Šta je novo?

Tomb Raider 2013

Utisci do sada:

Additions:
What the Xbox One and PlayStation 4 build have versus PC:
- New Lara model, most details in the face.
- TressFX optimisation assumed.
- Additional details/density to certain scenes (eg: foliage).
- Tweaked lighting engine.
- Subsurface light scattering shader on Lara's skin.
- Hand animated physics for certain objects/props replaced with a physics engine (eg: Lara's equipment moves to her movement via physics, not animation).
- Some reworked textures.
- Handful of other changes.

What we don't know:
- Extent of "Ultra" PC setting implementation (eg: tessellation, SSAO, etc).
- Rendering complexity of similar effects (eg: how many samples are used for SSAO and TressFX).
- Texture differences, if they exist.

Platform differences: real variability TBD
Xbox One 30-45 FPS
PS4 40-60 FPS

Ja bih voleo ovo da se pojavi u vidu patcha na PC verziji, ostalo me ne zanima...

- Additional details/density to certain scenes (eg: foliage).
- Tweaked lighting engine.
- Subsurface light scattering shader on Lara's skin.
- Hand animated physics for certain objects/props replaced with a physics engine (eg: Lara's equipment moves to her movement via physics, not animation).

Ali sumnjam da će išta biti od nekog "definitive" patch-a za PC.

Ljudi, imam original Steam igru i igra mi puca non stop nakon 3 minuta igranja na ultra setingsu. Komp mi se resetuje!
Negde sam pročitao da igra ne trpi tress fx i teselaciju i Nv karte, pa sam to i isključio, međutim opet ništa i opet reset!

Probao sam da spustim klokove i teram igru na non oc režimu, međutim ništa.
Kućište mi je extra provetreno i imam pHnateks, ploča i cpu se ne pregrevaju i 6 Fractal design 14 ventova koji prave promaju, tako da ni to nije problem.
Drajvere sam stavio poslednje 332.21 i opet ništa ne pomaže.

Imate li neku ideju šta da radim...?

Ni BF4 ni Batman AO na maximumu se

Zavrsi post 🙂

Zavrsi post 🙂

:d Hvala :d

Ljudi, imam original Steam igru i igra mi puca non stop nakon 3 minuta igranja na ultra setingsu. Komp mi se resetuje!
Negde sam pročitao da igra ne trpi tress fx i teselaciju i Nv karte, pa sam to i isključio, međutim opet ništa i opet reset!

Probao sam da spustim klokove i teram igru na non oc režimu, međutim ništa.
Kućište mi je extra provetreno i imam pHnateks, ploča i cpu se ne pregrevaju i 6 Fractal design 14 ventova koji prave promaju, tako da ni to nije problem.
Drajvere sam stavio poslednje 332.21 i opet ništa ne pomaže.

Imate li neku ideju šta da radim...?

Ni BF4 ni Batman AO na maximumu se resetuju, kao ni heaven.

Da :d Ne resetuju :d

Prso sam :d

Hvala Rader, pogledaću pa javljam

Problem je sirova snaga.
To sto je PS4 ocigledno i sad vec sigurno jaci. Ekskluzive na stranu, One za sad nema sta da trazi pored PS4.
Kladim se da ce skoro svaka multiplatform igra da radi i izgleda bolje na PS4.

Mislim 24-30fps na FHD, dok PS4 izvlaci 60 a retko kad ide ispod 45? Kakav fail.

Da, i meni se vise dopada faca kod PC verzije.

postala je z@jebanija 😀

gledajući ovaj poslednji video meni je nekako lepša grafika na xbone nego na ps4 😵 zar nisu iste verzije?

Poslednja izmena:
konkretno negde se vidi na pantalonama više detalja, čini mi se da su texture detaljnije, osvetljenje mi je malo bolje. nijanse su u pitanju.

PS4 je bolji za pola koplja...

Kao što već napisah, užas od redizajna Lare.

Hebeš sve te grafičke dodatke kad Lara postade retarirani super model, dobro joj nisu promenili i voiceover i stavili joj akcenat Adrijane Lime ili još bolje, Sofije Vergare, to bi joj se lepo uklopilo uz novu facu...:d

Sledeća verzija će se verovatno zvati "Fashion week - tropical paradise edition".

Ne, zaista... ubiše svaku emociju u njoj s ovim redizajnom.

Jel imas google u toj pecinici ede ? 🙂

Nazad
Vrh Dno