Šta je novo?

LG Nexus 4

Pa oni nisu normalni, toliki ljudi još uvek drže 4.3 jer nisu ni halo ni pie ni hybrid ubacili. Baš sam se ponadao kad sam video a ono na drugoj strani čitam da nema ništa od toga...

Ja sam,
zadovoljan :) Stavi franca onda, on ne zeza.

Franco ima, na njega sam mislio. Meni pronasao u programu kernel.

Zvizni onda r200 ili 199,na tom sigurno radi.

Ne znam zasto, uradio sam isto sto i 15 puta pre toga, isti karnel iz izbora uzeo, i radi :D Koji Touch koristis? Moj je mislim 1.8.5.

Stigao Ringke fusion

Danas mi stigao ovaj case. Narucio sam pre mesec dana odavde:

http://www.rearthusa.com/google-nexus-4-hybrid-fusion-case

sve ukuopno izaslo 1521din.

Ovako case je defiitivno vrhunskog kvaliteta, telefon je u ovome max zasticen, ledja su pexiglas debljine 2mm od prilike bokovi su od kvalitetnog matiranog cvrstog silikona dakle sve savrseno naleze dugmici su pefektno odradjeni, lako raguju komadne. Ja sam zadovoljan. Na slikama deluje glomazno medjutim uopste ne uvecava mnogo tel.
Sto se tice estetike meni se dopada.

Najlepsi cas koji sam video za ovaj tel je ovo:
http://www.casefanatic.com/lg/lg-ne...mmandant-ulta-thin-aluminium-metal-e960-case/

Inace ja sam sa Ringke fusion zadovoljan.:banana:

Javi kad stigne kako ti se čini. Prije svega me zanima koliko dodaje na debljinu telefona. A i ta pastika sa strane, da li je "gumirana" kao ova na N4 a koja mi se mnogo sviđa ili je drugačija.

Inače telefone koristim potpuno gole, i SGS i sada N4, najljepši su tako ne samo za vidjeti nego i za raditi sa njima. Na SGS sam jedno vrijeme imao neki cover ali sam ga vremenom prestao koristiti.

Pa cisto me zanima kako radi, sta ima slicno sa 3.99 verzijom. Posto ne kapiram kako se razlikuje od stock verzije.

Nisam koristio predhodnu, samo ovu verziju. Sitnice su u pitanju sto se tice izgleda, dok podesavanja su vec mnogo personalizovanija. Mada pretpostavljam da je tako bilo u predhodnim verzijama. Dobio sam to + jos neke sitnice i brzinu u PSX-u. Kojim sam prezadovoljan za sad.

jedno pitanje, phone idle, da li je to neki proces koji pokrece wakeclock posto baterija mi osetno krace traje na purity ili cataclysm sa 4.4.1 naspram cataclysm na 4.0. Da li neko ima preporuku za neku bolju kombaniciju kernela i roma, sto se tice baterije?

Nisam koristio predhodnu, samo ovu verziju. Sitnice su u pitanju sto se tice izgleda, dok podesavanja su vec mnogo personalizovanija. Mada pretpostavljam da je tako bilo u predhodnim verzijama. Dobio sam to + jos neke sitnice i brzinu u PSX-u. Kojim sam prezadovoljan za sad.

Brzi ti je PSX od PA? Devojka ima na njenom N4 PSX, ali ja nesto nisam zadovoljan. Jeste brz, ali joj se vec nekoliko puta resetovao i neke stvari brljave, oko sms-a i slicnih stvari.

Šta bi ovo moglo bude? Inace internet konekcija radi savršeno u svim ostalim slučajevima samo viber ne...
yzygy2yn.jpg

Poslednja izmena:
Da li je neko imao problem sa prebacivanjem fajlova(copy/paste) sa n4 na PC i obrnuto?. Jednostavno kopiranje samo stane na nakom fajlu (uglavnom vecem).
To mi se desavalo i na stock rom-u a sada i na custom (oba su 4.4.2). Morao sam da backup-ujem telefon preko ADB-a.

Da li je neko imao problem sa prebacivanjem fajlova(copy/paste) sa n4 na PC i obrnuto?. Jednostavno kopiranje samo stane na nakom fajlu (uglavnom vecem).
To mi se desavalo i na stock rom-u a sada i na custom (oba su 4.4.2). Morao sam da backup-ujem telefon preko ADB-a.

Meni se to desavalo, prebacujem folder sa slikama, word i pdf fajlovima od 1gb, i stane i nikako nece, dok neke druge vece fajlove prebaci bez problema, menjao i usb portove al ne vredi.

Ужасан БАГ и није исправљен ни у 442, Сруши се медиа процес и убије конекцију.

Danas mi stigao ovaj case. Narucio sam pre mesec dana odavde:

http://www.rearthusa.com/google-nexus-4-hybrid-fusion-case

sve ukuopno izaslo 1521din.

Ovako case je defiitivno vrhunskog kvaliteta, telefon je u ovome max zasticen, ledja su pexiglas debljine 2mm od prilike bokovi su od kvalitetnog matiranog cvrstog silikona dakle sve savrseno naleze dugmici su pefektno odradjeni, lako raguju komadne. Ja sam zadovoljan. Na slikama deluje glomazno medjutim uopste ne uvecava mnogo tel.
Sto se tice estetike meni se dopada.

Najlepsi cas koji sam video za ovaj tel je ovo:
http://www.casefanatic.com/lg/lg-ne...mmandant-ulta-thin-aluminium-metal-e960-case/

Inace ja sam sa Ringke fusion zadovoljan.:banana:

si direkt sa sajta narucio? Ja sam letos valjda sa ibeja, stiglo sve uredno. medjutim pre neki dan su me odbili jer dhl kao ne salje u srbiju. na amazonu isto.

si direkt sa sajta narucio? Ja sam letos valjda sa ibeja, stiglo sve uredno. medjutim pre neki dan su me odbili jer dhl kao ne salje u srbiju. na amazonu isto.

Direktno sa sajta, preko DHL-a su poslali. Ne znam meni je stiglo a cuo sam to, jos mi je neko rekao da na salju za Srbiju sa pojedninih sajtova, ajedno vreme su slali ne znam.
Ja sam to preko PayPala platio i stglo je.
Mislim da bi DHL trebalo za Srbiju da funkcionise.

Sad narucih onu klasicnu teracell silkonsku oblogu u jednoj radnji, i kazemi da ima i crna pored prozirne, kakva je ta nisam je vidjao pa sam se plasio da narucim, dane stigne slucajno ona s line
Sad videh crnu nije ni losa, dal mi je ona lepsa nije mi bitno da se ledja vide

Poslednja izmena:
Vrh Dno