Zašto misliš da je gold bezvredan
tako je ! sada svi itemi idu lepo na RMAH i gold da se proda i sve na hearthstone da se ulozi hahahahaha
pa ne ozbiljno mislim .. sta drugo da radis kada nemas na sta da potrosis te pare 😀 osim ako nemas akciju da prebacis na pp...
Ja ulazim u ekspanziju sa oko 500 miliona goldi.
Jos mi je ostao full gear DH da prodam, pa da vidim sto sa parama 🙂
Najljepsi mi je osjecaj bio na RMAH kad sam kupio bio 400 mil goldi od prodaje itema kad mi je najvise trebalo prije 2,3 mj 😀
Pitam ovo jer imam solidan mempo za prodati na mom barbu... Pa se razmisljam dali da prodam... I mozda jos koji item sa njega.
Pitam ovo jer imam solidan mempo za prodati na mom barbu... Pa se razmisljam dali da prodam... I mozda jos koji item sa njega.
Mislim da je vecina sa bencha-a i delila iteme izmedju sebe,ali @Ed je to najvise potencirao!Pa i ti si mi dao "Natalya's Bloody Footprints" kada sam igrao sa monk-om!Bas mi je fino podigao DPS onda!Sada ce to tek imati smisla!To je ono sto je Ed zeleo kada je D3 izasao, da iskuliramo AH i delimo medjusobno iteme
Tako ce i bit
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari