Šta je novo?

LG G2

Uspeo i ode na oglase :d

Uspeo i ode na oglase :d

da ne idemo u off i da ne ljutimo ljude na ovoj temi.. nista kao nexus uredjaj :D mislim znao sam to i ranije,ali te uvek nesto povuce na drugu stranu,ne znam ni sam sta..

odo iz ove teme na duzi period,bice manje spama ,svi su na dobitku :D

da ne idemo u off i da ne ljutimo ljude na ovoj temi.. nista kao nexus uredjaj :D mislim znao sam to i ranije,ali te uvek nesto povuce na drugu stranu,ne znam ni sam sta..

odo iz ove teme na duzi period,bice manje spama ,svi su na dobitku :D

Nexus je 0! To što možeš na njemu možeš na skoro svakom uredjaju, a ono sto možeš sa g2, ne možeš nigde !

Poslednja izmena:
Jasno je gde ovo ide, opet će se javiti neko i reći da nije, nebitno da li sam to ja ili neko drugi. LG G2 je samo po nekim stvarima superioran od Nexus 5 (glavna bi bila baterija), po drugim je inferioran.

Moze li na pp link ka iGo koji radi na G2?
Hvala

Jasno je gde ovo ide, opet će se javiti neko i reći da nije, nebitno da li sam to ja ili neko drugi. LG G2 je samo po nekim stvarima superioran od Nexus 5 (glavna bi bila baterija), po drugim je inferioran.

Ja bih voleo od strucnog lica (nije sarkazam, ozbiljan sam) objasnjenje u cemu je to G2 inferioran u odnosu na N5?

:wave:

Ne treba ti stručno lice Phobiazz.

1. Displej je tamniji i ima manje tačne boje - slika vuče na plavo.
2. Celokupan ekran deluje manje oštro.
2. Autobrightness ne radi kako treba.
3. Zvučnici pružaju izobličen zvuk na maksimumu.
4. Ima manje slobodne memorije na 16GB verziji 10.37gb vs 12.28gb
5. Ima manje slobodnog RAM-a.
6. Kamera je lošija iako ima više megapiksela - fotke su mnogo hladnije i imaju plave tonove.
7. Nema bežično punjenje.
8. Optimus UI je smešan, neujednačen i natrpan glupostima.
9. Ima lošije performanse u realnom korišćenju, ne patkometriji.
10. Glossy Dijamant ulje plastika pozadi.
11. Daleko lošija podrška developera.
12. Dobiće KitKat, što će mu biti poslednji update koji će videti.
13. Skuplji je.

G2 ima prednost u odnosu na Nexus 5.

1. Ima veći ekran kome je ta razlika bitna.
2. Ima bolju bateriju.
3. Ima IR blaster.

Krenimo sa osporavanjem-slaganjem sa ovim što je izneto.

6. Kamera je lošija iako ima više megapiksela - fotke su mnogo hladnije i imaju plave tonove.
13. Skuplji je.

2. Ima bolju bateriju.
3. Ima IR blaster.

+100000

plus n5 mnogo lepse lezi u ruci jer je tanji i uzi,ovaj kada drzis imas osecaj da ce ti ispasti dok kod n5 nije taj slucaj.. da dodam skoro ni jedan custom rom nije bez mana,a ako nemate nandroid beckup i ako hocete da ga vratite na stock image morate da pisate krv. dok na nexusu uradite sve za 60 sec. po meni je nexus makar 2 puta bolji uredjaj. prednosti g2 su "samo" baterija (sigurno 40 posto bolja) i moram da kazem displej,jer mi se nekako vise svidja

edit: po nekada i TW na s3 radi bolje od optimus ui.. mada mozda sam ja dobio neki zabagovan primerak,ili se tripujem

Poslednja izmena:

13. Skuplji je.

2. Ima bolju bateriju.
3. Ima IR blaster.

Ako se dobro secam u testu si a i nakon toga u temi G2 proglasio za jedan od naboljih telefona koje si koristio, i nahvalio ga pa mi sad ovo nije jasno ako je tvoje misljenje naravno.

Za UI si rekao da je jako dobar i da ti se svidja, za kameru takodje.
Za Glossy kako kazes ulje plastiku si rekao da je dobra i da ti je G2 jedan od najbolje uradjenih i najlepsih telefona...

Poslednja izmena:
Vidis da treba strucno lice, kako bih ja sve to mogao da znam :)

AB ne radi kako treba, meni se bar tako cini, no uvek drzim fix vrednost. Kamera je lom zesci na oba, za RAM se ne bih slozio, jer na oba telefona ne znaci nista da li ima 500 ili 100MB slobodno, sve tecno radi...

Optimus UI, najmanji problem, za zvucnike nisam primetio nikakvo izoblicenje, ostrina ekrana, meeeeh, to je bas u sitna creva, valjda je normalno za manji displej da bude "ostriji"?

Meni su oba telefona u najmanju ruku isti, oba imaju krs kamere, displej je na oba jednako dobar, zvuk ponavljam ne bih komentarisao, nisam imao slucaj da se zvuk degradira bilo kojoj situaciji, podrska developera, ok, nada fabrika radi najbolje po svemu sudeci.

Meni je N5 lepsi telefon, ali G2 sto se mene tice ima bolju upotrebnu vrednost. Custom romove i ostalo me ne interesuje nakon svih ovih godina, uvek je jedino fabricki rom radio bez bubica...

Poslednja izmena:
Ako se dobro secam u testu si a i nakon toga u temi G2 proglasio za jedan od naboljih telefona koje si koristio, i nahvalio ga pa mi sad ovo nije jasno ako je tvoje misljenje naravno.

Za UI si rekao da je jako dobar i da ti se svidja, za kameru takodje.
Za Glossy kako kazes ulje plastiku si rekao da je dobra i da ti je G2 jedan od najbolje uradjenih i najlepsih telefona...

U svoje vreme je sve to vazilo, i dalje vazi, niko ne kaze da G2 nije dobar telefon. Nazalost, pojavio se Nexus 5 i pokopao ga.

U svoje vreme je sve to vazilo, i dalje vazi, niko ne kaze da G2 nije dobar telefon. Nazalost, pojavio se Nexus 5 i pokopao ga.

Meni i dalje nikako NIJE jasno kako je N5 pokopao LG G2... am i missing something?

Prvo G2 je bolji i kompletniji uredjaj, drugo i jedan i drugi su LG, aman. Kako neko moze sam sebe da pokopa?
Sve su to sitnice, samo je bitno kome sta VISE treba i to je to.

Emix, objasni mi molim te kako je to G2 bolji i kompletniji uredjaj? Obrazlozi svoju tvrdnju. Pa sta ako su oba LG lol, kakve veze ima ko ga je proizveo kad je rec o razlicitim modelima.

Teske reci, pokopao ga...

Dugmici, vibro, mrtvi pixeli, probijanje ekrana, to sve pada u vodu i dijamant plastika je izgleda jedini razlog sto je N5 bolji jer ima gumirana ledja?

Kamera na oba je komedija i to ne bih ni komentarisao, a neko rece negde Nexus nije Nexus dok ga ne flesnes :d

Hladna ili topla boja, kakve su onda na SAMOLED-u u odnosu na ova dva? :)

Nema objektivnosti u svemu napisanom. Preterao si, zaista. :)

Emix, objasni mi molim te kako je to G2 bolji i kompletniji uredjaj? Obrazlozi svoju tvrdnju. Pa sta ako su oba LG lol, kakve veze ima ko ga je proizveo kad je rec o razlicitim modelima.

Pa čovek ti je lepo objasnio po tvom uputstvu u prethodnom postu gde si nabrojao šta ne valja na telefonu po tvom mišljenju...on je prosto izneo svoje...

Teske reci, pokopao ga...

Dugmici, vibro, mrtvi pixeli, probijanje ekrana, to sve pada u vodu i dijamant plastika je izgleda jedini razlog sto je N5 bolji jer ima gumirana ledja?

Kamera na oba je komedija i to ne bih ni komentarisao, a neko rece negde Nexus nije Nexus dok ga ne flesnes :d

Hladna ili topla boja, kakve su onda na SAMOLED-u u odnosu na ova dva? :)

Nema objektivnosti u svemu napisanom. Preterao si, zaista. :)
nije preterao uopšte

to što nabrajaš su falinke na pojedinim modelima, nije telefon tako projektovan. to je kao da kažeš da je mana s2 s3 note1 i koji su već imali sds i brick bugove to što ne rade :D

kameru na nexusu očigledno nisi video čim kažeš da je komedija. pa čak ni g2 nije loš sa onim camera fixom.

i kakve sad veze ima samoled?

i kakav je uopšte to highend telefon kome je glavna i jedina prednost i argument baterija?

Jel sam ja negde napisao da N5 nema problema sa felerima? Sta cemo sa krckavom plastikom pozadi na G2? On pretpostavljam nema nikakve felere?

Na Samoledu je super boja, kao i na Nexusu, ko jos voli plav i hladan ekran?

Nexus je daleko bolji na stocku nego sto je to G2 na svom Optimisu, o cemu ovde pricamo?

Nema objektivnosti uopste, zaista sam preterao sto sam izneo ove netacne stvari :D

Sve sto si rekao je otprilike na mestu i mogao bih s vecinom da se slozim.
Jedino sto su meni ove 3 stvari sa g2 mnogo vaznije od ovih 13 koje su prednosti nexusa.
Ekran,bateriju i ir blaster ne mogu softverski da nadomestim nikako tako da nexus kod mene otpada.
jos uvek zalim dan kad sam note 2 menjao za optimus g,tu gresku necu napraviti s g2.
Jednostavno ova baterija odbija da se isprazni za jedan dan.

13. Skuplji je.

2. Ima bolju bateriju.
3. Ima IR blaster.

Sve sto si rekao je otprilike na mestu i mogao bih s vecinom da se slozim.
Jedino sto su meni ove 3 stvari sa g2 mnogo vaznije od ovih 13 koje su prednosti nexusa.
Ekran,bateriju i ir blaster ne mogu softverski da nadomestim nikako tako da nexus kod mene otpada.
jos uvek zalim dan kad sam note 2 menjao za optimus g,tu gresku necu napraviti s g2.
Jednostavno ova baterija odbija da se isprazni za jedan dan.
Neka neko spoji moje poruke,greskom sam 2 puta postovao :)

Oće da kaže da je nezamislivo da jedna kompanija kao što je LG napravi telefon u višem cenovnom rangu koji je, po tebi, de facto lošiji od jeftinijeg modela. U prevodu, potpuno omaši pozicioniranje svog flagshipa i time direktno ugrozi svoje poslovanje.

Vrh Dno