Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ja sam platio jednu godinu.
Čisto kao hvala za fantastičnu aplikaciju.

Nikako mi nije jasno kome još trebaju ovakve aplikacije, a tek one što plate za ovu glupost. ... cccc

Ne znam šta ti nije jasno. Ako već dosta vremena koristim app za vreme, hoću da bude što lepša i funkcionalnija.
A ovaj još sync-uje alarme, ima fantastične melodije i prelepo izgleda.
Svako ima svoje potrebe.
Sada ja treba da kažem kako mi nije jasno šta će ljudima smart dial u dialeru. Jer ja jelte, obavim 2 poziva nedeljno.

Ovo nije odgovor samo tebi, već svima koji se iščuđevaju zašto bi neko koristio drugi alarm, pa još i da ga plate.

Poslednja izmena:
Ne znam kako ljudi mogu da ne vole lepo odradjene aplikacije. Pogledajte pre kako su izgledale, pa ono je ocaj bio. Da nije dosao holo UI, ne znam kako bi gledao u aplikacije.

Prikazuje li vama DashClock Data Usage Extension pravilno mb za data/wifi konekciju?

Sve zavisi koliko staviš da radi onaj update frequency. Što je manje vreme preciznije je, ali i više baterije vuče, što je duže vreme, manje precizno, ali i manje baterije vuče. Mada ne znam, ja koristim onaj ugradjeni u androidu, taj je najbolji.

Mijenjao sam ta vremena i i dalje griješi. Bas i poredim sa stock usage opcijom, 40-ak mb manje pokazuje u odnosu na njega koje god vrijeme update-a stavio.

Još jedno pitanje vezano za SwiftKey verziju za tablet, zar im nije palo na pamet da na tabletu od 7 ili 10 inča mogu da stave na primer pet reči iznad tastature? Posebno u landscape modu. Da li ovo planiraju da ubace možda?

Kad smo kod tih countera, jel može neka preporuka za app koja će tačno da broji potrošene minute. Valjda je problem u zaokruživanju minuta ili tako nešto ali koju god da sam probao pokazuje da mi je ostalo više minuta nego što mi kaže mts kada proveravam kredit...

I ja mislim da je do njih, zato sto lepo pise kod mene na stock brojacu da ce se merenje telefona(za koje smatram da je 95% tacno) razlikovati od merenja operatera. Zna se sta to znaci :D

Vrlo moguće. :)

Za sada mi najtačnije radi Joiku phone usage gde sam u podešavanjima aplikacije namestio da zaokružuje svaki minut pa opet nekako 20ak minuta "nestane"... :trust:

Meni se sam produzio na jos godinu dana, mesec dana pre isteka.

Meni je juce bilo mesec pred istek i jos mi stoji stari datum. Smesna je cifra ali inace nisam u mogucnosti da platim jer nemam te kartice a i nije samo do mene. Sta i ja ako platim kada moji prijatelji ne plate pa njima istekne licenca. :)

Sad sam primetio da nema onog mikrofona desno u WhatsApp+ da se brzo posalje voice msg drzanjem, smor. :(

Kako nema? Na ovo misliš?
he4ynume.jpg

Da li je neko istrošio onih 5 dolara promo na Amazon App store? Šta ste kupili?

Zooper widget, temple run oz, calculator plus, i još jednu app, ne mogu sad da se setim...

Ja još uvek nisam ništa, možda je Wolfram Alfa dobra kupovina.

Pitanje za one koji koriste Mozzart live bet aplikaciju... Da li vam rade notifikacije? Meni ne rade ni sada, ni u predhodnoj verziji, a sve mi je stiklirano...

Pa ne rade, a u opisu aplikacije ih naglasavaju. Po meni je to jedna od najvaznijih opcija. A probao sam svasta, da brisem, reinstaliram, stavljam na internu memoriju, na sd... i opet nista. Zbog toga i pitam ovde... Da li nekome uopste rade notifikacije?

Na toj Mozzart aplikaciji nije moguće izvršiti uplatu u Republici Srpskoj. Primaju samo dinarske uplate. ***

Breaking Bad najjaca serija :D

Da, na to sam mislio, ali meni tu stoji plava strelica za slanje poruke kao. Ne znam gde ima da se podesi to Vojkane, aj sprovedi me, molim te, ne mogu da nadjem? :)

Imam ono dugme wa+ settings na toolbaru, ideš tu, pa other mods (6), pa odčekiraš disable voice notes (6.6), numerisao je lik sve radi lakše navigacije. Ako nemaš to dugme onda ti je whatsapp+ settings standardno u meniju na 3 tačke

Pa ne rade, a u opisu aplikacije ih naglasavaju. Po meni je to jedna od najvaznijih opcija. A probao sam svasta, da brisem, reinstaliram, stavljam na internu memoriju, na sd... i opet nista. Zbog toga i pitam ovde... Da li nekome uopste rade notifikacije?

Jesi je ins preko gp-a?

Vrh Dno