- Učlanjen(a)
- 07.01.2014
- Poena
- 69
Питање је шта су радили ти процесори током мерења потрошње, колико су били оптерећени, да ли само CPU или и iGPU, итд. То ништа није назначено...
Пробао сам на брзину игрицу World of Tanks (она није добро хардверски оптимизована и користи само једно процесорско језгро). Поставио сам на 1080p, анти-алајзинг на максимум, и остало је неких 80-90% ствари на максимуми или на високим подешавањима. Има 20 слика у секунди, стабилних. Мени не сецка, сад можда некоме треба минимум 60...
Једино што сам приметио неке артифакте на тенковима (није да нешто скаче по екрану, него неке тачкице). Сад, да ли је то због бета драјвера за графику, да ли имам фелеричну меморију или шта је не знам. Укључио сам сада да се тестира меморија...
Moram da se nadovezem, drop FPS ne mora da se manifestuje iskljucivo kao seckanje i hubljenje frejmova, takodje postoji i odredjeno usporavanje slike i lag u odnosu na kretanje misa.Пробао сам на брзину игрицу World of Tanks (она није добро хардверски оптимизована и користи само једно процесорско језгро). Поставио сам на 1080p, анти-алајзинг на максимум, и остало је неких 80-90% ствари на максимуми или на високим подешавањима. Има 20 слика у секунди, стабилних. Мени не сецка, сад можда некоме треба минимум 60...
Једино што сам приметио неке артифакте на тенковима (није да нешто скаче по екрану, него неке тачкице). Сад, да ли је то због бета драјвера за графику, да ли имам фелеричну меморију или шта је не знам. Укључио сам сада да се тестира меморија...
Zabole me glava, zamalo, od kolicine nonsensa... za ta podesavanja i nacin merenja. Bez uvrede. Totalni nonsense. Tako mogu i ja na lapu da ukljucim i izmerim preko 20 fps. No nije ni bitno...
A10-7700K ~150€ ?
Ne mogu da nadjem neke testove ali jeftiniji je od 7850K a rekao bih barem po specifikacijama da ne bi smela da je velika razlika, a jeftiniji je.
Takav nacin provere fps-a i merenja nije verodostojan, da duzim pricu ne bih ali bez vrtenja frapsa recimo nista od merenja.
Pa ti sam sebe demantujes covece!!!
naravno i mene interesuju materijalni dokazi zato i pratim ovu temu. voleo bih da vidim test na različitim rezolucijama i podešavanjima sa fraps-om bez obzira kakvi su. to što će neko reći da je loše ne treba puno pridavati pažnje ako zadovoljava nečije potrebe kupiće procesor.
naravno i mene interesuju materijalni dokazi zato i pratim ovu temu. voleo bih da vidim test na različitim rezolucijama i podešavanjima sa fraps-om bez obzira kakvi su. to što će neko reći da je loše ne treba puno pridavati pažnje ako zadovoljava nečije potrebe kupiće procesor.
А???
За материјалне доказе иди на суд.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari