Pozdrav svima. Imam jedno pitanje, za sve koji se razumeju

....zapravo, nocas mi se prvi put desilo da mi je ekran zaboo, tj. , samo sto sam navio alarm za jutarnje budjenje, ekran je ceo potamneo, svetleli su samo donji tasteri 3 komata, . S obzirom da mu je baterija integrisana, nisam znao sta da mu cinim...kacenje na komp mi nije resilo problem, zvanje sa drugog telefona nije pomoglo, cak pokusaj da ga ugasim nije pomogao...Pomislih, aj da ja odspavam, pa ujutru kada ustanem, mozda se vrati u normalu,. Jutros se povratio, alarm naravno nisam cuo, ali to je trajalo svega 15ak sekundi ,, a onda je ponovo potamneo.....Jurio sam po ovom forumu da nadjem poruku, jer cini mi se da je neko vec pisao da mu se nesto slicno dogodilo sa telefonom, i dok sam ja jurio....drugar mi sibnuo poruku na tel i ekran se ponovo pojavio...Tada sam ga iskljucio i upalio ponovo i od tada, da ne kucnem u drvo, jer kada god to kazem nesto mi se lose desi sa telefonom

...radi...Sta mi preporucujete da uradim, ako ponovo dospem u takvu situaciju sa ekranom. Da ga teram u servis, gde sam ga kupio, ili postoji neka laksa varijanta, ako je u pitanju softver?...jer sam ga skoro updejtovao sa onim apdejtom od 55mb.