Šta je novo?

Nokia Lumia 520

Uzeo sam isto Lumiu 520 pre oko mesec dana i isto je otkljucana. Iz Vipa je a koristim Mts...

A da li su u Telenoru otključani?

Ih dvaes, dvjesta triista!

Desava se i vise a nekad i manje da se potrosi.

meni baterija duze traje od kad sam deinstalirao Battery programce za pracenje baterije :D Ali ozbiljno ;)

Ma bre sve što aktivno radi u pozadini vuče bateriju, meni je AppDeals vukao dok ga nisam ubio i u njemu a i u sistemu pošto mi je stalno palio notifikacije sam od sebe.

Definitivno, programi za baterije su kontra-produktivni..

Ne znam, tj ne mogu sa sigurnoscu da tvrdim ali izgleda da su sve Lumie otkljucane koje su dosle kod nas do sada... Za Telenor konkretno znam za sve sem 720 bas ali prosto je neverovatno da je samo ona zakljucana.

Ne znam, tj ne mogu sa sigurnoscu da tvrdim ali izgleda da su sve Lumie otkljucane koje su dosle kod nas do sada... Za Telenor konkretno znam za sve sem 720 bas ali prosto je neverovatno da je samo ona zakljucana.
Imam informaciju da jeste. :S:

Imao sam i ja takve za 520 i 625 pa su se ispostavile kao najobicnija glupost... Ako ciljas konkretan primerak, neka ti slika kutiju telefona sa barkodom pa cemo da uporedimo sa onom iz pinsoft-a. Ako je isti bar kod onda je to sve ista tura telefona i otkljucan je.

Uzeo sam danas telefon ali ne mogu da se ulogujem nikako na live account uvek mi izbacuje neke greshke, a i kad pokusham da napravim drugi account nece, ne znam shta se deshava da nije do wifi-a?

Kako mislis do wi-fi, vidi koja je tacno greska i izguglaj..

Restartovao sam ceo fon i sad hoce, al nmg da prebacim sve kontakte sa gmaila na fon izbaci mi attention required i pola brojeva nema?

Ne radi baš ta sinhronizacija sa Google kontaktima najbolje. Pričali smo već ovde i na temi o WP8 o tome.

Au, pa shta da radim, pola kontakta mi nema pola ima?

Jel to ono sa poljima za telefone kod odredjenog kontakta?

Ja sam kontakte resio tako sto sam exportovao iste sa gmail-a i prebacio na ms account i onda uradio sinhronizaciju. Em su svi kontakti tu em sam se obezbedio da imao ili android ili wp uvek mogu da sinhronizujem sve kako treba. Minut posla.

Moras samo da odes u gmail nalog i sredis kontajte, znaci home,mobile i tako to. Mobile2 je Car na google, tako da to moze da zeza, kad sredis kontakte sve je tu. E sad, ***a, aki imas 1000 kontakata, onda je to muka ziva

Za vas sto pitate za otkljucane telefone, negde sam procitao (ne secam se gde) da je malo komplikovanije valjda zakljucavati ove lumie trenutno, pa su zato i otkljucane.

Jel se ikome od vas desavaju random reseti telefona? Ima jedno 2 nedelje da je pocelo tako svaki drugi dan samo se resetuje recimo kada izadjem iz muzickog playera.

Jeste nekoliko puta od kad ga posedujem..

Da nisi instalirao onaj App Folder? Videh članak na WPCentral gde se ta aplikacija kod mnogih povezuje sa pucanjem aplikacija/restartovanjem.

Jel se ikome od vas desavaju random reseti telefona? Ima jedno 2 nedelje da je pocelo tako svaki drugi dan samo se resetuje recimo kada izadjem iz muzickog playera.

Juče uzet iz servisa, ostavljen zbog toga (resetovanje, nekoliko puta dnevno). U servisu nije detektovan kvar ali je postavljen novi softver (sada je carrier: SW Variant CEE. I za sada je OK (24h).

Stigao mi plavi cover, pa ako nekog zanima kako izgleda, evo sličica. Intenzitet boje nije verno prikazan na ovim slikama, ali meni je (imam i crnu i belu pride) ovaj ubedljivo najlepši.

uploadfromtaptalk1390125067327.jpg
uploadfromtaptalk1390125096153.jpg

Nazad
Vrh Dno