Moguće da je ta reč bila prva u rečenici kada je SwiftKey zapamtila...
ja nikada ne stavljam veliko slovo ni za imena
Hehe, lucidno.Barem ces nauciti gramatiku srpskog jezika![]()
Hehe, lucidno.
Inače, ubacio sam onaj "tvoj" BBS i naoštrio se da odradim ona 4 sata, jer mi je nešto drljalo bateriju na L7 pa nije mogla u idle-u da izdrži ni 23 sata. Ubacio app, napunio fon i s minimumom korišćenja tera 4. dan. Šta koji moj...?
Uzeo sam SwiftKey tastaturu nedavno kad je bila akcija na Amazonu ali me nervira jedna stvar pa da pitam da li se i vama to dešava. Tastatura prilikom "dizanja" se zaglupi na sekund i ne moze da se kuca uopšte. Vidim na njihovom forumu da se i drugi zale na to (pored problema sa personalizacijom putem Fejsbuka) i to me nervira jer sam pre nje imao Fleksi tastaturu koja i da se zapuca na 5 sekundi sve ce da lepo otkuca kada dodje sebi dok SwiftKey iskulira sve iskucano za to vreme.
Ili nadji apk ili instaliraj neki alternativni market npr aptoide pa preko njega instaliraj.Imam jedan fon u Crnoj Gori na kome hoću da instaliram tunnelbear. E problem je što me svi download linkovi pa čak i sa tunnelbear sajta bacaju na play store a u njoj mi naravno kaže da ta app nije dozvoljena u mojoj državi.. Tražio sam i apk, al nema šanse da ga nadjem,, molim za pomoć..
Dešava se, ali retko. A i u tom slučaju zaglupljivanja, češće otkuca tekst, nego da ne registruje ništa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari