Šta je novo?

Tomb Raider 2013

a kad igram SP upgradeujem samo skilove za survivora ili mi trebaju i od drugih?

pa u cemu je uopste razlika izmedju survivir i hunter skilova? jedni su ofanzivni a drugi defanzivni ako se tako moze reci?

Poslednja izmena:
jel vam povremeno igra bude not responding i sl. ?

Ja nisam imao nikakvih problema. Sem zahtevnosti ponekad jelte 🙂

upravo sam zavrsio igru.preporuka svima koji nisu igrali.u svakom pogledu igra je vise nego odlicna.
jedino mi je malo zasmetalo sto realno nema mnogo veze sa starim tomb raider-ima.vise podseca na mix darksiders-a,max payne-a i alan wake-a 🙂
sa koliko ste % zavrsili igru u prvom prelazu?

upravo sam zavrsio igru.preporuka svima koji nisu igrali.u svakom pogledu igra je vise nego odlicna.
jedino mi je malo zasmetalo sto realno nema mnogo veze sa starim tomb raider-ima.vise podseca na mix darksiders-a,max payne-a i alan wake-a 🙂
sa koliko ste % zavrsili igru u prvom prelazu?

Ja mislim oko 78% prvi put.
Drugi put oko 85% nista naknadno se nisam vracao.
I treci 100%.

ja sam zavrsio sa 83% i planiram da se vratim i sakupim sve sto sam propustio.sad bi mogao i MP da probam 🙂

73% sa ovom kantom od racunara 😀 Dok ne stigne nesto mnogo bolje nema popravljanja skora 😀

Moram priznati da ovaj Definitive Edition na PS4 izgleda cak bolje i do PC verzije ili meni tako deluje 🙂

Koza izgleda mnogo bolja nego na PC-u jer izgleda da svijetlo pogadja i ulazi u kozu Lare tako da djeluje mnogo realnije, slicno tome mozemo vidjetu na onim NVIDIA-demo-u "FaceWorks Real time capture". Uglavnom ubacili su pored fenomenalne PC verzije jos po koji graficki dodatak da bih ovako izgledalo, volio bih ove dodatke na PC verziji stvarno bih drmalo :d Ali nema nista od toga izgleda, morat cemo cekati slijedeci nastavak ako hocemo bolju grafiku 😛

Da PC diriguje trzistom grafika bi odavno bila next gen mega giga HD...

pc diriguje trzistem pc igara, ne znam ko drugi tu moze da diriguje. tr je multiplatform, pa se desavaju sr@nja. doduse imas ti multiplatform igre gde je grafika superiornija na pc-u, crysis recimo. kako u tom slucaju ne diriguju konzole?

Ne znam sta vam je, izgledao isto kao PC verzija an Ultimate.
Samo su malo izmenili Laru, ne znam sta im je trebao ovaj baby face...

Sta im je trebalo da diraju facu, meni nije jasno.

Poslednja izmena:
Veće i izražajnije oči, ali ***. skroz drugi lik.

Sve me podsjeća na onu kontroverzu oko Mirror's Edge.

@Emix nije istina, kao sto sam napisao doradili su grafiku, neznam kako jos to ti nisi skontao al eto. I naravno da bi PC moga da glatko da pojede ovu "next-gen" verziju bez imalo umora, volio bih je vrtiti na mojoj masine nego na PS4-ci, razumijemo se :d

edit: poboljsali lightening malo tu malo vamo (najvise na Lari(izgleda)) i to je to, nema potrebe praviti neki big deal od ovog 🙂

Poslednja izmena:
mene je iznenadila (na slabo) grafika,očekivao sam bolje (detaljnije ) teksture,u ovo naše vreme....pitam se kakav bi izgledao wicher na PS3 i Xkube
šta se tiče gameplaja....blizu al nije to to,mozgalice i ostale stvari....TR I i II su bile ONO,al ovo je više manje za mase ljudi

ja sam mislio da ova fora sa kozom nema na pc-u. mrzi me sad da instaliram da vidim. mogli su iskreno da bace neki patch i da izgleda isto ovako i na pc-u. davno je proslo vreme kad je nova konzola bila jaca od mid range kompa.

pc diriguje trzistem pc igara, ne znam ko drugi tu moze da diriguje. tr je multiplatform, pa se desavaju sr@nja. doduse imas ti multiplatform igre gde je grafika superiornija na pc-u, crysis recimo. kako u tom slucaju ne diriguju konzole?

Sto onda ne izadje GTA 5 za PC, RDR itd... al nebitno sad....

Inace ova LAra za nijansu izgleda bolje, jedina stvar koja mi se svidela je koza, vide se pore itd, malo je dobila boju, ali da oni to nazivaju next gen, evo vec mi se prisra 😀

U bas je gledam u oci...:d

Potpuni fail što se tiče redizajniranja Lare!

Kao što piše u "description" od onog youtube klipa, Lara sada izgleda kao "naqurčena super-mega-giga manekenka", a ne preplašeno đevojče, koje na zna šta ju je snašlo na tom ostrvu.
Nova Lara izgleda potpuno operisano od emocija, baš su ga tu ukakili.

Sve u svemu, čini mi se da nova verzija ima par novih efektića, ali meni teksture i dalje deluju detaljnije na PC verziji, pogotovo Larino Lice, kada je u "krupnjaku" na klipu.

Sve u svemu, PC verzija po ovome viđenom opet briše patos s ovom novom, barem po meni.

Bilo bi zaista lepo kada bi izašao neki patch za PC sa tim novim efektićima.

Edit: Sad tek videh kako se hvale da će "definitive" verzija za nex gen kante imati 1080p i ČAK 30 frejmova po sekundi... 😛arty:

Poslednja izmena:
Definitve rip-off 🙂

Jedino kolekcionari ili neko ko nije odigrao igru do sad, ovo je prava verzija za njih.

Ja mislim da ce se i ovo dosta dobro prodavati, dolaze i DLC sa igrom kao i art book, mapa, posteri, soundtrack... i jos po nesto.

Nazad
Vrh Dno