Šta je novo?

Diablo 3

jesmo delili iteme, ali ne one najjace.
Uvek volim pocetniku da dam opremu da mu olaksam, i poneki milion.
Ali ako je item od 100-200mil i vise, ili moze da se proda za evre onda onda zavrsi na AH.

U Rosu ce biti suprotno, recimo imas vrhunski IK chest, dobijes posle nekog vremena jos jedan odlican, za nijansu slabiji.
Takav item je tebi apsolutno bezvredan, ne mozes da ga prodas, malo je losiji od onog kog imas. Ne ide na ostale klase jer je set za barba.
Ostaje ti samo da ga poklonis nekome, a da postoji AH verovatno bi ga prodao za 200 miliona :)
ja sam dao edu i neke vredne iteme, skoro sve sa mog cm wiza (one account bound nisam mogao) :) meni nikad nije bio problem da nekome dam nesto ako mi ne treba.
tako sam i u PoE, nista nikad nisam kupovao, prodavao (mozda 2-3 itema)

sa maksimalnih 10 p100 ces biti p307

sa 4 p100 sto je realno da napucas, jer se sada sa ovim kript runovima izuzetno brzo leveluje, ces biti paragon 200+, sto je sasvim dovoljno

ja sam dao edu i neke vredne iteme, skoro sve sa mog cm wiza (one account bound nisam mogao) :) meni nikad nije bio problem da nekome dam nesto ako mi ne treba.
tako sam i u PoE, nista nikad nisam kupovao, prodavao (mozda 2-3 itema)

znam, zato i svi vole da igraju sa tobom, ti si zivi crveni krst :wave:
nadam se i da ce Rudy da se vrati da peglamo

Poslednja izmena:
To za 10 p100 = p307 je trenutno stanje.
Ovo i ako budu menjali bice pred izlazak RoS, jer im odgovara da ljudi jure paragone - to ih jos jedino i drzi uz igru.
Ja licno ne bih voleo ovo da diraju, treba da cene ko je proveo toliko vremena u igri. A ko je davao 'iljade ajvara za ingame iteme, to mu je sto mu je. :D

Nego razmisljam kakva ce ludnica na AH nastati u martu, mislim da cu da cuvam gold do tada. 8)

zamisli onog lika sto je pukao 7000€ za echoing fury :)

sve zavisi sta planiras da radis narednih mesec dana.
Ako ces dosta da igras, izlevelujes 2-3 barba do p100 , onda ostavi gear za njega. Ja sam ostavio svu opremu za mog WD-a, mozda me pukne pa budem igrao, ima jos dosta vremena.
Ako ne igras, prodaj sve. Dzaba da cuvas mempo ako mozes da ga uvaljas za 30 ili koliko vec vredi evra, kada ne mozes da ga enchantujes...

Ja planiram da izlevelujem Crusadera i igram sa njim, vremenom cu skupiti opremu i za moje ostale heroje.

Verujem da cemo i dosta trejdovati tj. poklanjati iteme, mi koji sa foruma igramo zajedno.
Itemi nece imati nikakvu vrednost jer ne mozes daih prodas, vec imas 2 sata da ih das nekome iz 0arty-ja kada ti je pao.

To je ono sto je Ed zeleo kada je D3 izasao, da iskuliramo AH i delimo medjusobno iteme :)
Tako ce i biti.

Ne planiram da igram igru do same expanzije tako da sam stavio mempo na prodaju kao i neke lacuni bracere... Da probam izvuci bar nesto para dok izadje exp.

Nego razmisljam kakva ce ludnica na AH nastati u martu, mislim da cu da cuvam gold do tada. 8)

Bice ludnica onima koji ne uspeju da uvaljaju iteme dok vrede nesto( citaj ulozili gomilu truda a na kraju dobili 1m golda za nekadasnji imba item). Tada ces imati gomilu itema za male pare koje niko nece da kupi jer kao i u svim blizzard igrama nakon izlaska expanzije svoj gear mozes da bacis u kantu.

Poslednja izmena:
Taj mi je uvek u glavi kada se pomene rmoney. :D

Ima nas 4,5 iz CG koji igramo takodje, a i ovdje vidim da mora imati makar 10ak aktivnih ljudi.

Kad bi svi zajedno radili party, mislim da bi svako imao previse dobar gear dijeljenjem istoga :)

Bice ludnica onima koji ne uspeju da uvaljaju iteme dok vrede nesto( citaj ulozili gomilu truda a na kraju dobili 1m golda za nekadasnji imba item). Tada ces imati gomilu itema za male pare koje niko nece da kupi jer kao i u svim blizzard igrama nakon izlaska expanzije svoj gear mozes da bacis u kantu.

Mislio sam na cenu golda, mislim da ce skociti prilicno.

Mislim da nece skakati nista posebno... Jel realno kome tad treba gold, za sta?? Kupovaces gold da bi kupio neki item koji ces baciti kad izadje exp? Jedino da kupuju gold radi expanzije i lakseg kraftanja... Ali msm da je to isto promasaj.

Videcemo. :)

Ako ne predje 2eur necu ni da stavljam, jer treba da bude i za gift RoS, i da ostane koja stotina za craft.

Jeste sigurni da je moguce ici na gift ros? Znam da pre sa tim parama si mogao samo sebi uzimati igre.

Poslednja izmena:
e pa drugari, vidim zahuktala se tema :) meni se kao sto rekoste mnogo svidjaju promene i ljudi ce se jos vise druziti. i do sada su tu bile standardne ekipe sa foruma, vrhunski endgame stvarno, ali sada ce biti jos lepse.

ja nisam uzeo ros, i ne verujem da cu. trenutno me drzi gw2 i nesto me ne svrbi da dajem 40 evra za ros, nisam bas u situaciji.

inace illidan mi je dao top iteme, a jeeno vreme sam furao i booestan wkl od dbravez-a, hvala momci. ilke, da ti vrati ed ona cuda od itema da uvaljas sad to dok jos vredi? dao bih ti sve iteme koje imam da prodas, ja stvarno nemam smisla za trgovinu, nikad nista na rmah nisam prodao, a na gah najveca transakcija od kad igram mi je bila 50 mil :) a sad tek kad sam izasao iz stosa nema sanse da prodam nesto kako valja.

Poslednja izmena:
Ede moze ros da se nabavi za 3000din, ne treba ti 40e
ali nije zurba, kad se smoris sa gw2 uvek si dobrodosao :)

ne zna se jos, ali najavili su gasenje AH pet meseci unapred, imas dovoljno vremena da ocistis/prodas sta ti ne treba :)

DBravez planiras li malo da igras The Elder Scrolls Online Beta ?

nisam do sada igrao ni jednu mmorpg igru, izbegavam ih jer jedu vreme ko popaj spanac :D
mozda budem probao betu 2-3 vikenda ali me i mrzi da skidam 20-30gb..
ionako igram hearthstone a uskoro ce i ros.

hmmm... pa kao da prodam direktno iz complited tab-a, a da ne radim "send to stash", tipa 50k flawless square-a?

maksimum je 21k, toliko mozes da kupis jer je to maksimum sto mozes da posaljes u stash.
Nema druge, moras u stash pa prodaj.

Ja sam skoro prodao 60k flawless square, uvek ih kupujem po 10k da se ne bi mucio sa prostorom u inventory-ju.

Poslednja izmena:
Hahaha što mi se ne žuri ja mislim da ce pred ekspanziju da bude preko dva ipo... Živi bili pa videli

Ovo vise nije igra,ovo je postala simulacija berze ili "Vukovi sa benchmark-a"

Poslednja izmena:
Ovako, posto sam se dosta vremena dvoumio sta da radim u vezi D3 i jednostavno sam odlucio da cu da kupim ponovo D3+RoS da odmah narucim u paketu sa G2play.

E sada mi treba neko ko ne planira jedno vreme da igra a ima brutalnu opremu za monka i wd-a da je da na zajam ako hoce da ta dva katakera isteram na p100 i naravno da istu opremu posle toga vratim vlasniku koji mi posudi. A kada bude izasao RoS onda planiram da krenem kao verovatno i svi ovde Crusadera da izgrindam. Monk i WD su mi prioritet a kasnije mozda uzmem pa napucam i jednog barba ali to je vec prica za sebe.

Naravno ovo mi je drugi nalog ali svi me ovde znate kao KornjacaNS. Poz pa se nadam da se uskoro vidimo u igri.

Potrudili su se :)

Zanima me kako ce izgledati paragon lvl ovkir, jer sam citao na forumu da dizajneri rade i na tome. Da ne bude crni onaj sa p100 do kraja

Vrh Dno