Šta je novo?

LG G2

^ pa postoji nekoliko panela na Z1, od ispranih starih do odlicnih ali sa slabijim uglovima gledanja, ovaj je recimo najbolji koji postoji na Z1 i prema gsm arena podacima osvetljenje je slabije od G2 ali pored ovog postoje jos 2-3 panela ako se dobro secam http://www.gsmarena.com/sony_xperia_z1-review-987p3.php

Hocu da kazem da je moguce da je PA na testu mozda imala primerak sa nekim drugim panelom pa su napisali da je osvetljenje jace od G2 mada sumnjam da bilo koji od tih Z1 panela svetli vise od 670 nitsa.

A samo ko nije video G2 displej moze da prica da je osvetljenje slabo, daleko od toga, to je jedan od displeja sa najjacim osvetljenjem samo je iz nekog razloga tako podesen da ne ''sija'' mnogo do 60%, sve preko toga postepeno przi oci :)

E jedino ako postoji neka displej lutrija i na G2..
Slazem se, drugaru je zapao najbolji panel, tj ovaj 4. po redu valjda. Moguce da na nekom ranijem panelu na kojima su isprane boje, da tamo ima neko jace osvetljenje. Ali na ovome sto sam ja uporedjivao, drasticno je g2 bio jaci u osvetljenju, tako da sumnjam da bilo koji Z1 ima jace osvetljenje od g2. Sto se tice ekrana na g2, bar kada se radi o modelu D802(international verzija), svi imaju iste ekrane. Pored mene jos 3 drugara koje poznajem poseduju fon i svima je isti ekran. Bice na kraju da se ta masina za merenje osvetljenja tripuje na nekim vrstama panela, pa otud takva merenja :) Ako budem imao prilike da uporedim g2 sa n5, napisacu ko ima jace osvetljenje, bez obzira sta pise na nekom testu.

Gde ono moze da se pogleda verzija telefona tj serija proizvodnje ili sta vec ? Pricao je djilkosh o tome nmg da nadjem, valjda sto je veci broj to bolje

401 znaci proizvodnja januar 2014.. 312 znaci decembar 2013 itd itd. inace prve tri cifre serijskog broja

edit : evo za djilkoa nisam znao gde da zakacim :D

Poslednja izmena:
Ajde manite se više svih ostalih telefona sem G2 *** dosadni ste. Vidim došao KK za Note 3, a tema je toliko aktivna pršti sve. Mrči

****m ti ja rootovanje na ne nexus uredjajima.. koji je najbolji tutorijal.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2448887 odgledah ovo skinuh iroot neki ali nista mi nije isto kao na ovom klipu.. u comand promtu mi nesto trubi kako da udjem u airpoplane mod i nesto usb mod to only charging.. to ne ne znam ni kako se radi,a mozda sam vec uradio . ne mogu da trazim post gde si objasnjavao kako je najlakse odraditi root.. mada mi treba i kako gurnuti custom recovery u mob

Drugari potrebna mala pomoc. Svideo mi se weather widget sa LG G Flexa. I nadjoh na xda neki zip fajl sa tim u kome se nalaze 2 apk fajla i neka 2 fajla sa .odex ekstenzijom. Probao da instaliram ta dva apk i nece. Jel moguce instalirati taj widget i kako? :)

Koliki vam pojede baterije u toku noci dok spavate ? Hvala

Meni 1%.
Ali gasim wifi,jer vodim na fejsbuku jedan ogroman portal i ne mogu da podnesem da mi i nocu stizu notifikacije i zuji telefon.

Meni 12 za 7h na wi fiju ;) mora da me sece neka apk

Poslednja izmena:
Drugari potrebna mala pomoc. Svideo mi se weather widget sa LG G Flexa. I nadjoh na xda neki zip fajl sa tim u kome se nalaze 2 apk fajla i neka 2 fajla sa .odex ekstenzijom. Probao da instaliram ta dva apk i nece. Jel moguce instalirati taj widget i kako? :)

Mislim da moraš da imaš flex launcher da bi ti radio taj vidget. Ja sam na flex rom - u koji ima naravno flex launcher i sve šljaka ko podmazano.

oko 1% za 6-7 sati dok spavam, wifi ukljucen

Ako moze neko da mi napise koja je stock software version i baseband version za telenor
Hvala

sinoc mi je google sync - picasa napravio battery drain. stukao mi je 30% za par sati u toku noci, i to sa ugasenim wifi. samo se zakucala ona ikonica za sync i jutros me sacekalo 5% baterije.

imas flash-recovery.bat

Prilozi

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    88.5 KB · Pregleda: 208
Poslednja izmena:
Namestih nekako.. a sto su mi sve opcije na g2 exposed sive? Cenim da mora da se kupi apk.. ali nigde da nadjem koliko kosta..

Ima in app purchase,kad kliknem na to,nista se ne desava tako da ne znam kako da kupis premium verziju.
A najvaznije opcije su sive:)

Kupio sam je ja sinoć preko us play store. Čim prepozna srpski play store vrati sve na sivo :-(, tako da moram da palim s vremena na vreme us store kad hoću da menjam nešto. Vredi te pare. Sada imam sve što mi je falilo :)

Poslednja izmena:
Dobra stvar je i ako vrati sve na sivo, podešavanja i dalje ostaju ista :).

Због in app purchase не може да се купи код нас, Ја сам му писао на мејл како може на неки други начин да се плати, међутим, није ми одговорио. Нажалост, слична апликација која би нам добро одрадила посао, G2 TweaksBox. и која има додатна подешавања и за обе лед нотификационе диоде, има идентичан in app purchase. Мораћемо да сачекамо неко друго решење за транспарентни навбар.

jos jedno pitanje.. kako se ulazi u custom recovery na ovom mobu ? preko dugmica mi udje u hard reset meni

edit ,uspeo

Poslednja izmena:
How to boot into recovery mode - Volume down & Power, when the LG logo appears release and press them again, then press the Power button three times!

Nazad
Vrh Dno