Nikako nemogu da pohvatam na Q2C poolu kolko zaradjuem jel pool ima mnogo losa ocitavanja. ALi recimo da sa 10kompova pravim u proseku oko 500Qubita na pola sata bar po ovom difu. Ostavicu par dana da kopa smara me sto poolovi imaju DDOS napade jel kad pukne pool a ja nisam kuci kompovi ce da mi zuje u prazno :trust:
Auu, ni jedan pool ne radi. Oborili diff na 500.
Tvojom matematikom ja bi trebalo da pravim oko 35.000qubita +- na dan sa 10 kompovaJa sam pravio racunicu koliko donosi i tacno se poklapa:
100 kh/s pravi dnevno 1300 QBIT-a na diff-u 700-800.
Sto znaci da 100 kh/s napravi 1000 QBIT na diff 1000, tako je lakse.
Znaci primer, imate 350 kh/s. 1000x3,5 = 3,500 QBIT/per day ali je sad diff 1500, znaci -25%, = 2625 QBIT i odbite barem ~5-6 posto na lopovluk poola i fee i to bi trebalo biti to.
Naravno ova formula vazi za reward od 2048, sto znaci da ce se od ponedeljka isto tako racunati, ali ovoga puta krajnji iznos podeliti. Umesto danasnjih 2600, dobijace se 1300.
Pogledajte prilog 134304
Evo rezultata sa masine iz potpisa.
Ne znam da li sam na dobar nacin uradio oc posto nisam bas iskusan sa ovim cpu i plocom.
Prosli put sam probao drugaciji overklok. Stavio visi takt rama iako nema ulogu i veci fsb. Tad mi je dao vise kash-a sto mi je pomalo cudno jer je onda takt bio ravno 4.6. Moram probati opet. Mada vidim da iz dana u dan ukupan khash varira. Mozda mi se cini pa lupam.
jel ga hladis sa tim megahalems-om?Pogledajte prilog 134304
Evo rezultata sa masine iz potpisa.
Ne znam da li sam na dobar nacin uradio oc posto nisam bas iskusan sa ovim cpu i plocom.
Prosli put sam probao drugaciji overklok. Stavio visi takt rama iako nema ulogu i veci fsb. Tad mi je dao vise kash-a sto mi je pomalo cudno jer je onda takt bio ravno 4.6. Moram probati opet. Mada vidim da iz dana u dan ukupan khash varira. Mozda mi se cini pa lupam.
Uh, izgleda da je u Srbiji nestasica svega, jer i pored nedostataka grafika i napajanja, preti nestasica i procesora.
Definitivno je Srbija u banani sa IT sektorom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari