Šta je novo?

Windows Phone 8 diskusija!

@Boris

Stvarno, ali stvarno bih voleo da znam koji je razlog zasto ne apdejtujes aplikacije :D

Haha, ne apdejtujem kad su neke gluposti, kao sysapp pusher (minor bug fixes) i tako nesto nebitno, prosli put kad sam stavio "update all" zabo mi se tile sa nekim errorom, i par dana nije radio counter za update-e.. Samo kad nesto konkretno izadje onda rucno skinem :)

Haha, ne apdejtujem kad su neke gluposti, kao sysapp pusher (minor bug fixes) i tako nesto nebitno, prosli put kad sam stavio "update all" zabo mi se tile sa nekim errorom, i par dana nije radio counter za update-e.. Samo kad nesto konkretno izadje onda rucno skinem :)

Idi bre zameni taj telefon, stalno nesto zabada :D . Ja bre uvek idem da update sve nekad ih ima po vise od 7-8 i sve uvek radi savrseno. Tebe stalno nesto zeza .

Pa bas zato ti se i desava drain... Verovatno ispravlja te stvari. Koja je po tebi svrha update-a onda, ako cekas samo nesto veliko da se promeni? Ima tu dosta i optimizacije, mislim ima svega.

Potpuno te razumem... Ko se o mleko opeče, taj i u jogurt duva.

Sigurno nije zato bio error a i kako znas kad ne apdejtujes :D Salim se ali mislim da gresis kao i za gasenje interneta i nestavljanje na punjac nocu ali ok, postujem, samo sam pitao :)

Poslednja izmena:
Pa bas zato ti se i desava drain... Verovatno ispravlja te stvari. Koja je po tebi svrha update-a onda, ako cekas samo nesto veliko da se promeni? Ima tu dosta i optimizacije, mislim ima svega.

Ma sysapp pusher nema veze sa samim sistemom.. Da, nema draina 3 meseca i onda skinem Bing Weather, svez, Microsoftova aplikacija, najnovija verzija, koza klima, i eto ti sutradan drain.. :)

vyolta svaka cast extra ti izgleda

evo kako meni izgleda

wp_ss_20140107_0002.pngwp_ss_20140107_0003.pngwp_ss_20140107_0004.pngwp_ss_20140107_0005.pngwp_ss_20140107_0006.png

Ae kad ste poceli evo i moj. Ima malih promena ispod vremenske prognoze, ali sitno. Ova prva polovina nikad nece da se menja. To je funkcionalno ne estecki ali i zmureci mogu da otvorim sta mi treba uvek.

My Home screen.jpg wp_ss_20131030_0004.png 30102013145.jpg

GSM ili 2G signal ti je 2 "crtice" ???

GSM EDGE signal. I mogu ti reci da sam prezadovoljan. Ovde gde zivim recimo na one tach, S2, N97 min, sony ericsson w810i , signal je jedva 1 crtica nekada do 2. I na 1 crticu ne mozes normalno da razgovaras prekida se razgovor los kvalitet itd. A na 720 imam uglavnom 2-3 crtice i kada padne i na jednu cak kvalitet razgovora je isti ne promenjen i za ovih 5 meseci koliko imam tel nikada ni jedan razgovor mi se nije prekinuo.

Lepo izgleda suki...
Primetio sam da mi je na suncu bolja vidljivost ekrana kad je light tema uključena. ALi valjda dark manje troši kad je amoled u pitanju.
koristim Custom Tiles Maker (plaćena), HeaderTiles, kao i MyTileMaker. Jes vala, ima lepih teta, šta ću, mator čovek koji voli tete, lep su ukras, naročito Hali Beri u cat woman kostimu :).

Neko je pomenuo da glance ne troši bateriju, mislim da sam negde pročitao da troši... nisam siguran.

Orf, kako to da ti radi FLIXTER? Jel mora neka promena regiona?

Ni S1 nema led indikator pa je preko cm-a napravljeno da svetle tasteri... Cini mi se da je ova ideja na uservoice, nadam se da ce jerealizovati.

Treba li na nokia lumia625 da svijetli onaj Windows logo izmedju back i search dugmica kad se telefon puni.
I uopste mi ne svetle ta tri dugmica kad je telefoon u mraku ili sensor ne radi ili su tako izbacili ovaj model bez senzora

Poslednja izmena:
A neki google i to? :) Ne sijaju uopste, kao ni na 520..

Lepo izgleda suki...
Primetio sam da mi je na suncu bolja vidljivost ekrana kad je light tema uključena. ALi valjda dark manje troši kad je amoled u pitanju.
koristim Custom Tiles Maker (plaćena), HeaderTiles, kao i MyTileMaker. Jes vala, ima lepih teta, šta ću, mator čovek koji voli tete, lep su ukras, naročito Hali Beri u cat woman kostimu :).

Neko je pomenuo da glance ne troši bateriju, mislim da sam negde pročitao da troši... nisam siguran.

thx :D
i ja imam taj program, ali besplatnu verziju, nesto mi se ne cima trenutno da rasporedjujem, mada spremio sam neke slike za seckanje
meni je bela bolja na suncu, a i bela mi je nekako lepsa za ativ s od crne, a to da li trosi manje i vise nije problem i sam znas kakva je baterija na ativu :D

trosi glance na svim ekranima bateriju, ali na amoledu trosi mnogo manje ( barem sam tako citao)

thx :D
i ja imam taj program, ali besplatnu verziju, nesto mi se ne cima trenutno da rasporedjujem, mada spremio sam neke slike za seckanje
meni je bela bolja na suncu, a i bela mi je nekako lepsa za ativ s od crne, a to da li trosi manje i vise nije problem i sam znas kakva je baterija na ativu :D

trosi glance na svim ekranima bateriju, ali na amoledu trosi mnogo manje ( barem sam tako citao)

Meni npr glance radi na peek modu. Na 720 znaci kad zakljucam tel on stoji jedno 15s , kad me zanima koliko je h, prodjem rukom i vidim, isto tako kad vadim tel iz dzepa ne moram da odkljucam tel da vidim koliko je h, odmah mi to pokaze glance. A sto se tice potrosnje ja nisam primetio nikakvu razliku, verovatno trosi malo vise, ali to je neprimetno.

+1

Glance+peek mod = idealna kombinacija.

Jedina još kada dođe Black, to će biti savršenstvo.

Kako vam se ponasa b92 aplikacija zadnjih par dana, osetno sporije osvezi nove vesti pri pokretanju, ili kad udjem na neku vest..

Meni b92 tako radi od početka, uđeš, osveži i to je to.

Da, al sad to potraje jedno 4, 5, 6 sekundi kod mene..

Meni npr glance radi na peek modu. Na 720 znaci kad zakljucam tel on stoji jedno 15s , kad me zanima koliko je h, prodjem rukom i vidim, isto tako kad vadim tel iz dzepa ne moram da odkljucam tel da vidim koliko je h, odmah mi to pokaze glance. A sto se tice potrosnje ja nisam primetio nikakvu razliku, verovatno trosi malo vise, ali to je neprimetno.

ako je tako onda svi telefoni mogu da imaju glance :D

Nazad
Vrh Dno