Na "Microsoft Build Developer Conference, April 2 – 4, 2014" biće zvanično predstavljen WP8.1
Od noviteta možemo da očekujemo:"Corona voice"(Siri kod Iphone),"Taskbar notification",a i neki zvanični "File menager" bi trebalo da se implemetira u UI, itd.
***. nisu napredni kao Android pa da rade downgrade sistema, ( čist primer Kit-Ket), da može da radi i na slabijem hardweru. :d:
P.S.sada će da kažu da je to u stvari "optimizacija", ako ta reč u opšte i postoji u Android bukvaru...
Novitet je 4 rzalicita vremena?
Jel' se vi zezate?
Kakvih bre 4 alarma
@darko
Kako nije jasnoSa telefona gledam par podforuma za koje imam precice, ne treba da blejim po celom forumu sa telefona stvarno, i te precice brze otvori IE..
A i tapatalkov upload je vrh, kompresija vrhunska..
Džaba vi to govorite, on je odlučio da je njemu bolje ovako, i pustite ga da uživa...
Ali stvarno nije bolji :d Ovo sto meni treba nije brze, sad sam opet instalirao, mozda sekund dva sporije TT otvara pinovani podforum, plus ono sto ne vidis ko je poslednji okacio poruku vec samo ko je kreirao temu, nemojte me zaebavatePrehajpovana aplikacija
![]()
Evo kako meni izgleda, ko je zaceo temu mi stoji.. negde je to bilo da se menja bre.
https://skydrive.live.com/redir?res...uthkey=!AEcUngHHGIxA4gw&v=3&ithint=photo,.png
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari