Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Jel moze neko ko je koristio textra sms app da mi kaze kako radi quick reply? Jel izbaci poruku preko svega sto radim(to mi treba) i po potrebi odgovorim ili samo procitam?

Skini pa isprobaj, treba ti 5 minuta za to ;)

Pročešljao sam Amazon App Store i izdvojio aplikacije koje bi bile zanimljive za trošenje Amazon kredita koji se delio pre par dana.

0.49 dolara

Temple Run: Oz

Toy Story: Smash It!

Where's My Perry?

Where's My Mickey?

Where's My Water?

0.99 dolara

AccuWeather Platinum

Cut the Rope

Cut the Rope: Experiments

Cut the Rope: Time Travel HD

Doodle Jump

Fruit Ninja

League of Evil

Scribblenauts Remix

WiFi File Explorer PRO

1.49 dolara

XDA Premium

1.99 dolara

Riptide GP

2 dolara

Zooper Widget Pro

2.19 dolara

LEDBlinker Pro

2.29 dolara

FolderSync

2.49 dolara

Light Flow - Led and Notification control

2.55 dolara

Thumb Keyboard (Phone/Tablet)

2.99 dolara

Advanced Call Blocker for Android

Camera ZOOM FX

Max Payne Mobile

Riptide GP2

Star Command

Sonic CD

Rayman Jungle Run

Rayman Fiesta Run

Ridiculous Fishing

Super Hexagon

Wolfram|Alpha

3.99 dolara

Root Explorer

Minuum Keyboard

SwiftKey

Swype Keyboard

4.06 dolara

Cerberus License Activation

4.69 dolara

Moon+ Reader Pro

4.99 dolara

Grand Theft Auto: Vice City

MyBackup Pro

SeekDroid

Shazam Encore

Terraria

The Cave

Odlične kombinacije:

1. FolderSync + LightFlow
2. Zooper Widget Pro + LightFlow
3. Zooper Widget Pro + FolderSync
4. Cerberus + Disney igra po izboru
5. SwiftKey + WiFi File Explorer PRO
6. Swype + WiFi File Explorer PRO
7. Root Explorer + WiFi File Explorer PRO
8. Wolfram|Alpha + Zooper Widget Pro
...

Linkovi sadrže moj referal link, nadam se da nećete zameriti. Kome smeta, neka pretraži aplikacije ručno na Amazon web sajtu.

Poslednja izmena:
Samo da javim da mi je od sada textra default za sms :) Stvarno je odlicna !

Hvala. Meni je ostalo jos 2 dolara a ostatak sam dobro iskoristio jer su bile akcije.
SwiftKey sam uzeo za 1.99 i Office Suite Pro za 0.99.
Ne kupuju mi se igrice jer slabo igram tako da cu sacekati jos neku dobru akciju za neku korisniju app.
Zooper sam jednom probao apk ali me je mrzelo da pravim neke widgete.

Kako nema? Na ovo misliš?
he4ynume.jpg

Koja je ovo tema?

Da li još uvek važi 5$ gratis na amazonu? Mislim da li se dobija, upravo sam napravio nalog i čekam da vidim šta će biti :D

Ne dobija se. Akcija je trajala do Nove godine.

Kad smo kod tih countera, jel može neka preporuka za app koja će tačno da broji potrošene minute. Valjda je problem u zaokruživanju minuta ili tako nešto ali koju god da sam probao pokazuje da mi je ostalo više minuta nego što mi kaže mts kada proveravam kredit...
Ja koristim DroidStats i 2 meseca mi se razlikovalo za 1 minut, što nije strašno, a u ostalim mesecima mi je bilo tačno.

Ja još uvek nisam ništa, možda je Wolfram Alfa dobra kupovina.
Ja sam je kupio još pre dok je bila na akciji i odlčna je aplikacija, naravno kome treba :)

A inace da vas pitam jer sam se ja zapitao kada smo dobili te bonuse na Amazonu, da li mi mozemo kupovati kod njih aplikacije sa nasim internet karticama?

Edit: Danas dobra free app.

Poslednja izmena:
Trebalo bi da može. Samo što nema toliko aplikacija na amazonu koliko ima igrica :)

Pročešljao sam Amazon App Store i izdvojio aplikacije koje bi bile zanimljive za trošenje Amazon kredita koji se delio pre par dana.

Kolko si skupio Amazon coins-a posle potrosenih tih 5$?
Nakupio sam 340 ali ne znam da li je to sve sad ili imam i od ranije pa sam uzeo Rayman Fiesta Run za 299 :)

Kolko si skupio Amazon coins-a posle potrosenih tih 5$?
Nakupio sam 340 ali ne znam da li je to sve sad ili imam i od ranije pa sam uzeo Rayman Fiesta Run za 299 :)

Iz nekog razloga sam imao 5$ (promo za App) i 610 coin-a. Na žalost, nisam znao da prvo troši novac, iako sam kliknuo da platim coin-ovima aplikaciju, pa sam "bacio" promo novac na Light Flow, umesto da ih kupim coinovima. I sada mi je ostalo oko 335 coin-a, jer sam sve kupio što mi je potrebno. Zooper se ne može platiti coinovima. :)

Samo za neke aplikacije se dobijaju coin-i. I to je naglašeno na strani aplikacije.

Da li postoji kitkat status bar app?

Mislis na izgled baterije, dometa itd kao kod KK-a?

Postoji li univerzalni daljinski za TV koji koristi IR, nesto kao pilot? Imam LG 42LN540 ali nece da radi sa onom LG aplikacijom jer nije smart tv, a trebalo bi mi i za jos jedan TV u kuci jer me i njegov daljinac malo zeza. Ako je bitno u pitanju je HTC One...

Probaj smart remote aplikaciju.

Stvarno? E pa onda je nešto do aplikacije...

Meni se normalno vidi... Samo me mrzi da skidam ovde u Višnjićevu na 2G :D

Postoji li univerzalni daljinski za TV koji koristi IR, nesto kao pilot? Imam LG 42LN540 ali nece da radi sa onom LG aplikacijom jer nije smart tv, a trebalo bi mi i za jos jedan TV u kuci jer me i njegov daljinac malo zeza. Ako je bitno u pitanju je HTC One...

Pa sa stock aplikacijom u One-u daljinski radi odlicno koliko sam ga ja testirao. I sa starim tv-ovima, sa IPTV-om i sa svim novim TV-ovima.

:wall: sad me sramota. Jos sam otvorio jednom tu TV aplikaciju i ucinilo mi se da sam video nesto wifi i to i batalio...

Vrh Dno