Šta je novo?

LG Nexus 4

Meni na primer ni jednom nije ispao od juna ove godina kada sam ga kupio. Nosim samo dbrand na ledjima i ponekad stavim silikonski case ako znam da ce mi bas trebati da ne kliza po podlozi, nema ni jednu jedinu ogrebotinu telefon. :)

Pazi ni meni telefoni ne ispadaju, pazim svoje stvari. Ali nemas niakakv razlog da nosis tel. bez zastite i da rizikujes da se nesto osteti kada na trzistu imas gomilu zastita.
Svaki moj tel koji sam imao je bio u zastiti, svi su naravno bili kao novi i nakon 1+ god koriscenja.

Zadnja folija ne moze da amortizuje udarce ako ne daj Boze dodje do njih.
Full cse cover moze pre da spasi telefon od ostecenja.

Pa onda lepo uzmes CAT B15 ti i ostali koji su tako skeptici i nemaju sta da brinu za telefon.
Uvek idem pravilom da telefon treba meni da sluzi, a ne ja njemu. Ja sam njega kupio, a ne on mene. I ako sam uzimao neku zastitu uvek sam gledao da to sto manje narusava izgled samog telefona. Mada ni sa jednom zastitom ti telefon nije 100% siguran. Sve zavisi pod kojim uglom padne i kako.

Pa onda lepo uzmes CAT B15 ti i ostali koji su tako skeptici i nemaju sta da brinu za telefon.
Uvek idem pravilom da telefon treba meni da sluzi, a ne ja njemu. Ja sam njega kupio, a ne on mene. I ako sam uzimao neku zastitu uvek sam gledao da to sto manje narusava izgled samog telefona. Mada ni sa jednom zastitom ti telefon nije 100% siguran. Sve zavisi pod kojim uglom padne i kako.

Naravno da nije 100%, tesko da se za bilo sta moze reci da je 100% sigurno.
Meni rinkge zanimljiv nekome bumper.
U galvnom u case-u je zasticeniji i tu nema dileme.
Ovaj CAT je dobra stvar, meni bi posluzio ali kao drugi uredjaj.
Inace cena od 44000din u Win Win-u je tipicna za ovo podneblje. :)

Poslednja izmena od urednika:
Ima li neko resenje za poput power toggles-a ili notification toggle-sa da moze da se ubaci kao sistemska aplikacija i da nema notifikaciju, ni onu "providnu." Mnogo me nervira to :)

Ima li neko resenje za poput power toggles-a ili notification toggle-sa da moze da se ubaci kao sistemska aplikacija i da nema notifikaciju, ni onu "providnu." Mnogo me nervira to :)

Zar to ne moze da se iskljuci mislim ta notoifikacija. Ja mislim da u settings-u mozes da sikljucis notifikaciju za svaki program.
Ili ne milsimo na isto?

Pazi ni meni telefoni ne ispadaju, pazim svoje stvari. Ali nemas niakakv razlog da nosis tel. bez zastite i da rizikujes da se nesto osteti kada na trzistu imas gomilu zastita.

Pa da, ali je sa gumenim case-om ovo drugi telefon, 20% tezi, siri, glomazniji inace. Mnogo mi vise prija kad nema nista na sebi i kad ga koristim bas takvog kakav je, a lep je. :D

Zar to ne moze da se iskljuci mislim ta notoifikacija. Ja mislim da u settings-u mozes da sikljucis notifikaciju za svaki program.
Ili ne milsimo na isto?

Kada to iskljucim iskljuci se i taj notifikacioni bar :D

Pa da, ali je sa gumenim case-om ovo drugi telefon, 20% tezi, siri, glomazniji inace. Mnogo mi vise prija kad nema nista na sebi i kad ga koristim bas takvog kakav je, a lep je. :D

Ja ne koristim bamper i ziv je :D Padao je na plocice sa visine od negde 180cm, pao mi u Knezu tako sto je ispao iz dzepa i udarim ga na spic i odleti 2,5m u vazduh, padne na ekran i izgrebala mi se samo folija na 1 mestu :D Uradjen je prilicno kvalitetno.

Poslednja izmena:

Bumper je lep ali samo to

http://phandroid.com/2013/04/11/nexus-4-rant/

Neka hvala...

Koliko ta zadnja zastitna folija moze da utice na kvalitet kamere,posto sad gledam neku i vidim da ide preko sociva kamere,ima otvor za blic i zvucnik ?

Nemoj da kupujes folije koje prekrivaju nesto bitno na telefonu (kamere, senzore).

Koliko ta zadnja zastitna folija moze da utice na kvalitet kamere,posto sad gledam neku i vidim da ide preko sociva kamere,ima otvor za blic i zvucnik ?
Folije obavezno kupuj one koje imaju otvore za senzore sociva kamere zvucnik itd.
Ja sam kupio neku foliju koja nije imala otvore tamo gde su senzori, i naravno senzori nisu funkcionisali kako treba, dok nisam stavio drugu koja ima sve otvore.

Poslednja izmena od urednika:
Moja Nilkin je preko kamere, ali nimalo ne utice na kvalitet slika, potpisujem. Pritom, zaista je nevidljiva, kao sa je nema. Inace mrzim folije, ali ovu su bas uradili.

Javi kad stigne kako ti se čini. Prije svega me zanima koliko dodaje na debljinu telefona. A i ta pastika sa strane, da li je "gumirana" kao ova na N4 a koja mi se mnogo sviđa ili je drugačija.

Inače telefone koristim potpuno gole, i SGS i sada N4, najljepši su tako ne samo za vidjeti nego i za raditi sa njima. Na SGS sam jedno vrijeme imao neki cover ali sam ga vremenom prestao koristiti.

Javi kad stigne kako ti se čini. Prije svega me zanima koliko dodaje na debljinu telefona. A i ta pastika sa strane, da li je "gumirana" kao ova na N4 a koja mi se mnogo sviđa ili je drugačija.

Inače telefone koristim potpuno gole, i SGS i sada N4, najljepši su tako ne samo za vidjeti nego i za raditi sa njima. Na SGS sam jedno vrijeme imao neki cover ali sam ga vremenom prestao koristiti.

Narvno to se podrazumeva.
Ja licno nemam nista protiv tih fotrola, imam protiv izudaranih coskova i ogrebotina :d

*** izbor folija i zastitnih maski na telefonima postao bitan koliko i sam HW i SW :D

Pa to je,po meni najbolji case. Koristim ga od prvog dana. Sve preporuke

Moze li neko da mi protumaci ovo, pise da je skinuto 320MB od cega samo 160mb sa wifi? E sada koji to google servisi su mi skinuli 160mb preko 3g mreze? Ako sam samo surfovao, gmail retko otvaram a viber i whatsup tih 3h nisam ni koristio, ukljucio sam da se update radi samo kada je na wifi?
Screenshot_2013-12-13-20-03-40.png

Ja bih rekao da je ovo 320 data + 160 wifi?

I meni se čini...

Deblji jeste,mira biti,ali ne nesto puno,sigurno je tanji nego sa bumperom

ma ni jedan kejs ne moze da lezi u ruci kao nag telefon.. tako da vaderu furaj ga tako dok ti ne ispadne i posle sta bude bice :D

Nazad
Vrh Dno