Darko1290
Čuven
- Učlanjen(a)
- 01.12.2004
- Poena
- 875
Slažem se. Treba treći igrač na tržištu, ali ovo što je microsoft smislio ne prolazi. Kopirali su pogrešan ekosistem umesto da su napravili nešto između iOS i Androida.
Ja ga i dozivljavam kao nesto izmedju ali dobro normano je da nam se stavovi po pitanju ocekivanja razlikuju. Mada primecujem da sto sam stariji sve vise mi prija taj nazovi zatvoreni koncept gde necu previse da razmisljam iako do pre god-dve dana mi je to bilo nezamislivo i isto sam kao neki ovde bio ubedjen da je android jedino sto mi je potrebno. Prosto to gledam ovako, nebitno sad za sistem. Treba mi nesto sto pouzdano radi i treba mi da neki servis/app isto tako pouzdano radi. Ne zanima me da skidam torent na telefon i slicno ali necu da mi crash-uje mail aplikacija svako malo. Ne mislim sad konkretno na android nego uopsteno pricam. Ne zanima me da za samo 15min svaka 3 dana kada izadje novi rom vratim sve na telefon iz bekapa i slicno. U principu samo neka se svi oni nadmecu, mi samo mozemo da profitiramo iz svega toga.