Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Cek..jel sad ja mogu da znam da li me neko laze ili ne? :-devil-:

Možeš :p

Jos jedna bomba. Najlepši alarm clock na Google Play-u je postao free sa svim mogućim opcijama.

Pretpostavljam timely.

Dobra pretpostavka
"Google acquires Bitspin, makes its stylish Android alarm app free to celebrate"

a mi sto smo platili sta dobijamo?
bio je i ranije free, ali bez dodatne muzike i jos nekih sitnica. ok je da sve bude free, ali se ipak treba nekako oduziti onima koji su podrzali od pocetka. nije mi zao para i njihov rad vredi toliko, nego mi nefer zvuci

Hahaha
A ja kupio pre pet dana :D

Ovaj timely je predobar, bas do jaja i predivna aplikacija !

Nikad mi nije bilo jasno to oduševljenje aplikacijom za alarm :D
To valjda naviješ za 3 sekunde i legneš da spavaš? :)

Vala baš.
Treba da me budi, a to uspeva da uradi i ova fabrička :p

Ja nisam bio bas toliko odusevljen aplikacijom. jeste stvarno lepa, ali mi izgled alarma nije bio bitan. ono sto cenim su sjajne melodije. samo bih jos voleo da su je malo vise razvili. bilo je jako puno predloga sta se moze dodati, ali nista od toga nisu integrisali.

Skupljao skupljao pa odustao ;)

Da li je normalno da se whatsapp sa nekih 4mb popne na 74mb??

Svidja mi se izgled, melodije, animacije, jednostavnost i nigh mode. :D

I dobra je fora sto moras da svajpujes preko celog ekrana da se prekine, tako se razbudim, a na ovom obicnom alarmu kliknem volume+ ili - i gotovo, pa mi se desilo da se opet uspavam. :D

Poslednja izmena:
Svidja mi se izgled, melodije, animacije, jednostavnost i nigh mode. :D

I dobra je fora sto moras da svajpujes preko celog ekrana da se prekine, tako se razbudim, a na ovom obicnom alarmu kliknem volume+ ili - i gotovo, pa mi se desilo da se opet uspavam. :D

Kad navijes alarm, nikad ne stavljaj telefon pri ruci, vec tamo da moras ustati da ga iskljucis (barem 1-1.5m od sebe) :) To je sigurica za bezbjedno ustajanje i najucinkovitiji alarm manager :)

Inace, sta treba da radi Alarm, da bi i ovaj fabricki bio beskoristan :D

Poslednja izmena:
Kad navijes alarm, nikad ne stavljaj telefon po ruku, vec tamo da moras ustati da ga iskljucis (barem 1-1.5m od sebe) :) To je sigurica za bezbjedno ustajanje i najucinkovitiji alarm manager :)

Inace, sta treba da radi Alarm, da bi i ovaj fabricki bio beskoristan :D

Jeste pa da me brat lansira iz kuce, jer ovaj One se dere nenormalno kako god da stavis alarm xD
Sad sam stavio da moram da ga protresem da se ugasi, ali ni brat mi vise nije u kuci tako da mogu da stavim negde da moram da ustanem.

Jel' ima sanse da vratim podatke sa interne memorije na Note2? Mislim da mi je nešto koleginica cackala i obrisala internu memoriju ali ona tvrdi da je cackala samo fejs...

Jeste pa da me brat lansira iz kuce, jer ovaj One se dere nenormalno kako god da stavis alarm xD
Sad sam stavio da moram da ga protresem da se ugasi, ali ni brat mi vise nije u kuci tako da mogu da stavim negde da moram da ustanem.

Ti ne ustajes, vec iskaces iz kreveta ako jako zasvira da sto prije ugasis da ne bi druge ometalo. Cak se i prije razbudis. Ja kad god stavim blizu telefon, nema od toga nista, ona stara, 'ajd' jos 5 min do sledeceg snooze-a :D

Ti ne ustajes, vec iskaces iz kreveta ako jako zasvira da sto prije ugasis da ne bi druge ometalo. Cak se i prije razbudis. Ja kad god stavim blizu telefon, nema od toga nista, ona stara, 'ajd' jos 5 min do sledeceg snooze-a :D

Dok ja iskocim One probudio celu kucu :D Od sada iskacem iz kreveta i drmam ga(msm fon) :D

Nije los ovaj WhatsApp+, sad sam ga prvi put probao. A ovaj novi TT 4.4, valjda, nikako da mi stigne. :(

Ovo mi je u download folderu na SD kartici. Koja aplikacija pravi ove fajlove?
za6ejy8e.jpg

tesko je to provaliti, obicno vrtheme.zip

Microtorrent :D Salim se, ali proveri imas li neku aplikaciju koja ima "micro" u nazivu, jedino to mi pada na pamet.

Sumnjam na TubeMate aplikaciju. Sad sam je obrisao pa cu videti za ubuduće.

Sta se desava sa WhatsApp-om kad istekne licenca? Negde sam citao da produze sami jos 6 meseci...

Vrh Dno