Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Zašto mi nekad SwiftKey nudi neku reč sa velikim slovom bez razloga? I onda moram baš tačno da otkucam i sa malim slovom da bih napisao tu reč. Da li se ovo još nekom dešava?

Moguće da je ta reč bila prva u rečenici kada je SwiftKey zapamtila...

Zato sto si ga tako naucio. Dobro je sto to radi, jer me mrzi imena i tako neke stvari koje se pisu velikim slovom, sam odradjujem. Ovako on automatski to radi.

Ali problem je što greši jer ja nikada ne stavljam veliko slovo ni za imena a desi mi se da mi nudi veliko slovo za neke glagole što je van pameti :(

Mislim da ipak jeste to. Stavlja valjda SwiftKey veliko slovo na početku rečenice? Ako si tad učukao novu reč onda je takvu i zapamtio.

Pa to je, nema sta drugo da budem. Primetio sam istu stvar takodje.

Time što će mi svaka druga reč u sred rečenice biti sa velikim slovom? Može samo neko da pomisli da sam nepismen :D

Evo update sam odradio i ne radi to više. Sad je samo potrebno jednom ispraviti reč i to je to. Hvala lepo.

Meni zadnjih par dana ne nudi reči koje je prethodnih meseci nudio, pa moram ponovo da kucam i pamtim ih. A ništa nije brisano ni menjano.
Mnogo ide na živce.

Barem ces nauciti gramatiku srpskog jezika ;)
Hehe, lucidno.
Inače, ubacio sam onaj "tvoj" BBS i naoštrio se da odradim ona 4 sata, jer mi je nešto drljalo bateriju na L7 pa nije mogla u idle-u da izdrži ni 23 sata. Ubacio app, napunio fon i s minimumom korišćenja tera 4. dan. Šta koji moj...?

Hehe, lucidno.
Inače, ubacio sam onaj "tvoj" BBS i naoštrio se da odradim ona 4 sata, jer mi je nešto drljalo bateriju na L7 pa nije mogla u idle-u da izdrži ni 23 sata. Ubacio app, napunio fon i s minimumom korišćenja tera 4. dan. Šta koji moj...?

Neka, neka tera i 5 ako moze :) Ne trosi bateriju, tako da je zadrzi. Verovatno se desio neki syncloop, pa ti pravio problem, svejedno, vazno da je reseno ;)

Uzeo sam telefon u telenoru i ne mogu da brisem aplikacije koje su vec bile tu... Zanima me jel postoji neki nacin, za koji ja ne znam?

Rutuješ telefon pa brišeš šta hoćeš :D

Uzeo sam SwiftKey tastaturu nedavno kad je bila akcija na Amazonu ali me nervira jedna stvar pa da pitam da li se i vama to dešava. Tastatura prilikom "dizanja" se zaglupi na sekund i ne moze da se kuca uopšte. Vidim na njihovom forumu da se i drugi zale na to (pored problema sa personalizacijom putem Fejsbuka) i to me nervira jer sam pre nje imao Fleksi tastaturu koja i da se zapuca na 5 sekundi sve ce da lepo otkuca kada dodje sebi dok SwiftKey iskulira sve iskucano za to vreme.

Dešava se, ali retko. A i u tom slučaju zaglupljivanja, češće otkuca tekst, nego da ne registruje ništa.

Uzeo sam SwiftKey tastaturu nedavno kad je bila akcija na Amazonu ali me nervira jedna stvar pa da pitam da li se i vama to dešava. Tastatura prilikom "dizanja" se zaglupi na sekund i ne moze da se kuca uopšte. Vidim na njihovom forumu da se i drugi zale na to (pored problema sa personalizacijom putem Fejsbuka) i to me nervira jer sam pre nje imao Fleksi tastaturu koja i da se zapuca na 5 sekundi sve ce da lepo otkuca kada dodje sebi dok SwiftKey iskulira sve iskucano za to vreme.

I meni se to dešava, a ne radi ni svajpovanje prilikom kucanja smajlića. Ispada da je bolje radila piratska verzija od ove plaćene

Imam jedan fon u Crnoj Gori na kome hoću da instaliram tunnelbear. E problem je što me svi download linkovi pa čak i sa tunnelbear sajta bacaju na play store a u njoj mi naravno kaže da ta app nije dozvoljena u mojoj državi.. Tražio sam i apk, al nema šanse da ga nadjem,, molim za pomoć..

Imam jedan fon u Crnoj Gori na kome hoću da instaliram tunnelbear. E problem je što me svi download linkovi pa čak i sa tunnelbear sajta bacaju na play store a u njoj mi naravno kaže da ta app nije dozvoljena u mojoj državi.. Tražio sam i apk, al nema šanse da ga nadjem,, molim za pomoć..
Ili nadji apk ili instaliraj neki alternativni market npr aptoide pa preko njega instaliraj.

Koju aplikaciju bi vi preporucili za zakljucavanje mailova sms-a fejsbuk aplikacije ,slika? Na Miui romovima ima dobra fora sa Guest modom.Meni treba bas tako nesto.

Vrh Dno