Šta je novo?

MTS Telekom ADSL

Imao sam box da... Ok znaci ovo je normalno :)

A ping? Pre nikad nije bio preko 10ms...

Imao sam box da... Ok znaci ovo je normalno :)

A ping? Pre nikad nije bio preko 10ms...

Brzina manje vise ok, moglo bi jos malo gore. Ja sam na VDSL-u 50/2, a brzina merena je 48/1.8. Ping 34ms je veliki posebno sto si pre imao mnogo manji. Kod mene je oko 10ms, a nekada i speedtest pokaze 0ms :D Zovi ih i malo ih smaraj. Trebalo bi da upali :D

Poslednja izmena:
Da li zna mozda neko, jel mogu da uzmem tablet i ako sam vec pod ugovorom tj. samo da potpisem novi i produzim ovaj? Pre godinu dana i malo jace sam potpisao ugovor da bih mogao da imam net10 paket i to nazalost na dve godine. Pa me interesuje jel mogu da ga produzim i da uzmem onaj Asus tablet kod njih? Ili moram da cekam da mi istekne do kraja ove godine ovaj stari pa tek onda da potpisujem novi?

Hajde razmisli....uzmes tablet i novi ugovor pa za par dana opet uzmes drugi tablet i nov ugovor i tako sve uzmes sta ima....shvatio si?

Pazi, kad sam ovaj ugovor potpisivao nisam nista ni dobio ni uzeo tad. Nego jednostavno da bih koristio tada brzinu net 10 paketa morao sam da potpisem ugovor na dve godine, to im je bio uslov. Iako sam unazad njihov stari korisnik bio uveliko. Inace sam ja koristio onaj sporiji paket za istu cenu novca, ne mogu da se setim kako se zove.
Zato sam i pitao da li je moguce da se uzme sad tablet i produzi ugovor iako mi ovaj nije istekao, jer nisam ama bas nista tad ni uzeo ni dobio. Tako da svahtio si valjda i ti sta mene sad ustvari interesuje?

Poslednja izmena:
Како ниси ништа добио, а Нет10 по цени Нет5 пакета? Како год, Телеком понекад дозволи да се пређе са промоције на другу али мораш да рачунаш да би сада променио цену пакета. Ако би хтео да останеш на Нет10, то више не би коштало 1.549 него 1.899 па би у следеће две године дао 8.400 више за Нет плус остало што иде уз тај таблет. Најбоље да питаш у некој пословници.

Sad sam zbunjen. Jel ima mogućnost 10mb za 1549 din?

Da li se prilikom logovanja na mts sajt vidi kada nam istice ugovor? I da li ima mogucnost da se produzi pre isteka? Ako da, koliko? (mislim na mesec-dva ili tako nesto, kao kod ugovora za mobilni)

kada je pocela ova akcija sa tablet uredjajima.Osecam da sam se zaj..o sto nisam sacekao malo.Jel mogu da im kukam i da se zalim da mi smanje brzinu sa 50 na 10 (hocu tablet za dinar :d)

Ma naravno da ima 10 za 1500, to je cena u promo akciji koja traje do 30.06.2014.!!! Ono sto sam ja postavio su redovne cene.

Како ниси ништа добио, а Нет10 по цени Нет5 пакета? Како год, Телеком понекад дозволи да се пређе са промоције на другу али мораш да рачунаш да би сада променио цену пакета. Ако би хтео да останеш на Нет10, то више не би коштало 1.549 него 1.899 па би у следеће две године дао 8.400 више за Нет плус остало што иде уз тај таблет. Најбоље да питаш у некој пословници.

Kad kazem nista, bas nista nisam dobio. :) Vec sam morao da potpisem ugovor tad da bih mogao da predjem na net 10 paket. Inace placam ga normalno 1899din od pocetka. ;)

I jel mogu ja na kraju da produzim ugovor iako sam vec pod ovim i uzmem tablet ili ne? :D Svidja mi se onaj Asus Transformer, bas mi deluje opaka makina, a ne izadje me puno na tri rate. :D

Онда мораш њих да питаш. Дозвољавају промене уговора у неким ситуацијама, ја сам узео уговор 50% за мобилни а после пар месеци га пребацио на Бокс ... да сам сачекао још месец дана, појавила би се акција 10/1 по цени 5/1 и не бих то урадио. :( Теби је вероватно остало мало од уговора па можда не праве проблем. Одеш па питаш, евентуално поновиш да провериш код неког другог јер не знају сви исто.

Zvao sam ih na 19818 javila mi se "beogradjanka" sa ubitacnim naglaskom. Kazu ne moze moram da cekam tri meseca pre isteka ugovora pa tek onda mogu da uzmem. To je bas jako lose od njih. Jer ja tad nisam nista dobio vec su uslovljavali da ako hoces nov net paket koji je sad standardan da moram da potpisem ugovor na dve godine. Bezobrazni su i nikad ne izlaze u susret starijim korisnicima ovaj Lelekom kao i za druge stvari, ali ajd.

Paket do 10/1 Mb/s 1.549,00 zvuci primamljivo. Ne znam samo da li mogu jos nesto bolje da ponude, posto nisam pratio njihove akcije pre jer sam bio zadovoljan sa svojim provajderom.
Inace mislio sam bas da raskinem ugovor sa trenutnim PTT ADSL provajder, da ne idem sa migracionim kodom iz razloga da ne bi dobio isti port, posto je bilo dosta zezanja oko kvaliteta surfa, prekidanje, SNR margina je isto slaba itd pa da dobijem 'svez' port.
Kolko se ceka cela ta procedura oko mogucnosti povezivanja itd?
Wifi ruter se dobije u paketu? Jeste zadovoljni istim?

Paket do 10/1 Mb/s 1.549,00 zvuci primamljivo. Ne znam samo da li mogu jos nesto bolje da ponude, posto nisam pratio njihove akcije pre jer sam bio zadovoljan sa svojim provajderom.
Inace mislio sam bas da raskinem ugovor sa trenutnim PTT ADSL provajder, da ne idem sa migracionim kodom iz razloga da ne bi dobio isti port, posto je bilo dosta zezanja oko kvaliteta surfa, prekidanje, SNR margina je isto slaba itd pa da dobijem 'svez' port.
Kolko se ceka cela ta procedura oko mogucnosti povezivanja itd?
Wifi ruter se dobije u paketu? Jeste zadovoljni istim?

Danas sam zvao da se prijavil za ADSL, uzela je sve informacije i rekla da ce zvati za 2, 3 dana... Javljam sta je bilo.

Malopre u poslovnici guzva ko dzabe da je krenulo na 2 sluzbenice ceka preko 15-oro klijenata... ostali odustaju (kao i ja), jel realno trose bar 15 minuta po coveku dok se urade ugovori... show :)

Da li mogu nekako online da vidim do kada mi traje ugovor? Mislim da mi istice tek tokom avgusta, mada nisam 100% siguran.

imam telekomov click paket 20/1 ,i kad ga testiram speedtest.net fino on meni baca ping od 15-20ms ,down je 16-18mbps a up je uvek oko 1mbps.e sad sta mene muci je to da imam subjektivan osecaj da mi nekako lenje loaduje stranice i neke sajtove sa video sadrzajem ,dok mi youtube recimo leti i kad streamujem 1080p. jel imam nesto da se podesava u modemu il sta je tu je?

Pa nije sve sa tvoje strane, valjda zavisi nesto i od host servera, majku mu? Naravno da ce YT da leti kad imaju mogucnosti, a uz to 1080p nije pravo merilo za 20Mbs, on ce da leti i na 10Mbs.

ma jasno je to meni,al pre ovog neta sam imao 6mbp/s (od komsije vukao,bio dvojnik) i nekako mi je zivlje radio surf (dajem banalan primer pregled slika na fb) nego sto je sad.jel moguce da je do ovog modema? posto sam ja dobio neki ciganski a on ima ona hg520s?

Koji si dobio? Stavi google DNS umesto Telekomovih (8.8.8.8 i 8.8.4.4.) i vidi da li je mozda bolje. Sve bi trebalo da radi out-of-the-box, mada se secam da sam na svom modemu (ADSL) iskljucio neke pozicije firewall-a jer mi je na speedtestu gubio pakete.

Jel i dalje ove net pakete u promociji moze uzeti samo novi korisnik?

Зар је тако било? Ја сам увек по истеку неког пакета постајао "нови" корисник и могао да узмем било коју промоцију.

Ja kad sam zvao da predjem sa svog paketa na taj od 10mbit rekli mi da je to samo za nove korisnike.

Ja kad sam zvao prosli put, kad je krenula akcija, rekli mi da je to samo za one kojima je istekao ugovor ili nove korisnike, a ja kao korisnik koji imam jos godinu dana do istek ugovora nmgu da potpisem novi sa tom brzinom.

Nazad
Vrh Dno