D
Deleted member 16483
Guest
+1 za bumper
Stavis foliju napred/nazad + bumper, odlicna zastita.
Zadnja folija ne moze da amortizuje udarce ako ne daj Boze dodje do njih.
Full cse cover moze pre da spasi telefon od ostecenja.
+1 za bumper
Stavis foliju napred/nazad + bumper, odlicna zastita.
Meni na primer ni jednom nije ispao od juna ove godina kada sam ga kupio. Nosim samo dbrand na ledjima i ponekad stavim silikonski case ako znam da ce mi bas trebati da ne kliza po podlozi, nema ni jednu jedinu ogrebotinu telefon.![]()
Zadnja folija ne moze da amortizuje udarce ako ne daj Boze dodje do njih.
Full cse cover moze pre da spasi telefon od ostecenja.
Pa onda lepo uzmes CAT B15 ti i ostali koji su tako skeptici i nemaju sta da brinu za telefon.
Uvek idem pravilom da telefon treba meni da sluzi, a ne ja njemu. Ja sam njega kupio, a ne on mene. I ako sam uzimao neku zastitu uvek sam gledao da to sto manje narusava izgled samog telefona. Mada ni sa jednom zastitom ti telefon nije 100% siguran. Sve zavisi pod kojim uglom padne i kako.
Ima li neko resenje za poput power toggles-a ili notification toggle-sa da moze da se ubaci kao sistemska aplikacija i da nema notifikaciju, ni onu "providnu." Mnogo me nervira to![]()
Pazi ni meni telefoni ne ispadaju, pazim svoje stvari. Ali nemas niakakv razlog da nosis tel. bez zastite i da rizikujes da se nesto osteti kada na trzistu imas gomilu zastita.
Zar to ne moze da se iskljuci mislim ta notoifikacija. Ja mislim da u settings-u mozes da sikljucis notifikaciju za svaki program.
Ili ne milsimo na isto?
Pa da, ali je sa gumenim case-om ovo drugi telefon, 20% tezi, siri, glomazniji inace. Mnogo mi vise prija kad nema nista na sebi i kad ga koristim bas takvog kakav je, a lep je.![]()
Pa onda lepo uzmes CAT B15 ti i ostali koji su tako skeptici i nemaju sta da brinu za telefon.
Uvek idem pravilom da telefon treba meni da sluzi, a ne ja njemu. Ja sam njega kupio, a ne on mene. I ako sam uzimao neku zastitu uvek sam gledao da to sto manje narusava izgled samog telefona. Mada ni sa jednom zastitom ti telefon nije 100% siguran. Sve zavisi pod kojim uglom padne i kako.
Folije obavezno kupuj one koje imaju otvore za senzore sociva kamere zvucnik itd.Koliko ta zadnja zastitna folija moze da utice na kvalitet kamere,posto sad gledam neku i vidim da ide preko sociva kamere,ima otvor za blic i zvucnik ?
Javi kad stigne kako ti se čini. Prije svega me zanima koliko dodaje na debljinu telefona. A i ta pastika sa strane, da li je "gumirana" kao ova na N4 a koja mi se mnogo sviđa ili je drugačija.Ja sam ovako nesto naraucio
http://www.rearthusa.com/google-nexus-4-hybrid-fusion-case
Javi kad stigne kako ti se čini. Prije svega me zanima koliko dodaje na debljinu telefona. A i ta pastika sa strane, da li je "gumirana" kao ova na N4 a koja mi se mnogo sviđa ili je drugačija.
Inače telefone koristim potpuno gole, i SGS i sada N4, najljepši su tako ne samo za vidjeti nego i za raditi sa njima. Na SGS sam jedno vrijeme imao neki cover ali sam ga vremenom prestao koristiti.
Javi kad stigne kako ti se čini. Prije svega me zanima koliko dodaje na debljinu telefona. A i ta pastika sa strane, da li je "gumirana" kao ova na N4 a koja mi se mnogo sviđa ili je drugačija.
Koliko je telefon sa njim deblji? Kako leži u ruci sa njim?Pa to je,po meni najbolji case. Koristim ga od prvog dana. Sve preporuke
zna li neko kako da proverim sta je vuklo posto mi otisao citav brzi mts net
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari