Šta je novo?

Najbolji audio player (free)

DTK

Slavan
Učlanjen(a)
24.04.2005
Poena
320
Koji je po vama najbolji audio player (free)

Aimp ili foobar, jedno od ta 2 , zavisi od tebe .

Aimp lepo radi i ima dosta zanimljivih funkcija, medjutim, u par navrata radio stanice su mi seckale na njemu dok su na winampu radile normalno...

Foobar, пробао сам пар пута Aimp и нешто ми се није свиђало. Иначе се на неким форумума где су једине теме музика и слично уопште не дискутује о томе, зна се да се за слушање користи foobar а за риповање EAC и крај приче. ;) Осим саме свирке, мислим да не постоји онако добар и детаљан конвертор, ниједан други не ради баш све што је (мени) потребно. Зато и не размишљам о алтернативи ... мада на линуху користим Deadbeef који помало подсећа.

Probah danas MusicBee, pošto sam naleteo na preporuku na netu. I dopada mi se kako radi i kakve opcije ima. Preporučujem da bacite pogled.

AIMP

Ja sam linuksaš, pa baš i ne pratim software za win, i živeo sam u ubeđenju da je winamp zakon, a sad vidim da nisam u toku:beer:

f2k

Ja mislim da je bolji AIMP, vise mi lezi od foobar.

Ja evo isprobavam oba ,odlucio sam da na mom kompu samo instaliram legalan software ,i sada trazim samo free verzije

Pa nisam svetac ,nego zelim probati ,poredenja radi

Ja mislim da je bolji AIMP, vise mi lezi od foobar.

To što tebi više leži ne znači da je bolji. Ko god ima ogromnu kolekciju mzzike taj koristi foobar jer je mučenje kontrolisati sve te silne plejliste i auto plejliste bez f2k.

Mislim da ono što odbija ljude od f2k jeste spartanski interfejs sa kojim po defaultu dolazi.

To što tebi više leži ne znači da je bolji. Ko god ima ogromnu kolekciju mzzike taj koristi foobar jer je mučenje kontrolisati sve te silne plejliste i auto plejliste bez f2k.

Mislim da ono što odbija ljude od f2k jeste spartanski interfejs sa kojim po defaultu dolazi.

Imam ja mnogo muzike, ali me odbija foobar.
I ovde nije bila poenta koji je najbolji za organizaciju muzike.

foobar

kome smeta default izgleda imate tonu custom napravljenih na deviantart-u ili customize org

ja koristim catrox izgled
ovako izgleda
WikXuyQ.jpg

OOcKONF.jpg

EEpGrch.jpg

Ima sve moguce funkcije, od sredjivanja tagova lyrics bio info itd ... plus je ultra brz bla dza bu

Poslednja izmena:
Мене је од фубара дуго одбијао изглед а преломило је то што свира спојене снимке (mp3) без штуца на прелазу. Нарочито важно код конвертовања у wav па сам са winampom губио време сређујући а фубар то одради перфектно. Онда сам проучио шта још може, нашао конветор какав не успевам да нађем ни као посебан програм а сам изглед се лако промени, мени се свиђа да изгледа рецимо овако:

Уопште ми више од овога није потребно а о самом квалитету свирке је ваљда одавно све речено.

Ja dosta dugo zivim bez krekovanog softvera i nisam nasao da nesto ne moze da se zameni. Glas za foobar.

Ја сам због немогућности да плаћам нешто што сам до тада плаћао (конкретно је у питању био KAV) преломио и прешао на бесплатан ОС који и нема проблема са вирусима. Пре тога сам већ дуго бирао само фрај програме а испоставило се да пакет foobar+EAC+ImgBurn и нема конкуренцију међу скупим програмима ... а тежак је укупно једва преко 10 мегабајта. Зато и поред бесплатних линух плејера и даље повремено користим foobar а и остале поменуте.

Постоје неки који немају замене али само ако си превише навикао или имаш велику базу ... што са аудио плејерима није случај. Једино што сам до сада пропустио је да платим Гислеру али ћу то једном да урадим, без обзира што сада слабо трошим ТС а и што је он прихватио да је куцање 1,2,3 регуларно коришћење програма.

AIMP je dobar plejer ali mi je foobar daleko bolji zbog dodatnih mogucnosti. Secure ripping, konverter kakav sam nasao jos samo u dbPoweramp-u a koji se placa, gomila plugin-ova za sve i svasta, masovno tagovanje i organizacija muzike po folderima i mogucnost da koristi bilo koji CLI enkoder.

Da, bas je nekako ruzan....I moj glas za aimp

foobar je jožda ružan ali je jako funkcionalan. Svu muziku postaviš po tabovima i sve uv3ek na dohvat ruke

Мени плејер служи да пусти музику па га често и не видим после али сам ипак мало дотерао фубар па ми се чини да чак и може да стоји на екрану док свира. ;) Постоји толико предности, осим самог изгледа, да не бих ни хтео да размишљам о неком другом. Иначе се сећам да сам на неком форуму читао да је неко тестирао и Аимп и Фубар и Аимпу је нашао много рупа у раду. Не сећам се детаља али ме није ни занимало да проверим.

Nazad
Vrh Dno