa koga mogu da skidam igrice za android na pc, ali da nema virusa? Mnogo mi je da 1.5gb skidam preko wireless-a :)

5 strana objasnjavanja i na kraju ništa. Zar nije bilo lakše da se pogleda neki tutorial na YT?

5 strana objasnjavanja i na kraju ništa. Zar nije bilo lakše da se pogleda neki tutorial na YT?

Dobro Djilke ne placa se po napisanoj strani. Koje si ti gundalo to je strasno. :D

Ajde kad smo vec kod streaminga: zanima me da li je moguce da sa telefona streamujem na komp kao sto mogu na smart tv ??
Zelim da kad pritisnem ikonicu "Change player" da mi tu sliku mirroruje na pc kao sto to radi na smart tv.

2014-02-05-23-26-44.png

Nemam smart TV imam samo obican koji je HDMI kablom povezan na komp pa naprimer kad zelim neku sliku da pokazem priateljima nek ne moraju da dodaju telefon nego jednostavno da sliku bacim na TV.

Ovaj fazon samo ne sa smart TV-om nego sa kompom:

Drugi, al' kao da je prvi :D Jos uvek se upoznajem sa forama android-a :D Naucio sam root da radim, razno flashovanje i to.
Ali sto je to bitno? Omasio sam naziv programa pa sta?
bitno je jer si dosao u thread sa naprednim korisnicima, i sa jako malo iskustva dijelis savjete koji nisu tacni, nije ti ovo bas prva omaska... Ja kad sam bio pocetnik, samo sam citao, citao, citao, pa tek onda polako poceo da pitam druge ako nesto nije jasno, i na kraju presao na dijeljenje savjeta...
dakle vrh!
+1 ko moze da gleda na 4-5inca film..xaxa

znas kako, sve je u relativnim pojmovima... 5 inca na razdaljini od recimo (lupam) pola metra ti ispunjava vidno polje vise nego TV od 42" na razdaljini od 4 metra... Jos kad je ekran dobar kao na HTC One i sl, ne znam sta je onda smijesno ;)

Ja svako vece peglam serije na telefonu u krevetu.U dnevnoj mi je i tv i racunar a i ne volim da sedim za racunarom i gledam film.
Ovako pre spavanja jedna epizoda se strimuje i pod jorgan planinu :)

bitno je jer si dosao u thread sa naprednim korisnicima, i sa jako malo iskustva dijelis savjete koji nisu tacni, nije ti ovo bas prva omaska... Ja kad sam bio pocetnik, samo sam citao, citao, citao, pa tek onda polako poceo da pitam druge ako nesto nije jasno, i na kraju presao na dijeljenje savjeta...

O cemu ti? o_O Lik me je pitao za program koji koristim, ja sam omasio naziv jer pocinju isto i sta sad? Ja nemam pojma oko androida ako sam omasio naziv? Koje to druge "omaske" imam? *** nije tema za to ali morao sam da odg

@tema: Ovo za kutiju je vrh! Definitivno moram probati xD

O cemu ti? o_O Lik me je pitao za program koji koristim, ja sam omasio naziv jer pocinju isto i sta sad? Ja nemam pojma oko androida ako sam omasio naziv? Koje to druge "omaske" imam? *** nije tema za to ali morao sam da odg

jesam ja prije 10ak dana pitao za widgete i automatsko paljenje 2g/3g/4g, pa si ti prvi potrcao da kazes "ne, ne, to ne moze, bla bla"? Iskuliraj, moras da imas dooobra ledja i mnooogo da citas na XDA, da bi davao takve tvrdnje, ispostavilo se da ipak moze, i evo sad, nakon mog posta, dosta ljudi koristi Intelli3G modul... Takodje, postovi tipa "ja mislim da moze, ali ne znam sa kojim programom" su prilicno beskorisni... Imas One par mjeseci, kul, ali ipak... Ovdje ti je ne jedna, nego troje osoba skrenula paznju za AirDroid, dok ti nisi uvidio gresku...

Poslednja izmena:
jesam ja prije 10ak dana pitao za widgete i automatsko paljenje 2g/3g/4g, pa si ti prvi potrcao da kazes "ne, ne, to ne moze, bla bla"? Iskuliraj, moras da imas dooobra ledja i mnooogo da citas na XDA, da bi davao takve tvrdnje, ispostavilo se da ipak moze, i evo sad, nakon mog posta, dosta ljudi koristi Intelli3G modul... Takodje, postovi tipa "ja mislim da moze, ali ne znam sa kojim programom" su prilicno beskorisni... Imas One par mjeseci, kul, ali ipak... Ovdje ti je ne jedna, nego troje osoba skrenula paznju za AirDroid, dok ti nisi uvidio gresku...

Nisam ja to rekao, samo sam napisao da je Djilkos tako rekao, a ja sam nasao nacin i pitao tebe da ti probas jer meni ne radi a ti si samo silulirao.
A opet ponavljam, permutovao sam te dve aplikacije i ***.

@hsv ja moram da te pohvalim znači vrh. Au kakva galeriju sam našao, perverzija.

Koju? Nisam ni probao sve :d

Nisam ja to rekao, samo sam napisao da je Djilkos tako rekao, a ja sam nasao nacin i pitao tebe da ti probas jer meni ne radi a ti si samo silulirao.
A opet ponavljam, permutovao sam te dve aplikacije i ***.

blah, stvarno mi je muka da idem na search, da bih ti dokazao da nisi u pravu :-/

edit: morao sam da potrazim, bilo je jace od mene :d

http://forum.benchmark.rs/showthrea...A-I-ODGOVORI&p=3582942&viewfull=1#post3582942

bas je tako kao sto si gore naveo, o premudri :p

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno