Šta je novo?

LG Nexus 5

HDR+, sve ostalo na auto podesavanjima...

Prilozi

• IMG_20140125_081348.jpg
    IMG_20140125_081348.jpg
    702.5 KB · Pregleda: 309
  • IMG_20140125_081324.jpg
    IMG_20140125_081324.jpg
    1 MB · Pregleda: 312
Koju seriju nexusa treba izbegnuti, jel prvu, kupio bih u jednoj nasoj radnji, tacnije koja je oznaka tih prvih serija?

Pozdrav! Pre neki dan sam se pocastio sa ovim fonom. Zanima me ima li neko iGO navigaciju za njega, mislim sa 1080p rezolucijom za interfejs. Ranije sam na S3 koristio iGO My Way, i radila je extra, tako da prakticno ako neko ima samo onaj data.gro fajl za 1080p bio bih zahvalan.

Jok, samo HDR+ sam uključio, ništa više.

Istina.. odlicne fotke pravi sa ukljucenim hdr-om

Brightness na ovoliko bio:

Prilozi

• Screenshot_2014-01-25-16-48-39.png
    Screenshot_2014-01-25-16-48-39.png
    270.2 KB · Pregleda: 249
  • Screenshot_2014-01-25-16-48-46.png
    Screenshot_2014-01-25-16-48-46.png
    179.9 KB · Pregleda: 254
  • Screenshot_2014-01-25-16-48-53.png
    Screenshot_2014-01-25-16-48-53.png
    139.5 KB · Pregleda: 255
Znaci baterija je u rangu sa ovom na S3? :(
Nikako da prelomim dal uopste da uzimam Nexus 5 umesto S3 sa Cyanogenmod 11 (sve skoro radi savrseno brzo, malo losija kamera, ali to mi je nebitno).
Sve vise razmisljam o tome da samo uzmem jos jednu bateriju za S3 i onaj dock sto puni i mob i dodatnu bateriju i samo menjam baterije.
Mislim da se tako najlakse resava problem ocajnih baterija i kampovanja telefona na punjacu.

ako uspem da zamenim g2 za n5 evo mene opet u nexus drustvu.. sramota me sto sam i pomislio da pobegnem odavde a kamoli sto sam pobegao.. :( nista kao nexus

ako uspem da zamenim g2 za n5 evo mene opet u nexus drustvu.. sramota me sto sam i pomislio da pobegnem odavde a kamoli sto sam pobegao.. :( nista kao nexus

Sramoto jedna :D i meni je bilo čudno kad si rekao da prelaziš na G2 al' rekoh ajde da ćutim, da ne pravim N5 vs G2 raspravu

Znaci baterija je u rangu sa ovom na S3? :(
Nikako da prelomim dal uopste da uzimam Nexus 5 umesto S3 sa Cyanogenmod 11 (sve skoro radi savrseno brzo, malo losija kamera, ali to mi je nebitno).
Sve vise razmisljam o tome da samo uzmem jos jednu bateriju za S3 i onaj dock sto puni i mob i dodatnu bateriju i samo menjam baterije.
Mislim da se tako najlakse resava problem ocajnih baterija i kampovanja telefona na punjacu.

Imaš 5-6h ekrana na s3?

100€ doplate koliko otprilike treba za taj prelazak se apsolutno isplati po meni. Kakve baterije kakvi dockovi. Faliće ti crna boja i uglovi gledanja, ostalo je sve malo do drastično bolje na Nexusu.

Poslednja izmena:
Imaš 5-6h ekrana na s3?

100€ doplate koliko otprilike treba za taj prelazak se apsolutno isplati po meni. Kakve baterije kakvi dockovi. Faliće ti crna boja i uglovi gledanja, ostalo je sve malo do drastično bolje na Nexusu.

Ma de imam 5-6h, plafon do 4h na nekih 60-70% ekran.
Ne bi doplatio nista ako bi uzeo u Telenoru na ugovor, 24000din sa vaucerom, znaci 210evra.
Ovaj moj S3 posto je u savrsenom stanju sa futrolom od 15-20e mogu ladno da prodam za 200e.
Ciste tehnikalije, Mhz me ne zanimaju previse jer je to sviranje qurcu samo, S3 sa CM11 radi kao zmaj, a tel star oko 2 god.
Ono sto me zanima je pure Android,a to i ovako imam, tj 99% toga sa CM11.

Jel imaju u Uscu ili u DC izlozeni Nexusi 5? Hteo bi konacno da vidim telefon uzivo, kako lezi u ruci, dizajn itd, i tako cu da prelomim.

Pa kako onda baterija na n5 u rangu sa s3?

Ako te ne košta ništa menjaj, ne znam šta se razmišljaš uopšte, rekao sam ti jedine dve stvari koje će ti biti korak unazad. I ajde da dodam micro sd reda radi...

Pa kako onda baterija na n5 u rangu sa s3?

Ako te ne košta ništa menjaj, ne znam šta se razmišljaš uopšte, rekao sam ti jedine dve stvari koje će ti biti korak unazad. I ajde da dodam micro sd reda radi...

Pa to sto traje 1h vise nego na S3 nije bas neko poboljsanje.

Vise mi smucilo da nosim mob i da imam fobiju dal ce baterija docekati vece na makar 20%.
Zato i razmisljam da ostavim S3 i uzmem jos jednu bateriju.

Ima li izlozen Nexus 5 u Uscu ili u DC po Telenor, VIP standovima?

Bio ja danas u Uscu u telenoru mi rekli imali dva komada i otisli odmah :D, nema izlozeno, u vipu takodje sto su imali, razgrabljeno, nema izlozeno :D

Au koji smor! Treba da uzmem mob, a ne mogu ni da vidim prvo kako izgleda uzivo.
Jedino sto mogu da uradim sad jeste da porucim uz vaucer na sajtu i kad me pozovu, pozovu...

Dal oni uopste prate potraznju za odredjenim telefonima u Srbistanu?!?

Pa garantujem da bi jako brzo otislo na hiljade Nexusa 5, cak u u Srbiji.

Inace necu da navodim ime radnje, ali prodavacica mi rekla da ne moze da izvadi telefon da je kutija zalepljena, a hteo sam da ga pogledam, u sledecoj radnji prodavac mi lepo dao telefon, pogledao, po meni vrh izrada, prelep, lepo lezi u ruci, ali zadnja strana malo magnet za otiske prstiju, ili sam se ja previse uzbudio i ruke mi se mnogo znojile :D

Upravo to, svetlo napolju je zuto.

Ma jasno mi je to ali kontam da bi wb mozda malo popravio situaciju. Mislim i sneg je beo pa kod frostonje vuce na plavo fotka ;)

U principu znam da su to sve gadni uslovi za fotkanje i svestan sam da je nexus linija dosta napredovala od proslog modela...neka i nastave tako!!

Sada i zvanično, imam još jedan Nexus 5 kod sebe - ovo je primerak za test. Isto 401k serija, klackavo dugme, bez mrtvaka, bez bučnog motora za vibraciju, itd. Sad mogu da se hvalim da koristim isti telefon kao devojka :d

Pa ima li neki da mu nista ne fali?? :d
Izgleda u Srbiju poslali ovu staru seriju operaterima a u US i ostalim zemljama se uveliko prodaju novije serije.

Poslednja izmena:
Pa znam, ima mozda od 5 komada jedan se potrefi, slicno je i sa Nexus tabletima.

Emix, 401k je najnovija serija iz januara, ne pratiš na času.

Da... fazon tu jos niko nema na xda,makar se takav nije javljao

Tako su ga pogrešno dizajnirali izgleda, ispravili bi oni da mogu. Jeste glupo, ali tako je kod svih...

Mozda tako stoji jer je od keramike pa da je skroz stegnut mozda bi vremenom ogulio gumu koja je oko njega.. ko ce ga znati

Nazad
Vrh Dno