A ja taman poverovao kako su svi super zadovoljni ekranom na kome sredina i ivice imaju primetno drugacije osvetljenje...MemoPad HD7 sa 8GB nema isti ekran kao 16GB. Drugi je proizvodjač, i slabije je osvetljenje.
Ajd neki link za toMemoPad HD7 sa 8GB nema isti ekran kao 16GB. Drugi je proizvodjač, i slabije je osvetljenje.
Imam problem! Kada hoću više fajlova da iskopiram iz kompa (Win 7), bilo na internu memoriju, bilo na karticu, kopiranje se zaustavi nakon 2,3 fajla?! U pitanju su epizode neke serije, oko 350mb. Bukvalno moram jednu po jednu da kopiram. Čini mi se da se to zaglupavilo nakon poslednjeg apdejta. Pre toga je normalno funkcionisalo.
Prebacuj fajlove direktno na microSD karticu 😛 Sta drugo da ti kazem.

ae sad ukljuci battery saver i pokreni bench opet
U tom zecu lezi grm bokte.
Pre neki dan kad sam se zalio sam imao 9500 do 10k recimo.
I sada reko da probam da iskljucim taj Smart saving kad si vec predlozio i dobijem ovo:
![]()
Sta inace radi taj Smart saving? Mislim jel pomaze?
Sta inace radi taj Smart saving? Mislim jel pomaze?
A za serije ja koristim showbox, super stvar 😀
Tek sa ovim Nova lancerom proradi kako treba!instaliraj apex ili nova launcher mnogo su brzi
Nema sanse, to je poseban tip panela (matrice) koliko ja znam... a softver je svakako onaj koji prihvata takav niz bajtova (fajl)... ali dozivljaj daje ipak hardware. Nek' me neko ispravi ako gresim.
Nema sanse, to je poseban tip panela (matrice) koliko ja znam... a softver je svakako onaj koji prihvata takav niz bajtova (fajl)... ali dozivljaj daje ipak hardware. Nek' me neko ispravi ako gresim.
Ne grešiš.
fonepad 7 dobio 4.3, nadam se da isto ceka i hd7
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari