Šta je novo?

Tomb Raider 2013

Pustiće oni definitive verziju i na PC za koji mesec, samo da se malo slegne prašina oko ovih novih konzola. Moraju malo sada da udaraju tu ekskluzivnost, pa i na ovaj način jer na novim konzolama baš nema ništa pametno da se igra.

Ne vidim razloga za nekim žalom, ubacili su efekte koje su PC igrači u ovoj igri imali odranije, iskoristili to da ubace još koju sitnicu i to je to.

E sad jos kad bi sve sto su ovde ubacili a nema u PC verziji, odradili i za PC i izbacili patch ili DLC. Ali cisto sumnjam da ce to da se desi.

Kako napraviše big dil oko tako nebitne stvari kao što je glava i kosa. A i grafika uopšte.

Kupi sad PC za 400$ i probaj da upališ samo igru koja bude izašla za 6-7 godina. Onda to uradi isto na konzoli. To je meni najveći razlog što volim konze, mada bih je teško kupio da nisam dobio 360icu pre par godina. Inače, ako ti pare ne vire iz pedua, onda se nikako ne isplati ni konzu kupovati dok je ne "provale".

p0nl.gif

Ima li sad neko bilo sta protiv Definitive edicije?? 😀

pazi, na kompu sam gledas koliko ces da das i kako ce da ti izgledaju igre. ti mozes da igras na med/low sa trarim kompom. inace ja imam jedno 150 original igara za pc. koliko bi me kostalo toliko igara za konzolu? mislim da moj kpmp+igre vredi manje nego konzola+toliko igara za istu. plus morao bi da pljucnem soma evra za tv koji mi ne treba jer isti ne gledam i morao bi da ga kupim samo za tu konzolu. nisu te konzole jeftine kao sto se prica...

Pa, recimo da sam ja platio tu konzu. Računaj 300-350 evra tad, TV u kući imam i, ali recimo da nemam, onda nakačiš konzu na monitor, što sam i radio dok mi je box bio u Bgu. Platio sam 30-40 evra za Jtag i sve igre pičim preko fleške. A komp mi je tu sa steamom za bandlove, indie igre i MP/Coop. Svi se nešto takmiče da kažu da li je bolje jedno ili drugo ili treće, a zapravo je najbolje imati kombo. Osrednji PC + konza bilo koja i ćaaaaaao. Imam i ja đuture igara na Steamu, ali računam kao da ih imam 10.

ja sad ko da imam samo jednu igru- guild wars2, samo to igram. a komp... pa imam utisak da ne postoji dovoljno jak komp za to, to sr@nce secka na i5... tako da izmedju osrednji komp + konzola ili solidan komp ja biram ovo drugo jer na ovom prvom ne mogu da igram to sto hocu (ispostavilo se da ne mogu ni na ovom drugom, al *** :d )

inace racunica je bila za original igre, ne za pirate

Pre bih igrao domine, nego imao konzolu za originale. Bar sad, dok sam student, a nekad učenik. Mada, da sam od uvek bio ograničen samo na originale, sad bih možda još uvek bio golman. :smash:

Preterali ste ponovo. Najvise bi svi voleli da imaju najbolje iz oba sveta. End of story.

PS4 naravno. Zar je to pitanje? 😀

Meni i dalje najbolje izgleda Lara na PC-ju.

Redizajn Lare za definitive edition je po meni epic fail.

Sve vreme su stavljali fokus na mladu, nesigurnu, krhku, neiskusnu i preplašenu Laru (i uspeli su u potpunosti u tome, iako mi je na prvi mah njen dizajn delovao "meh"), a ova iz definitive edition-a je opet neki "viktorijas sekret 🙂d)" neustrašivi top model koji svaku situaciju rešava s mačkastim pogledom. :wall:

^ Ja se ne slazem, ne znam cemu ovakvo preuvelicavanje? Razlika nije ogromna, i meni se vise svidja PC faca ali vi pisete kao da se Mileena iz MK pojavljuje u igri.

^ Ja se ne slazem, ne znam cemu ovakvo preuvelicavanje? Razlika nije ogromna, i meni se vise svidja PC faca ali vi pisete kao da se Mileena iz MK pojavljuje u igri.

Po meni je razlika taman tolika da potpuno upropasti celokupni emocionalni izraz Lare, koji je najveća novina u serijalu... osim više pucanja i manje zagonetki. :d

Sve ostalo što su uradili je ok, ali zašto su je redizajnirali, nikad mi neće biti jasno... i to po meni nije nikakvo preuveličavanje, već moj lični utisak.

Samo oči što su joj promenili menja kompletan emocionalni doživljaj Lare kao ličnost kakvu su hteli da je predstave u ovom delu i po meni je to potpuni epic fail, ali ukusi su različiti i svako ima pravo na svoje mišljenje.

Ako igraš igru samo da bi pucao ili šta već, onda možda i nema neke veze, ali ako zaista imaš nameru da se uživiš u priču i likove, onda itekako ima.

za zagonetke si u pravu.trebalo bi ih biti vise.ustavri u ovom delu ih gotovo i nema 🙁

Nazad
Vrh Dno