Šta je novo?

Diablo 3

:d
wSc4saX.png

Ne znam kako mi jos uvek otvara stranicu giveaway-a, cak i kad ocistim cache. Probao sa 5 razlicitih email adresa, pokusavao 15 minuta. Nista.

Monster Density has been revisited across Acts I-IV

- Players should now encounter smaller packs of monsters less frequently

Sve vise i vise se trude da ubiju vanillu.

Pa upravo su rekli da ce biti jos manje nego na PTR, svestan si sta pise? I to ce uci u RoS kasnije, posto je RoS samo Act V. Vestacki teraju i kupovinu same igre, a i forsiranje Act V / Rifts.

Otkud znaš da ovo nije buff?

Možda eliminišu često spawnovanje manjih packova, umesto kojih će sad dolaziti veći, ili tako nešto...

Monster Density has been revisited across Acts I-IV

- Players should now encounter smaller packs of monsters less frequently

Sve vise i vise se trude da ubiju vanillu.

moze da se prevede i kao "igraci ce redje sretati manje grupe" tj. "cesce ce sretati vece grupe" :p

Upravo, ali Versus je tu da nadje neku manu, ne daj Bože da pohvali nešto. ;):)

Poslednja izmena:
Mislim da to znaci: Ostavili smo samo velike grupe, da sto veci broj ljudi pohrli i kupi diablo3 i shvati da nije kasno levelovati :)

Na sta ce crypt da lici :p

Poslednja izmena:
Pardon, mozda i jeste takva situacija, posto je definitivno mnogo teze reci "Increased the overall density of monsters". :) Kao neko ko je izlevelovao dva HC karaktera na ovom PTR, retke su bile i manje grupe, a kamoli "vece". Samo Act 3 je vredeo nekog igranja, sve ostalo je tuzno kao sto je bilo na samom izlasku.

ja 219
moracu da nabudzim do 250 pre izlaska :D

koji sam ja slepac, ni ovo ne mogu da osvojim... ništa, neće mene d3 više videti izgleda, naljutio sam se
Veruj mi,ja sam ti slepi slepac!Mene ce samo izabrati ako se prijavim za neke kineske igre koje su tek u pre-alpha fazi,ali samo ako budem uporan!
Lazem,dobio sam invite za closed betu za Hearthstone i to samo 2 dana pre nego sto ce poceti open beta!Koja je to privilegeja bila!

Poslednja izmena:
Imal ko od vas dobru opremu za monka i za wd-a, vracam, cim zatrazite?! I neko voljan sutra posle podne da me izgrinda koliko moze, ja bih najradije lvl 60 ali ne zavisi od mene nego od nekoga ko me bude grindao.

Prilozi

• trololo.jpg
    trololo.jpg
    419.7 KB · Pregleda: 56
Vrh Dno