Šta je novo?

Windows Phone 8 diskusija!

Demijane, opet bi flejmovao?

Corona voice? Da nisi pomešao sa Cortana, koji je opet lame naziv.

Na "Microsoft Build Developer Conference, April 2 – 4, 2014" biće zvanično predstavljen WP8.1
Od noviteta možemo da očekujemo:"Corona voice"(Siri kod Iphone),"Taskbar notification",a i neki zvanični "File menager" bi trebalo da se implemetira u UI, itd.
***. nisu napredni kao Android pa da rade downgrade sistema, ( čist primer Kit-Ket), da može da radi i na slabijem hardweru. :d::D
P.S.sada će da kažu da je to u stvari "optimizacija", ako ta reč u opšte i postoji u Android bukvaru...

:smash::wall:
Шта све нећу да прочитам.

Kakvih bre 4 alarma :D

@darko

Kako nije jasno :) Sa telefona gledam par podforuma za koje imam precice, ne treba da blejim po celom forumu sa telefona stvarno, i te precice brze otvori IE..
A i tapatalkov upload je vrh, kompresija vrhunska..

Kakvih bre 4 alarma :D

@darko

Kako nije jasno :) Sa telefona gledam par podforuma za koje imam precice, ne treba da blejim po celom forumu sa telefona stvarno, i te precice brze otvori IE..

A i tapatalkov upload je vrh, kompresija vrhunska..

Zato te i pitam, sad može i podforum da se pinuje tako da više nemaš izgovor da koristiš IE :)

A i upload slika je proradio kako treba sa poslednjim updateom TTa

Džaba vi to govorite, on je odlučio da je njemu bolje ovako, i pustite ga da uživa...

Meni je uvek TT lepo radio, sem kad sam dao 300 din za njega, taj je bio njesra, e onda je postao besplatan i radio super.. :wall:

Džaba vi to govorite, on je odlučio da je njemu bolje ovako, i pustite ga da uživa...

Ali stvarno nije bolji :d Ovo sto meni treba nije brze, sad sam opet instalirao, mozda sekund dva sporije TT otvara pinovani podforum, plus ono sto ne vidis ko je poslednji okacio poruku vec samo ko je kreirao temu, nemojte me zaebavate :) Prehajpovana aplikacija :)

Ali stvarno nije bolji :d Ovo sto meni treba nije brze, sad sam opet instalirao, mozda sekund dva sporije TT otvara pinovani podforum, plus ono sto ne vidis ko je poslednji okacio poruku vec samo ko je kreirao temu, nemojte me zaebavate :) Prehajpovana aplikacija :)

Kako to mislis ne vidis ko je zadnji okacio poruku ?

Prilozi

• wp_ss_20140124_0001.jpg
    wp_ss_20140124_0001.jpg
    141.4 KB · Pregleda: 106
Poslednja izmena:
Naravno da vidiš. Tako da jedini problem u celoj priči je taj 1sec a i to je upitno :)

Pokusavam da nadjem tu jbnu opciju, u settings ima samo 'go to first unread reply'. I ove varijanta da nije bold neprocitano vec u boji, mi ne odgovara uopste. A izlazak iz aplikacije je jedno 7 puta back, u IE samo ubijem tab i back..

Sve je to sad sporedna prica, poenta je da je jedva preko telefona izvodljivo nesto sto sam mislio da je jako prosto, okaciti fotku onakvu kakva je, na forum, bez tapatalka (koji ubije sa svojom kompresijom).

Poslednja izmena:
Nije to opcija nego iznad naziva teme stoji ko je poslednji odgovorio. Drugo, dobićeš Black za koji dan i gasićeš app na X. Dakle sve radi kako treba samo ti da prihvatiš :D

Cekaj na Lumiama pre Black update nema gasenje na X iz onog duzeg drzanja <- ??

Nema pre GDR3 od MS-a.Nema to veze sa Nokia Black update...:type:

Nije Boris dobio još update za l520,još je na GDR2.On čeka da Nokia pusti zajednički update,(gdr3+black) za njegov telefon.Verovatno se zato i toliko nervira.:D

Dobro to je vec neka druga situacija, nisam bio upucen u to taktiziranje.. :D

Zasto bi to bilo normalno? Znaci odem na precicu podforuma 'mobilni telefoni', vidim da si ti ili djilkosh okacio poruku i znam da je neki flejm, odlucim da ne pogledam odma sta je :) Ovako samo vidim "10 minutes ago" i nemam pojma ko je napisao poruku..

Tamo gde je flejm si sigurno i ti tako da vec znas sta je i koja tema ;)

Ja koristim TT kako je i zamišljen, na početnoj stranici je tile za TT, trenutno pratim 6 foruma..
Konkretno za Bench imam "subscribed forums" mobilni telefoni, + "subscribed topics" 9 komada, sve sa android podforuma.
Kada uđem u "subscribed forums" mobilni telefoni, vidim kao i na tvojoj slici po boji da u nekom topic-u ima novih postova, a vidim samo ko je pokrenuo taj topic, meni sasvim normalna stvar.
Kada uđem u "subscribed topics", što je najniža razina, onda vidim ko je zadnji pisao, i naravno promjenu boje ako ima novi topic.

Za pregledavanje ovih 6 foruma na TT mi treba barem duplo manje vremena, nego na kompu/laptopu.

TT radi munjevito brzo nakon zadnjeg update-a, promjenili su način navigacije u odnosu na prošlu verziju (nema više "side slide"), ali je dobitak na brzini učitavanja očit.
Naredni korak je dodavanje notifikacija za nove postove (wp cetral forum).

U ovoj temi je samo 30% posveceno Androidu i njegovim prednostima nad WP-om.
20% su glupa pitanja tipa: Koliko se alarma moze podesiti, moze li se dodati drugi email acc...
Ostalih 50% su korisne stvari koje i treba da se nalaze u ovoj temi.

Ja nisam razumeo to za 4 vremena na alarmu?
Ako se misli na više predefinisanih trenutaka kad treba/može da zvoni, ja imam bar nekih 15, a nemam Black.

A i sasvim sigurno sam imao bar 2-3 od početka korišćenja telefona, kao i minimum 7-8 od jeseni kad sam bio bez GDR3. Jednostavo, kad mi treba neko novo vreme, samo ga dodam, ne menjam postojeća.

Izgleda da nakon 1020, 925, 920, 820 i 625 sledeći koji stiže na red za Black je 620. Vidim da je za Dansku pod statusom "Coming soon", dok ostali modeli (520, 720) još uvek stoje na "Waiting for approval" u svim zemljama sveta. Nešto imam utisak da će i 520 i 620 takođe dobiti "Double tap to wake", pa zato ovoliko odužiše. Inače je po prethodnim predviđanjima 520 u trebalo da dobije skoro pa čist GDR3, bez posebnih Black dodataka, pa bi po tom osnovu već odavno izašao.

Pogledao sam onaj link sa 5 stvaro koji predlažu za WP... totalno bez veze... ja bih predložio par stvari koje bi po meni bile dovoljne:
1. sat kao na HTC 8X, da se apdejtuje kako treba
2. boje (accents) na tajlovima da možemo sami da biramo
3. apsolutno da default dialer IMA smart dial
4. da swipe sa leve na desno omogući ulazak u quick settings wifi, bt, 3g itd

Vrh Dno