Šta je novo?

Tomb Raider 2013

Iz tog ugla, moji snovi su sruseni 😀

stvarno ostavljaš nas da se pitamo zašto bi bilo koga od nas ovde zabolela patka zašto je tamo neki lik otišao iz square enix-a... prosto neću moći da spavam noćas, isto kao za onu random bičerku koju si skoro postovao. ona me je baš dirnula...

Tomb Raider fanove interesuju sva dešavanja u razvojnom timu..

"But by far," he said, "the crowning glory of my time at Square Enix has been working at Crystal Dynamics and being a big part of rebooting the Tomb Raider franchise. The opportunity to be a part of something as special as that game and around so many talented colleagues in Crystal Dynamics is something that I will remember for the rest of my career."

stvarno ostavljaš nas da se pitamo zašto bi bilo koga od nas ovde zabolela patka zašto je tamo neki lik otišao iz square enix-a... prosto neću moći da spavam noćas, isto kao za onu random bičerku koju si skoro postovao. ona me je baš dirnula...

+1

Mislim, igra je sjajna i sve to stoji, ali ovo polako zalazi u neku patologiju.

Sledeća na redu je neka čistačica kancelarija developera, pretpostavljam da će biti neki žešće srceparajući članak i o njenom odlasku iz tima. :d

Edit: O maj gat, evo ga sad i Kellhus... :lupko:

Djolenzi, reaguj! :d

Poslednja izmena:
Ako vas ne zanima zasto posecujete uopste temu i odgovarate na ovo sto sam postavio??
Ne kontam, to nije moj problem vec vas.

Skupljate li postove ili pisete onako bilo sta?

Isto pitanje možemo i tebi postaviti, pošto vesti koje ti iznosiš ovde interesuju izgleda samo tebe i Kellhusa.

Koga bre (osim vas dvojice izgleda) zanima što je studio napustio neki tamo lik iz marketinga i neka fufara koja voli da se preoblači za pare? :d

Verujem da većina ljudi koja posećuje ovu temu želi da pročita nešto konkretno vezano za samu igru, a ne vesti koje bi možda interesovale samo kolege iz branše i patološke fanatike, koji žive za svaku vest vezanu za trenutni predmet njihovog obožavanja, pa makar to bilo i da je npr. Ladingtonka prdnula tokom intervjua vezanog za igru ili nešto slično ovome što postuješ.

Ne želim nikoga da uvredim, ali koja je poenta ovakvih tvojih, ali i Kellhusovih postova?

Iskopavate iz nekog naftalina vesti koje nikog ne interesuju samo jer očekujete da će vam ostali aplaudirali na vašem hard kor fanbojizmu ili šta?

Dođem, vidim neko okačio neki link, kliknem na njega očekujući da ću da pročitam nešto konkretno (tipa najava definitive edition patcha za PC ili neka konkretna najava za sledeći deo ili nova glumica umesto Ladingtonke za sledeći deo... dakle nešto konkretno)... kad ono srceparajuća oproštajna pisma nekih tamo levih likova iz marketinga i PR odeljenja, koji nemaju apsolutno nikakav uticaj na samu igru... marketing i PR odeljenje možda može samo da utiče da se neki delovi cenzurišu radi bolje prodaje itd. dakle ništa dobro za same igrače.

Što bi to ikoga normalnog (ko nije iz te branše i ko nije gaming novinar itd.) interesovao odlazak nekih likova iz marketinga i PR odeljenja nekog studija-izdavača itd?

Je l' će franšiza da propadne sad kad njih dvoje nema više?

Pojasni mi malo šta je to toliko bitno za obične smrtnike, a članove ovog foruma?

"But by far," he said, "the crowning glory of my time at Square Enix has been working at Crystal Dynamics and being a big part of rebooting the Tomb Raider franchise. The opportunity to be a part of something as special as that game and around so many talented colleagues in Crystal Dynamics is something that I will remember for the rest of my career."

suza suzu stiže, evo sav sam se uznemirio....

elem, u temi sam jer želim da vidim neki patch ili neku novost, a za ovog lika mi tako igra debelo crevo...

@Kobayashi Maru

579.jpg

I mislis da cu ja sad da se raspravljam sa tobom u vezi ovoga.
Zabole me k zanima li te ili ne, postavljam ono sto mene zanima. Zbog tebe ga nisam postavio 100%.

Tebi je dosadno u zivotu sto pokazujes i u ostalim temama pa me zaobidji.

Poslednja izmena:
Mene ovde hrabri što su ljudi mahom prezadovoljni uslovima rada u Crystal Dynamics-u i vremenom provedenim tamo, veoma različito od komentara koje često možemo da čujemo od ljudi koji su napustili čak neke on najviše poštovanih studija danas, tipa Naughty Dog (skorašnja situacija sa Amy Henning) ili neki od Rockstar-ovih studija. Kad već pominjem Henningovu, kako bi bilo moćno kada bi se sada vratila u Crystal Dynamics i radila možda na eventualnom LoK rebootu ili budućim TR igrama. Jedan od najboljih pisaca u industriji..

Uzeo sam bas evo sad GOTY preko steam-a, jel ova verzija ima sve DLC-ove i ostale dodatke?

Da ima sve DLC-ove od kojih je 90% MP.
Imas par SP skinova, upgrade-a i jednu grobnicu. (Najbolju)

Star Wars 1313!? Zar taj projekat nije ugašen?

Pročitaj ceo članak...

"The release date is an obvious placeholder, as November 16th, 2014 and May 17th, 2015 are used for other games that don’t have a firm release window announced yet. The canceled Star Wars 1313 is also visible, but GameStop isn’t new to leaving canned titles into its system, so I wouldn’t read much into it."

Ma ovo sigurno neko trolluje. Cuj ME2 2014? LoL

Stalno mi "Tomb raider stopped working" izbacuje radi se o GOTY na steam-u :S malo malo pa pukne xD

Čudno, neko danas reče da multiplatform igre bolje rade na PCju. 😛

Obicna verzija mi radi bez problema al GOTY...nesto ne stima, jeli steam ili nesto dr neznam. Ivke77 mani se toga. :d

Super.A moglo se i ocekivati da ce na E3 biti prikazan nastavak.

Ja mislim da ce samo neki teaser/mini trailer, ako i to bude.

To jeste najverovatnije, ali po onome što znamo nastavak je u razvoju već neko vreme i sigurno bi mogli da prikažu nešto konkretno (što ne znači da će to i uraditi).

Ako prikazu nesto, bice to opet kratki CGI od Square-ovog Visual Works studija.

Totalno sam spreman za nastavak, prvi deo je bio odlican.

Imam problem sa igrom kad je izasla terao sam je sve max out na 60 fps a sad ne radi na 30 a koristim 335.23 sad zanima me dal je ova drajver losije optimizovan od 314.22 uglavnom ako neko zna zbog cega je nek napise

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno