Haha, ne apdejtujem kad su neke gluposti, kao sysapp pusher (minor bug fixes) i tako nesto nebitno, prosli put kad sam stavio "update all" zabo mi se tile sa nekim errorom, i par dana nije radio counter za update-e.. Samo kad nesto konkretno izadje onda rucno skinem![]()
Haha, ne apdejtujem kad su neke gluposti, kao sysapp pusher (minor bug fixes) i tako nesto nebitno, prosli put kad sam stavio "update all" zabo mi se tile sa nekim errorom, i par dana nije radio counter za update-e.. Samo kad nesto konkretno izadje onda rucno skinem![]()
Pa bas zato ti se i desava drain... Verovatno ispravlja te stvari. Koja je po tebi svrha update-a onda, ako cekas samo nesto veliko da se promeni? Ima tu dosta i optimizacije, mislim ima svega.
GSM ili 2G signal ti je 2 "crtice" ???
Lepo izgleda suki...
Primetio sam da mi je na suncu bolja vidljivost ekrana kad je light tema uključena. ALi valjda dark manje troši kad je amoled u pitanju.
koristim Custom Tiles Maker (plaćena), HeaderTiles, kao i MyTileMaker. Jes vala, ima lepih teta, šta ću, mator čovek koji voli tete, lep su ukras, naročito Hali Beri u cat woman kostimu.
Neko je pomenuo da glance ne troši bateriju, mislim da sam negde pročitao da troši... nisam siguran.
thx
i ja imam taj program, ali besplatnu verziju, nesto mi se ne cima trenutno da rasporedjujem, mada spremio sam neke slike za seckanje
meni je bela bolja na suncu, a i bela mi je nekako lepsa za ativ s od crne, a to da li trosi manje i vise nije problem i sam znas kakva je baterija na ativu
trosi glance na svim ekranima bateriju, ali na amoledu trosi mnogo manje ( barem sam tako citao)
Kako vam se ponasa b92 aplikacija zadnjih par dana, osetno sporije osvezi nove vesti pri pokretanju, ili kad udjem na neku vest..
Meni npr glance radi na peek modu. Na 720 znaci kad zakljucam tel on stoji jedno 15s , kad me zanima koliko je h, prodjem rukom i vidim, isto tako kad vadim tel iz dzepa ne moram da odkljucam tel da vidim koliko je h, odmah mi to pokaze glance. A sto se tice potrosnje ja nisam primetio nikakvu razliku, verovatno trosi malo vise, ali to je neprimetno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari