I ja sam takodje vlasnik FHD WiFi oko 2 nedelje. Ekran izvanredan, nema dead pixela, hvata sve okolne mreze bez problema, update sistema radi automatski, instalirani programi odlicni, nema potrebe za dodatnim. Jedino mozda dodati antivirus Kasperski i cover za prenosenje. Ostaju otisci prstiju ali se i lako brisu.
Koga interesuje izasli su prikazi za ovaj model:
http://www.laptopmag.com/reviews/tablets/asus-memo-pad-fhd-10.aspx
http://www.pcpro.co.uk/reviews/tablets/384259/asus-memo-pad-fhd-10
Pozdrav, interesuje me da li je neko uspeo da instalira flash player na fhd 10 odnosno da pusti youtube na nekoj vecoj rezoluciji adekvatnoj za 21. vek? stvarno ne razumem ljude iz asusa zasto praviti uredjaj sa full hd rezolucijom a ne podrzava youtube na vecoj rezoluciji od 360p. Ako je neko resio ovaj problem bio bih mu zahvalan ako bi podelio resenje sa nama.
Dugo sam ceka da se pojavi ovaj tablet i sad mi se ukazala prilika da ga nabavim u USA za oko 250$, sto je vise nego povoljno. E sad opet citam neke review-e i ispade da ekran i nije bas nesto, da laguje povremeno u radu i iz standby-a. Aj ekran al me taj lag jako nervira, ali ajd. Nekompatibilnost zbog Intel arhitekture sa pojedinim aplikacijama je minimalna.
Vidim po prethodnom komentaru da je odlixcan. Zanima me kakao hdmi radi - kada ga nakacis na TV jel imas dual view ili ne i kako upravljas tabletom (touch ili mora mis da se nakaci), nisam probao nikad pa me zanima.
Ima li neko savet da li moze ista bolje da se uzme do max 300$, a da je 10".
Flash player ne moze da se instalira (msm moze da se instalira ali ne radi) na fhd 10 ako nije rutovan (posto ne postoji verzija flesa za android 4.2.2) cak i tada kad se nabudzi radi ali nestabilno,ko ne veruje nek proba. Flash pleyer je potreban da bi se pokrenula desktop verzija yt u browseru i da bi dobio opciju da biras u kojoj ces rezoluciji da gledas. Ali to sad nije ni bitno posto sam nasao u cemu je bio problem naime posle par dana cackanja skontao sam da trenutni update zvanicne youtube aplikacuje pravi problem sa slikom ocajno loseg kvaliteta te stoga zvanicnu aplikaciju koja dolazi uz tablet ne treba azurirati. Ja sam obrisao update i sada konacno radi kako treba,mozda je to bio problem samo sa mojim tabletom ali ako neko bude imao slican ptoblem zna sad sta mu je prvo ciniti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari