Šta je novo?

Dogecoin [DOGE] (scrypt)

reward je od 0 - 1000000
sto znaci svaki pool koji ima bar malo preko 500K prosek po bloku (dal ukupno dal 24 sata ko sta gleda..) je iznad prosecan pool
ne znam sto ocekujete da vam svaki blok bude bar 800K
i bas zato kalkulator opusteno stavite sa strane, jer za ovaj koin tako necete izracunati kao sto ste navikli

Ja ocekujem 500000 prosek na 24 sati kopanja. Pratio sam dugo vremena, 3 dana i uvek je tu oko 400-420.000. Valjda bi nekad bio 500 i nesto. U svakom slucaju svaka raspava na ovu temu je suvisna. Coin koji ima 4000% isplativost naspram LTC koji ima 2600 (ceo dan danas, a bilo je i 4200%) mora doneti meni umesto 2 LTC na dan 3.2LTC, znas koliko je doneo? 2,1LTC, toliko o tome.

Ja ocekujem 500000 prosek na 24 sati kopanja. Pratio sam dugo vremena, 3 dana i uvek je tu oko 400-420.000. Valjda bi nekad bio 500 i nesto. U svakom slucaju svaka raspava na ovu temu je suvisna. Coin koji ima 4000% isplativost naspram LTC koji ima 2600 (ceo dan danas, a bilo je i 4200%) mora doneti meni umesto 2 LTC na dan 3.2LTC, znas koliko je doneo? 2,1LTC, toliko o tome.

Pa ***, barem ti nisi novi troll, to što je isplativost tolika, opet ne mora da znači da je tačna informacija, jer ti nigde niko ne može reći koliko ćeš koina iskopati na dan...

to razlicito znaci nekad manje a nekad vise a meni i masi po forumu i ovom i drugima je uvek ali uvek MANJE i to ne malo manje

Potpuno ste u pravu. Random reward se koristi kao alibi za ocigledne kradje.
Trebalo bi nekad vise da daju, a nekad manje. Dugorocno gledano, statisticni trebalo bi da bude oko polovine, ali nije tako.

Znaci i ti si ispratio ovo...umasto npr 2ltc morao je doneti 3.2 a nije... bravo. Opasno kradu svi, iako dogehouse nije u pocetku krao...

Plus sto ja ovako gledam stvari... prestao sam pre 12 dana da kopam dzukele nakopao sam npr 30 ltc-a i cekam cenu ne prodajem...
Zamislite kad LTC ode na 50+$ , sta ce onda biti isplativije? Dok ne verujem da ce kerovi duplo skociti...

Ko pravi i prodaje odmah, ok.

Ja kopam Dogecoin na multipool single coin port.

Znaci i ti si ispratio ovo...umasto npr 2ltc morao je doneti 3.2 a nije... bravo. Opasno kradu svi, iako dogehouse nije u pocetku krao...

Plus sto ja ovako gledam stvari... prestao sam pre 12 dana da kopam dzukele nakopao sam npr 30 ltc-a i cekam cenu ne prodajem...
Zamislite kad LTC ode na 50+$ , sta ce onda biti isplativije? Dok ne verujem da ce kerovi duplo skociti...

Ko pravi i prodaje odmah, ok.
Da ti kazem odmah da su kerovi otisli duplo za razliku od pre 12 dana, jel ltc otisao duplo? (samo kazem da se nikad nista ne zna, svasta je moguce)

Poslednja izmena:
bio je samo jedan mali pampic,nadamo se da ce biti kao juce i da ce biti jos 2 skoka pa makar i na 4000 :)

tacnije...nzm da li ce bas biti na 4000,ali ce biti poprilican skok...
evo sad je 4000 a ja stavio bio na 3050 i otislo dok sam spavao pa nisam stigao da cancelujem :(

Sad kad skoci mreza vise nego litecoin ima da se lopovi na doge house i ostalim opare ..ima budu milioneri ako vec nisu

Poslednja izmena:
pazi...ja se upravo probudih...i sinoc stavio na 4000 pre nego sto sam leg'o na kunjanje i kako sam pogledao,tako je prebacilo na 0.00004 x)

znaci ne mogu da verujem,ja legao na 2850 i stavio na 3150,kad ono ode na 4000.Koliko li sam samo izgubio ltc-a na ovoj razlici i na ovom neverovatnom skoku.Da ne poverujes kako ga pumpaju.Sad se vec ne bi zacudio da ode na 5000 za koji dan

Al zato crypsu spor spor spor spor ..cena se promeni 30% dok on promeni stanje u tabeli i dok mi postavi porudzbinmu..sa takvom sporocom ne moguce da ispratis bilo sta..

ali kradu maksimalno pool-ovi... na 100 kh umesto 55 dobija se 30 Doga...

inace sam kupio kucice na 2850 i stavio ih na 4000 :smoke: bio sam zesce nervozan i zeleo da ih prodam vec na 3100,ali rek'o k'o ga j'be... :D

Hoce li stici psi do onih davnih 0.00007 LTC-a ? I da li ce posle ovog skoka ikada dostici toliki pump ? Biti il ne biti, pitanje je sada!?

ovo nije normalno kako skace,kad kupim ltc onda skoci doge,kad prodam doge onda pocne da pada,covek vise nije pametan sta da radi

Hoce li stici psi do onih davnih 0.00007 LTC-a ? I da li ce posle ovog skoka ikada dostici toliki pump ? Biti il ne biti, pitanje je sada!?

Imam upravo flashback, 19. decembra krecem na slavu i postavim za svaki slucaj 0.000077 za LTC, vratim se vidim da je proslo. Krecem uskoro ponovo na slavu, ne znam koliko da stavim. Obicno imam vremena da blejim pored kompa, ali kad idem na selo gde jedva imam 3G net, onda skace cena.

Samo da ne ostanete zarobljeni sa coporom kerova ako bude neki jeziv dump.

Samo da ne ostanete zarobljeni sa coporom kerova ako bude neki jeziv dump.
matori...dump se nece jos desiti,jer koliko sam nesto nacuo Kinezi valjda od pocetka februara imaju opet neki problem sa trgovinom coin-ima i po mojoj nekoj logici kapiram da zele sto vise sada da izotimaju dok se to ne desi...smireno i polako sacekati neki ogroman pump u narednih par dana...to je moje licno misljenje,a vi vidite sta cete :D ja znam da cekam 0.0001 :) pa kom opanci,Tom i Dzeri :)

Kod dogova je sad najveći problem što nam fali veća lopata :p

Vrh Dno