Šta je novo?

Battlefield 4

Gledam onaj Leaderboards i stvarno sam zapanjen. Lik koji je prvi na toj listi je igrao BF4 958 sati! Nisam siguran da sam sve ovo dobro izracunao pa mi vi recite:

BF4 je izasao 29. oktobra, dakle ima 80 dana od tada, odnosno 1920 sati. Da uzmemo da je trajanje prosecnog spavanja 8 sata znaci da je spavao ukupno 640 sati od kada je BF4 izasao. 640+958=1598 sati je otislo samo na igranje BF4 i spavanje. Dakle za tih 80 dana on je samo 322 sati utrosio na druge aktivnosti, odnosno 4 sata prosecno po danu! Ej, 4 sata! Pa vi onda pricajte da je DICE u problemu a ima ovako verne igrace :p

Tom tvojom racunicom nije to verni igrac, to nije ni covek, ne znam kako bi nazvao to stvorenje koje tako bitise na ovoj planeti...

Ja bih rekao da je to idijot neopevani. Ali bih pre bio sklon da pomislim da lik nije sam igrao nego je delio nalog sa jos nekim.

Poslednja izmena:
Ja bih rekao da je to idijot neopevani. Ali bih pre bio sklon da pomislim da lik nije sam igrao nego je delio nalog sa jos nekim.

Toga se nisam setio, moguce je da je tako jer odbijam da poverujem da postoje takva bica. Mada ima dosta njih sa preko 800 sati u igri.

Pa vecina igara je pravljena za "zavisnike", da po ceo dan sede ispred
svojih konzola i usput nesto zvacu i ispijaju burad koka kole.
Njima verovatno ne smeta kako igra radi,bitno je da je kupe medu prvima iz vrece za spavanje.

Sobzirom koliko cesto nailazim u igrama na igrace kojima je zivotni cilj da budu po necemu prvi na bilo koji nacin, nije mi tesko da zamislim 2,3 lika koji se poznaju i zajedno igraju na istom nalogu nabijajuci sate.

Tesko da je jedna osoba igrala zbog prostog zamora. Ja igram 4-5 dana po 5 sati i onda mi se ne igra po nedelju dana. A ovo govorim kao neko ko je umeo da igra WoW po 17 sati streight, tj. neprestano. Posle toga mi se nije igralo 4 godine.

Vjerujte mi, ima svakvih bica, imam npr. prijatelja koji u DOTA-i 2 od juna msm, ima oko 1500 sati. A ukupno svega dote 2 4500. I ne izgleda kao ljudsko bice...

Poslednja izmena:
Pošalji ga kod lekara za njegovo dobro.
Ja kad igram nešto 4,5h bez prestanka ne bude mi dobro.

Ja imam lika na Steamu koji obožava Borderlands i bi sledeće. Izađe Borderlands i 50 dana nakon izlaska on dolazi i kaže da je igrao skoro 1000 sati... Onda je kupio original i to pomno pratimo kako se kreće. U početku je imao 13-14 sati dnevno na tajmeru, sad je malo smanjio jer je dobio i DayZ. 23. decembra mu je bio prvi achievement, sada ima 228h borderlandsa, a oko 12.5h dnevno uopšte. To je neki rekord koji sam ja video uživo.
Najviše što mi je pisalo je 56h in last two weeks i to kad sam sa ortakom igrao coop BL 2 i osećah se kao retard, a onda vidim ovo.

Nemoguce je nekome promijeniti to ako je vec duboko usao u to, jedino ako sam shvati da nije normalno igrati 10 sati dnevno. Plus kad skontas da je i to (tih 10 sati) ostatak vremena sto je budan, plus na faksu provedeno vrijeme itd. i da je to osoba koja je odrasla i kojoj to nikako ne moze biti primarno zanimanje, e onda vec postaju ozbiljnije konstatacije.

Ja kada sam prije bio ozbiljniji igrac BF, igrao sam 3 sata dnevno (mislim to nije ozbiljno, ali za mene je to pretjerivanje, i to obicno radim od 11 navece do 2 ujutru, da ne bih gubio vrijeme preko dana), i poceo sam se ponasati jako cudno, npr. unistio sam reflekse (preosjetljivi su bili) i trzao sam se na svaki trzaj u stvarnom zivotu (kad bih neko protrcao pored mene uocio bih ga u podsvjesnom i brzo se okrenuo), ali to je trajalo svega par dana, a posto sam ga igrao odmah prije spavanja, dok sam lezao u krevetu imao sam svakvih scena u glavi i to bas sa BF. Jos kada skontate da tih mojih 3 nije ni blizu njegovih 10, tad pocinje vec potreba za stucnim misljenjem.

P.S. Ali kad skontam da u svakom igri imam posebne probleme, npr. u BF sto prebijam reflekse, u World of Warplanes mi se zavrti u glavi kao na ringispilu, u FIFAi polupam pola sobe, u Skyrimu se uzivim kao da sam u stvarnom zivotu itd.

Poslednja izmena:
Haha, pa ti se previse uzivis u igre. Nemoj igrati GTA :p

Najludji killstreak koji sam video. :D

[YOUTUBE]k4TL5bcKAU0[/YOUTUBE]

probao juce i danas da odigram neku china rising mapu i battlelog mi javlja da dlc nije skinut, a jeste, ima ga u originu. uradim repair i za dlc i za igru, sve kao ok prodje, pokusam opet, ista greska, nije instaliran dlc
ima neko resenje za ovo?
igra je inace onaj preorder u kome je bio ovaj china dlc

Imas par strana unazad odgovor na taj problem.Mora nasto u registriju da se podesi.

''Obozavam'' ovu igru.
Ne mogu ni na jedan server,odradio update pb,opet isto.

''Obozavam'' ovu igru.
Ne mogu ni na jedan server,odradio update pb,opet isto.

Zasto me to ne cudi, meni jutros origin ni friend listu nije htio ucitati, kamo li nesto vise. Npr. u FIFA-i ne mozes ni utakmicu odigrati, a da ne pukne EA server.. Cim nesto ima veze sa Originom, znas oko cega se radi..

ja sinoc odigrao malo posle duzeg vremena sav zardjao pojma nemam, rekoh ajd danas jos malo imam vremena i ono nece pa nece ... i konacno udjem i pocnem da igram i zakuca igra

lol, sot je najgore igra mi je sasvim ok radila pre mesec dana kada sam napravio pauzu otprilike

Haha kao kada je bio BC2 znam da je bila fora ides i vidis vecu pticu da leti..." Pazi UV". ..... Vidis ciglu na stazi..." Pazi Cly"....

Izvini na pitanju, po nicku pretpostavljam da si musko, ali po email-u, mi se cini da si zensko, ili koristis zenin email?? xD Msm meni malo smesno, pa ono :d

Ko mu kaže ;) /hint: avatar

On topic: Ovaj zadnji patch je makar rešio memory leak problem, ali zato nikada nije bilo više situacija da me ubiju i nastave da trče ljudi sa 0hp. Pre su imali bar 1hp :D

Bas ste mazohisti:).Jeste da je kriminalno malo popunjenih servera za BF3 ali moze da se igra.

Zavisi koje mape.. Na najboljim mapama tipa Kharg, Caspian Border, Operation Firestorm uvek ima igraca, cak sta vise meni su samo i ove 3 mape stiklirane u filteru, ostale ni ne igram :S:

Ko mu kaže ;) /hint: avatar

Haha, a malo da promenim, pa sam ubacio avatar tj sliku neke zgodne cice, msm smorili "obicni" avatari :d

Ovaj, sto se BF3 tice, serveri koji su mi favorite uglavnom su uvek puni, mada to su uglavnom operation metro only serveri...
A u BF4, rush servera skoro da nema, u evropi tek 10-tak...

Nazad
Vrh Dno