Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

^ Misliš da ne bi uključio da zna :)

Superstar

Kako si pre stavljao nešto na lockscreen? Tako i ovo. Ako nisi onda u security i uključi widgets i onda probudiš telefon, swipe u desno, klik na krst i nadji missed it

Ja imam isto poslednju beta verziju fb-a, al nemam novi dizajn. Jel neko zna kada ce to doci svima?

Novi dizajn je bila ta v5. Ne znam da li su se predomislili ili šta već. Ja ni na desku nemam novi dizajn, a svi oko mene već 6 ga imaju.

Nemam ni ja novi dizajn, ni na telefonu, ni na kompu i molim boga da ga ne ubace skoro jer mi se ovaj stari 100x vise svidja.

Novi dizajn se dobija sa serverske strane kako sam negde procitao,valjda kako se kome zalomi.

Meni se onaj na kompu koji su neki (ali retki) vec dobili bas svidja ali nikako da mi dodje jos sam kao requestovao nesto ali dzaba :/ Cini mi se prva izmena fb-a koja mislim da je ok. A novu aplikaciju nisam video jos.

Inace koristim Feedly ali mi kod nekih pracenja ne pokazuje slike. Da se vratim na Flipboard ili ima jos nesto da probam?

da, s tim da sam se ja prijavio jos prosle godine negde marta i jos nista od toga. a neki koji ne znaju ni sta je android imaju novi izgled desktop+mob

ah, zivot je nekom majka, a nekom maceha! :d

+1 i od mene i super objasnjeno u temi koju je Djilkosh otvorio..

Pa ***, niasam testirao, video sam koncept i ucinilo mi se zanimljivim :D

Uzeo sam da probam hangouts za SMS. Kako je ovo loše! Na stranu to što je prilično spartanski, ali nije mi jasno kome je palo na pamet da napravi app koji radi 2 stvari, ali gde ću imati te 2 stvari razdvojene u jednoj listi.
Da je bar levi tab hangouts, a desni sms, ili još bolje, da imamo unificirani inbox, ovako je baš loše.
Sa druge strane, app je dobra što se tiče izgleda.

Uzeo sam da probam hangouts za SMS. Kako je ovo loše! Na stranu to što je prilično spartanski, ali nije mi jasno kome je palo na pamet da napravi app koji radi 2 stvari, ali gde ću imati te 2 stvari razdvojene u jednoj listi.
Da je bar levi tab hangouts, a desni sms, ili još bolje, da imamo unificirani inbox, ovako je baš loše.
Sa druge strane, app je dobra što se tiče izgleda.

Dao sam mu šansu, koristio oko mesec dana, imao sam ideju da će možda da mi sinhronizuje sms sa telefona na tablet ali to ne radi... Nisam zadovoljan uopšte kako radi, back to stock

Dao sam mu šansu, koristio oko mesec dana, imao sam ideju da će možda da mi sinhronizuje sms sa telefona na tablet ali to ne radi... Nisam zadovoljan uopšte kako radi, back to stock

Textra ftw ! :D

Imam problem sa Show box i Sublauncher programima, do juče je normalno radilo.Sada ne može da nađe nijedan prevod a film pusti normalno bez prevoda .Šta da radim?

Koja guta RAM. Odmah je letela kod mene. FIK

^ Kod mene radi odlično. Koristi 11MB RAM-a. To je jedna od obaveznih aplikacija za mene.

Nazad
Vrh Dno