Slazem se, drugaru je zapao najbolji panel, tj ovaj 4. po redu valjda. Moguce da na nekom ranijem panelu na kojima su isprane boje, da tamo ima neko jace osvetljenje. Ali na ovome sto sam ja uporedjivao, drasticno je g2 bio jaci u osvetljenju, tako da sumnjam da bilo koji Z1 ima jace osvetljenje od g2. Sto se tice ekrana na g2, bar kada se radi o modelu D802(international verzija), svi imaju iste ekrane. Pored mene jos 3 drugara koje poznajem poseduju fon i svima je isti ekran. Bice na kraju da se ta masina za merenje osvetljenja tripuje na nekim vrstama panela, pa otud takva merenja^ pa postoji nekoliko panela na Z1, od ispranih starih do odlicnih ali sa slabijim uglovima gledanja, ovaj je recimo najbolji koji postoji na Z1 i prema gsm arena podacima osvetljenje je slabije od G2 ali pored ovog postoje jos 2-3 panela ako se dobro secam http://www.gsmarena.com/sony_xperia_z1-review-987p3.php
Hocu da kazem da je moguce da je PA na testu mozda imala primerak sa nekim drugim panelom pa su napisali da je osvetljenje jace od G2 mada sumnjam da bilo koji od tih Z1 panela svetli vise od 670 nitsa.
A samo ko nije video G2 displej moze da prica da je osvetljenje slabo, daleko od toga, to je jedan od displeja sa najjacim osvetljenjem samo je iz nekog razloga tako podesen da ne ''sija'' mnogo do 60%, sve preko toga postepeno przi oci
E jedino ako postoji neka displej lutrija i na G2..
401 znaci proizvodnja januar 2014.. 312 znaci decembar 2013 itd itd. inace prve tri cifre serijskog broja
edit : evo za djilkoa nisam znao gde da zakacim![]()
Ajde manite se više svih ostalih telefona sem G2 *** dosadni ste. Vidim došao KK za Note 3, a tema je toliko aktivna pršti sve. Mrči
Drugari potrebna mala pomoc. Svideo mi se weather widget sa LG G Flexa. I nadjoh na xda neki zip fajl sa tim u kome se nalaze 2 apk fajla i neka 2 fajla sa .odex ekstenzijom. Probao da instaliram ta dva apk i nece. Jel moguce instalirati taj widget i kako?![]()
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2472223 da li ste preko ovog sibali custum recovery ? koliko vidim u ovom fajlu nema instal.bat..
Auto-Method
1) Extract the contents of the RAR file.
2) Double-click "Install.bat".
Koliko novaca ?
Koristim istu sliku kao wal![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari