Šta je novo?

Kako kupovati aplikacije na Google Play?

Ја сам у подешавањима картице само променио адресу на US, и сад све шљака без икаквих vpn и осталих *******ција.

Da li možeš da "kupiš" neku besplatnu pesmu na Play store? Ako ne može da se ne cimam. :)
Ako može, da uradim to zbog All accessa.

Може! Раније нисам могао, али сам са овим успео . :)

Opa! Hvala. Eto alternative za Spotify, pod kada ne primaju naše kartice.

Malo je off.. ako odete sa desktopa na play.google.com da li vam se pojavljuje tekst Redeem ispod Apps... deluje kao greska na web strani.
Probao sam iz Chrome-a i Firefoxa i strana ima tu gresku u oba slucaja.

E ja sam skroz zaboravio, s obzirom da se odavno ne bavim vpnomvima i enablerima (imam us play), pa ako moze neko da mi odgovori:
da li telefon mora biti rootovan za bilo koju varijantu pristupa inostranom play store-u?
hvala :)

^ Ne mora, dovoljno je da instaliraš neku od VPN aplikacija, uglavnom se koristi TunnelBear.

Sad sam proverio i izgleda da mi je google zakljucao play store na ovaj nas SrBski :)
Ne pomaze ni meda,ni hideman ni oneclick vpn.
Gad demit :)

Probaj kombinaciju tunnel bear i kupovina iz browsera, ne preko google play store aplikacije.

Sad sam proverio i izgleda da mi je google zakljucao play store na ovaj nas SrBski :)
Ne pomaze ni meda,ni hideman ni oneclick vpn.
Gad demit :)

Bacis telefon u Airplane mod, upalis komp, skines Tunnel Bear pc verziju, ocistis browser, ukljucis medu, ulogujes se na Play Store preko browsera i trebalo bi da radi. Probaj...

Probacu ujutru kad budem kod racunara pa cu javiti.Hvala za savet:)

A ako ne radi tunnel bear, tor browser će raditi

Nesto mi ne ide u glavu...razmisljam, kada pogasimo sve data konekcije na telefonu i stavimo ga u offline mode, dakle onemogucimo svaku mogucu komunikaciju sa spoljnim svetom i istovremeno se povezemo na vpn na kompjuteru, mozemo pristupiti placenim aplikacijama na play store-u. To upucuje da google ipak ocitava fizicku lokaciju sa koje se logujemo na play store, a posto je telefon nedostupan jedino mu preostaje lokacija sa racunara.

Medjutim kada na samom telefonu ukljucimo vpn nista se ne desava...probao sam vadjenje sim kartice - ne radi, stavljanje u off line mode telefon - ne radi, iskljucivanje svih location servisa u podesavanjima telefona - ne radi.. Sta jos moze biti problem da omogucava google-u da procita lokaciju i da ne da pristup Americkom playstore-u cak i sa ukljucenim vpn-om? Ima li neko ideju?

Iskljucivao vec, ali i dalje nista..

Možda kad već pokupi te podatke nije dovoljno da ugasiš servis nego ih negde snimi i onda odatle šalje?

@stejer, ova tvoja metoda radi kod mene, samo je potrebna verifikacija SMS-om kada se uloguje na GP, zbog "neobične lokacije".
Hvala :)

Samo sam ponovio sta je Zechs napisao par strana ranije, njemu idu sve zasluge. Drago mi je da si uspeo.

Hocu da prijavim Intesa internet karticu za kupovinu na GP:

1) Posto nema Srbija - koju zemlju da izaberem? (adresa..)
2)Koliko je potrebno da stoji eur na internet kartici za kupovinu od npr. 5$?

Poslednja izmena:
2) Dovoljno je 6€

Hocu da prijavim Intesa internet karticu za kupovinu na GP:

1) Posto nema Srbija - koju zemlju da izaberem? (adresa..)
2)Koliko je potrebno da stoji eur na internet kartici za kupovinu od npr. 5$?
Kako nema Srbija? Jel to u Walletu radiš?

Jok, direktno preko GPlaya i telefona. Ne nudi srbiju.
Da idem preko walleta?

P. S. I jos nesto: da li moze da se kupuje sa nekog evropskog gp-a gde su cene izražene u €?

Poslednja izmena:
Možeš da izabereš nemačku u tunnel bearu i biće cene u evrima, ali tako često budu skuplje aplikacije.

ja mislim da je amazon odlicna alternativa. nema cimanja oko kupovine, samo se prilikom kreiranja akaunta stavi neka americka adresa...

Jok, direktno preko GPlaya i telefona. Ne nudi srbiju.
Da idem preko walleta?

P. S. I jos nesto: da li moze da se kupuje sa nekog evropskog gp-a gde su cene izražene u €?

Aha...pa vidi se Republika Srbija preko walleta..ne znam, probaj varijantu sa otvaranjem na USA adresu, jer su neki prijavljivali da im je onda otkljucan Google Play na telefonu bez VPNa...jedino ako se desi da ti traze dokaze o prebivalistu zna da bude problem, ali to se samo jednom desilo ovde :p

ja mislim da je amazon odlicna alternativa. nema cimanja oko kupovine, samo se prilikom kreiranja akaunta stavi neka americka adresa...

Amazon je siromasan, a uz to ne update-uje aplikacije na vreme. Eno FX Camera stoji vec godinu dana stara verzija.

@Vojkan: pogledacu da li nemacki gp ispada skuplji jer kod usa postoji ona intesina "dupla penetracija" konverzije :). Realno, smesne su cene da bi se oko toga cimao al ajde kad vec ulazim u celu pricu da to bude u sitna crevca :).

@zechs: najopustenije bi trebalo apstinirati od gp-a zbog takve diskriminatorske politike prema srbiji. Kao da postoje neke šanse da im neki banditi iz srbije skinu app bez da plate, nije nego :)

@ed: alternative su uvek dobrodosle, iako gp za sada funkcionise malo bolje

Poslednja izmena:
Vrh Dno