Šta je novo?

Kako kupovati aplikacije na Google Play?

Pa to ti je isto kao da si mu poslao apk svoje aplikacije, pa mu instalirao, što će reći piraterija :). Trebalo bi da radi, ali ima nekih aplikacija koje rade licence check, pa ako nema Google naloga preko kojeg je kupljena, neće raditi. Probaj.

Danima već ne mogu da otvorim Play store koristeći TB. No connection, koji god server da izaberem.

Ja sam prestao i da pokusavam.
Instalirao sam Amazon app store i tamo od sad kupujemo bas neophodne legalne app. Nek se Google **** vise!

Ma najlepse je kad ti radi Play Store i kad na njemu imas par kupljenih neophodnih aplikacija i preko VPN-a uvek mozes da potrazis nove, nekako je sve tu na jednom mestu. Nema zezanja sa Amazon Store-om ili domacim verzijama...

Upravo sam probao ono sto je zech napisao. Iskljucio data konekcije na telefonu, preko tor-a otisao na playstore i kupio aplikaciju. Cim sam vratio data na telefonu, krenula instalacija.

Radi mi i dalje ovaj metod..uzeo Minuum Keyboard Beta na akciji..

Pa ni swiftkey nije imao u pocetku...tek su je kasnije ubacili..verujem da ce i ovde tako da bude :) mislim da bi glupo bilo imati aplikaciju sa 10ak podrzanih jezika, kad konkurentske aplikacije podrzavaju stotine

Nema sanse da ova dobije srpski, znaci mora da bude popularna, a ona to nije. Zato je i razvoj za ostale jezike spor. Mada mozda i dobije za 2-3-4-5-6 godina :D

Ma jes, kako da ne..dobice, sve tastature imaju srpski, sto ne bi i ova imala :)

zato što ovo nije obična tastatura i ne da im puca pipa za srbiju koja je savršeno nebitna u ovom svetu i srpski jezik kojim priča jedan promil stanovništva, nego im toliko puca da se čak dovde čuje. baš će da se polome da unesu srpski jezik, pa će još da pitaju jel mogu i različiti dijalekti.

Poslednja izmena:
Why so serious...meni se svidja ideja, a da li ce ikada ubaciti srpski ili ne, videcemo.. Na kraju ne znam zasto vas to dotice, pa ne tera vas niko da je kupite i koristite..

Problem je što ja želim da je imam i da je koristim simpatična mi je skroz, ali ona zavisi od predikcije, tako da za sad ništa. To mene nervira.

A Ed je hejtuje ne znam zbog čega kad ni nema android :)

ed ima i android to što ga ne voli je druga priča.

a minuum tastatura je super i meni se sviđa i dao bih im novac da razvijaju dalje. ne znam jel ima na amazonu?

Eee, a ja samo napisao da definitivno radi ona moja teorija čak i sa zaključanim nalozima, rekao usput i da sam uzeo tu aplikaciju..kad ono, drvlje i kamenje :D

Kazes i sa zakljucanim nalozoma? Sad cu da precesljam da nadjem sta si piskarao, hahaha. :D

Obrisi samo cookies i cache iz browsera pre nego sto se ponovo ulogujes na market i pre kupovine..

Da kucnem u drvo, meni i dalje šljaka kupovina bez ičega na otključanom nalogu, svako malo kupim po neku aplikaciju, a danas sam uhvatio i godišnju pretplatu na Popular Science za 7.5USD :D. Sve sa Intezinom karticom. Da ne ureknem...

Evo da javim da mi je uspela zechs metoda 2) :) hvala

Kupio Poweramp za 0.99$. Iskljucio telefon pa sve odradio na kompu. TunnelBear na US IP i probao preko Opere non-stop mi izbacuje problem error zbog "technical issue..". Onda preko Tor Browsera uspelo samo sto je malo sporo radilo i morao par puta refresh da ucita sve lepo.

Sad ne znam da li mi je nalog vec bio zakljucan, ali kad sam pre par meseci probao samo preko vpn-a bez tor-a isto mi je bio problem "technical issue..."

Eee, a ja samo napisao da definitivno radi ona moja teorija čak i sa zaključanim nalozima, rekao usput i da sam uzeo tu aplikaciju..kad ono, drvlje i kamenje :D

***.. pa ovo radi. Kupio sam Alien Shooter Pro i Tasker. Metoda 2.

Za one koji imaju dvostepenu autorizaciju, dovoljno je prebaciti telefon u air-plane mode. Pokrenete Tor Browser, odete na play.google.com, zatim sign-in, unesete svoje email i password i kada vas pita za security code pokrenete Google Authentificator na telefonu. Unesete broj i to je sve. Posle toga mozete da kupujete.
Meni je nalog bio zakljucan i nisam nikako mogao da kupim nista vec godinu dana.

Hvala zechs!!

Pazi foru, radi mi ali...
Airplane na fonu, clear browsing data u Mozili, uključim Tunnel Bear na kompu, ulogujem se na Google nalog, nađem evo npr. Swiftkey keyboard, sve regularno radi, dozvoljava mi kupovinu ali kad treba da mi otvori wallet tu ispadne neki problem, kao da su mi obrisali wallet ili šta god, ne znam sad da li da ih cimam da se malo dopisujemo mejlovima :D da mi vrate wallet iako ne znam šta bi im rekao al' opet on se ne koristi samo za Google Play tako da ne vidim zašto bi mi ga onemogućili?

Znači kad kliknem "Start now" iskoči mi ovaj pop-up prozor.

Kliknuo sam na "contact us" ukucao kako mi ide mail na kome imam problem sa wallet-om i piše: "Thanks for contacting our Google Accounts team. We'll review your report, and will contact you only if we have additional information to share."
Koliko se sećam to sam već jednom uradio ranije i nikada me nisu kontaktirali...

Prilozi

• Screenshot_start.jpg
    Screenshot_start.jpg
    108.6 KB · Pregleda: 187
  • Screenshot_error.jpg
    Screenshot_error.jpg
    124.4 KB · Pregleda: 197
Poslednja izmena:
Probaj kroz tor.

Nije problem do kupovine, daje mi da kupujem i mogao bih da kupim da npr. može preko PayPal-a ili direktno kartica da se upiše ali ja izgleda imam neki problem sa Google Wallet-om.

Evo sta kazu kad sam prijavio problem:
"Thank you for reaching out about your difficulties accessing your Google account.

We’ve looked into your request and we’ve found that there is already a pending appeal for your account. Please wait for the result of your current appeal. Thanks for your patience!"

Za mene je izgleda i poslednja nada umrla, haha :D

Poslednja izmena:
Ajde probaj kroz tor da vidimo koji ce tad error da ti iskoci :D

@stejer
Jel mozes da pristupis walletu bez vpna, dakle regularno?

I preko Tor-a iskace problem. Ne mogu ni bez vpn-a da pristupim Walletu.

Onda je to nesto do tvog Walleta..pisi njihovom supportu

Ја сам у подешавањима картице само променио адресу на US, и сад све шљака без икаквих vpn и осталих *******ција.

Kod mene i dalje stoji RS.

Vrh Dno