Šta je novo?

Dark Souls II

popravljeno je taman ono sto treba u odnosu na originale :D

dobra je ova promena za kotrljanje koju spominje, da nisi imun na udarce za vreme kotrljanja ako si u dometu udarca, ili ako uletis u udarac.
Za dodatni healing nisam siguran, ako bude lako dostupno moze dosta da olaksa prolaz do nove vatre... ako sam dobro razumeo to ce sporo da puni energiju.

Poslednja izmena:
Tako nesto, ali izgleda da ako je u toku proces healinga i protivnik ti nanese stetu sve se otkazuje tj. energija ti se vraca na prvobitno stanje bez heala. Cini mi se kao dobra ideja.

[YOUTUBE]yECKhWP9msA[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Sta ce biti sa kontrolama i kamerom na PC-u...da li su to popravili, nadam se da nece biti joypad only?

Poslednja izmena:
Nisam ispratio da li ovog puta verzija za pc izlazi u isto vreme kada i za konzole?

Mislim da cemo duze cekati PC verziju zbog textura, vecih rezolucija, peglanja grafike i bas zbog ovog sto je exste pitao...

the PC release date hasn’t been nailed down, but Namco Bandai are promising something “shortly after the console release”, so hopefully we won’t have to wait too long.
[url]http://games.on.net/2014/01/dark-souls-2s-new-cursed-trailer-is-suitably-dark-soulful/[/URL]

Sta ce biti sa kontrolama i kamerom na PC-u...da li su to popravili, nadam se da nece biti joypad only?
... po ovim klipovima gameplaya ne razlikuje se mnogo od prvog dela, ali:
Happily, both developer and publisher are taking a different approach this time, now that they know for certain the demand is there despite the first game’s PC failings.
http://games.on.net/2013/12/dark-souls-2-will-be-a-good-pc-experience-producer-hopes/

edit:

Dark Souls 2 will release on consoles in March, PC release “in the same window”

Work on the PC version is still ongoing apparently, leaving From Software unable to issue a release date.

“We’re still working on what options we allow players to have in order for players to customize the spec of the PC version. Our goal is to release the PC version in the same window,” said director Yui Tanimura to Eurogamer.

“For the PC version we’re simply saying March – we’re trying our best for PC and console. The reason we can’t announce the specific date is we’re working on more options on how to make the PC version optimal.”

Poslednja izmena:
Mnogo su bili bolji traileri za Dark Souls 1.

... jedino ovo sto rAMA prica, posto nije vise ista ekipa pa da tu nesto krene naopako, a ovako na prvi pogled ne razlikuje se mnogo od prethodnika.

Mazohizam u najavi! :d :banana::happy:

Ne znam zasto su se ljudi tolko nalozili na ovu igru, ja jesam bio najhapovan, dok nisam probao prvi deo i razocarao sam se...
prvo igra je preteska, nikakvog realnog uzivanja nema, vec samo sadizma... ko da je sadista pravio igru...
drugo animacije i borbe su ocajno uradjene, gore cak i od Skyrima...
na kraju ispade da igra ima samo lepu grafiku, zanimljiv svet, pricu, likove i odlicnu atmosferu...
gameplay i osnovne mehanike su fejlovali...
da ne pricam kolko je zbunjujuc svet i kolko je nelogicno sve sto radis... ima i neke uvrnute cari u tome... ali moram reci da nemam strpljenja za ovakav tip igre, i da nije moj cup of tea...
javite ako ovaj drugi deo bude nesto valjao, tj ako se radikalno bude drugacija gameplay mehanika od keca...

Igra je teška samo na početku, dok ne skontaš kako se igra. Kao i svaka druga igra koja donosi nešto novo. Imaš laganih igara za smartfon koliko ti volja, pa udri.

ne volim lagane igre, vec sa normalnom tezinom...
igra me nije dovoljno privukla, da bi ostao tolko sa njom i naucio kako se igra...

^si ti to probao igru na tastaturi? ;)

dakle mnogo je teza na tasturi? ja probah I posle pola sata odustah...jel moze neka preporuka za neki jeftiniji dzojped?

Kupiš najjefitniji kineski sa analogima, bilo koji gigatech. Skineš x360ce i podesiš emulaciju. Samo da znaš da su gigatech minijaturni, manji i od PS originalnih džojpeda.

dakle mnogo je teza na tasturi? ja probah I posle pola sata odustah...jel moze neka preporuka za neki jeftiniji dzojped?

Koji pleonazam. Preporuka za jeftiniji džojped... :d

Ja mogu sada samo da preporučim xbox 360 gamepad, u wired ili wirelles varijanti sa wi fi pc risiverom.

https://www.kupujemprodajem.com/Xbox360-Originalni-Kontroleri-i-Oprema-1821502-oglas.htm

Uzeo sam wirelles varijantu i ne mogu biti zadovoljniji. Ništa drugo osim ovoga ne bih nikome mogao da preporučim. Čim prodam rumblepad 2, uzimam još jedan.

Imam i rumblepad 2, a imao sam i gomilu kineza pre toga.

Sa Rumblepad 2 sam se preporodio kada sam ga uzeo, ali stalno cimanje i podešavanje svake igre s x360ce itd. itd. ali kada sam uzeo bežični xbox 360 gamepad, preporodio sam se u odnosu na rumblepad 2!

Razlika je po meni nebo izemlja u korist xbox360 džoje. Nije jeftin, ali nije ni skup za ono šta nudi.

Kompatibilnost je savršena i sve radi perfektno s njim, pogotovo trigeri. Platiš jednom i miran si dugo vremena.

Ja sam probao na tastaturi par minuta i odmah prešao na gamepad. Ne znam ko bi mogao ovo da igra na tastaturi.

Poslednja izmena:
^si ti to probao igru na tastaturi? ;)

ne secam se, mislim da sam probao i preko taste i misa, i preko dzojpeda... ne odgovara mi nikako...

a sto je najludje, iako imam odlican dzojped, vecinu igra odbijam/ne volim da igram sa njim... evo recimo Saints Row 4 je zadnji primer...
ko ce da se lema da nisani sa dzojpedom, pored zivog misa...
samo sam kola vozio dzojpedom...
cak fifu i pes ne mogu da zamislim da igram preko dzojpeda, igrao uvek preko tastature...

dzojped je samo za voznje i za neke TPS igre i nizasta vise... kompromisno ******...

zanima me kakav je ps4 dzojped, jer ga dosta hvale, a pogotovo kakav ce biti steam dzojped...

Ne znam zasto su se ljudi tolko nalozili na ovu igru, ja jesam bio najhapovan, dok nisam probao prvi deo i razocarao sam se...
prvo igra je preteska, nikakvog realnog uzivanja nema, vec samo sadizma... ko da je sadista pravio igru...
drugo animacije i borbe su ocajno uradjene, gore cak i od Skyrima...
na kraju ispade da igra ima samo lepu grafiku, zanimljiv svet, pricu, likove i odlicnu atmosferu...
gameplay i osnovne mehanike su fejlovali...
da ne pricam kolko je zbunjujuc svet i kolko je nelogicno sve sto radis... ima i neke uvrnute cari u tome... ali moram reci da nemam strpljenja za ovakav tip igre, i da nije moj cup of tea...
javite ako ovaj drugi deo bude nesto valjao, tj ako se radikalno bude drugacija gameplay mehanika od keca...

Nisi svestan sta propustas. Ovo je jedna od onih igara o kojoj cemo pricati i za 20 godina. ;)
Na gamepadu je savrseno igriva, cak sta vise gameplay je savrsenstvo (sem par sitnica).

I od mene preporuka za 360 wireless varijantu za PC, jednostavno nema glava da boli.

A za igru je potreban period navikavanja. Tek kada se lepo usaglase glava, prsti i game mehanika - pocinje pravo uzivanje. :)

Nisi svestan sta propustas. Ovo je jedna od onih igara o kojoj cemo pricati i za 20 godina. ;)
Na gamepadu je savrseno igriva, cak sta vise gameplay je savrsenstvo (sem par sitnica).

ok, aj napisi mi u par kratkih crta sta je to tako dobro u ovoj igri, pa joj mozda dam i drugu sansu... i za kolko mislis da je dovoljno da te igra uvuce u sebe i da povatas sve sto treba, jer ja sam oko 2 sata igrao, i odustao... preso sam onog prvog boss-a sa pocetka... zatim dosao do nekog kao ostrva plutajuceg, nekog nebeskog sveta sta vec, sa nekom pticom i kosturima koje ne mozes da ubijes, vec samo da bezis od njih...

Baš to što si opisao je ono što igru čini super igrom. Nema strelice da te vodi, mora sam da pratiš putokaze koje ti igra stidljivo prikazuje sa vremena na vreme.

Te kosture realno da ubiješ na početku ne možeš nikako. Ali zato možeš da im pobegneš. Mada ti tamo ni treba da ideš nego u potpuno drugom smeru.

Prelistaj dark souls temu, pisali smo naširoko o igri. U par kratkih crta - sve je odlično u ovoj igri što je suštinski bitno za jedan vrhunski naslov, a najbolje je ono što se ne može baš rečima opisati već moraš da osetiš kad polako krene da ti se uvlači pod kožu.

kolko sam do sad video i procitao, mislim da mi je pametnije da sacekam drugi deo igre, i krenem lepo da igram ispeglaniju i doteraniju igru [bar po ocekivanjima] , nego sad da trosim 30 sati na istu stvar... igra ce ionako relativno skoro doci kolko vidim, u martu za konzole, za pc verujem da ce nedugo zatim...

pa dotle mozes da odigras i naucis mehaniku i svet DS-a :p

jer iver ne pada daleko od klade pa ako ti se one stvari koje si naveo da ti se ne svidjaju i prvom delu , gotovo sigurno nece svideti ni u drugom.

Nazad
Vrh Dno