Šta je novo?

Najbolji audio player (free)

Мене тај део не занима, не правим компилације па да сецкам албуме. Како је снимљен, тако га и слушам и чувам. Ако је за некога, онда ми није битно како ће да се насецка. ;)

Ja preferiram da su mi podeljeni na pesme. Ne slusa mi se uvek ceo album...

Па добро, кад ми се нешто не слуша, прескочим или избришем тренутно са плеј листе и слушам оно што ми се слуша. :) Или само променим распоред па на почетак ставим оно што ми се слуша ... Лакше ми је да чувам ако фолдер са албумом има само 3-4 фајла него ко зна колико.

Evo proverio sam, ni najnoviji foobar definitivno ne vidi skrivene trackove tako da ko obraća pažnju na takve detalje nek se za splittovanje drži cuetoolsa. On prepozna i napravi "00. (HTOA) ime fajla.flac"

U pravu si što se tiče HTOA. Foobar još uvek ne podržava ovo. Iz nekog razloga sam mislio da je ubačena podrška.
Da napomenem i da fb2k ne podržava nestandardne CUE fajlove koje ponekad pravi EAC (CUE + zasebne pesme).
Izgleda da je ovo ugradjeno u samo jezgro foobar-a i jedino Peter može to da promeni.

Da li postoji neki desktop plejer koji streamuje muziku sa google music-a?

Ja sam naišao na google neupotrebljivi Music Player (ne radi), neupotrebljivo uputstvo za foobar i da Clementine ima podršku, ali to nije tačno - podrška je za Google Drive, a ne Google music.

Treba mi neki program koji će da radi isto što i gMusic app za Android. Najidealnije bi bilo da može foobar d se poveže, pošto njega inače koristim, ali, kažem, to upustvo koje sam našao je neupotrebljivo.

:S:

Мислим да foobar неће да свира насецкане ако у cuesheet постоји неки ред у коме INDEX 01 није ... нулован ;) ... INDEX 01 00:00:00 него има неку вредност. Који плејер свира HTOA? Сад сам пробао и нешто неће, према примеру који је дат на хидрогену, ако се не варам. Ако фубар не може да прочита тај cue, онда неће ни да га сецка. Ваљда.
Зато и даље остајем на избору да најобожавам image+cuesheet, ту ваљда не може да се омаши. Пробао сам поменути пример и EAC и ImgBurn немају проблем да га нарежу.

Nazad
Vrh Dno