Izasao PA rom BETA 2. Jel probao neko?
Izasao PA rom BETA 2. Jel probao neko?
Ako neko drzi PSX koliko mu bat traje?
Meni na dalviku sa psx kernelom trajalo premo 4.5h sot-a. Sada isprobavam kako ide sa francom.
Ja sam,
zadovoljanStavi franca onda, on ne zeza.
Ima, ja sam koristio to.
Franco ima, na njega sam mislio. Meni pronasao u programu kernel.
Upravo ga ubacioImas neku zelju da proverim pre nego sto budem probao neki drugi, mada mi se za sada svidja.
Javi kad stigne kako ti se čini. Prije svega me zanima koliko dodaje na debljinu telefona. A i ta pastika sa strane, da li je "gumirana" kao ova na N4 a koja mi se mnogo sviđa ili je drugačija.
Inače telefone koristim potpuno gole, i SGS i sada N4, najljepši su tako ne samo za vidjeti nego i za raditi sa njima. Na SGS sam jedno vrijeme imao neki cover ali sam ga vremenom prestao koristiti.
Pa cisto me zanima kako radi, sta ima slicno sa 3.99 verzijom. Posto ne kapiram kako se razlikuje od stock verzije.
Nisam koristio predhodnu, samo ovu verziju. Sitnice su u pitanju sto se tice izgleda, dok podesavanja su vec mnogo personalizovanija. Mada pretpostavljam da je tako bilo u predhodnim verzijama. Dobio sam to + jos neke sitnice i brzinu u PSX-u. Kojim sam prezadovoljan za sad.
Da li je neko imao problem sa prebacivanjem fajlova(copy/paste) sa n4 na PC i obrnuto?. Jednostavno kopiranje samo stane na nakom fajlu (uglavnom vecem).
To mi se desavalo i na stock rom-u a sada i na custom (oba su 4.4.2). Morao sam da backup-ujem telefon preko ADB-a.
Ужасан БАГ и није исправљен ни у 442, Сруши се медиа процес и убије конекцију.Da li je neko imao problem sa prebacivanjem fajlova(copy/paste) sa n4 na PC i obrnuto?. Jednostavno kopiranje samo stane na nakom fajlu (uglavnom vecem).
To mi se desavalo i na stock rom-u a sada i na custom (oba su 4.4.2). Morao sam da backup-ujem telefon preko ADB-a.
Danas mi stigao ovaj case. Narucio sam pre mesec dana odavde:
http://www.rearthusa.com/google-nexus-4-hybrid-fusion-case
sve ukuopno izaslo 1521din.
Ovako case je defiitivno vrhunskog kvaliteta, telefon je u ovome max zasticen, ledja su pexiglas debljine 2mm od prilike bokovi su od kvalitetnog matiranog cvrstog silikona dakle sve savrseno naleze dugmici su pefektno odradjeni, lako raguju komadne. Ja sam zadovoljan. Na slikama deluje glomazno medjutim uopste ne uvecava mnogo tel.
Sto se tice estetike meni se dopada.
Najlepsi cas koji sam video za ovaj tel je ovo:
http://www.casefanatic.com/lg/lg-ne...mmandant-ulta-thin-aluminium-metal-e960-case/
Inace ja sam sa Ringke fusion zadovoljan.:banana:
si direkt sa sajta narucio? Ja sam letos valjda sa ibeja, stiglo sve uredno. medjutim pre neki dan su me odbili jer dhl kao ne salje u srbiju. na amazonu isto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari