Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Jel podrzava Textra strip unicode? Ili dajte predlog koja sms app to podrzava. Malo me smorila stock, pa da probam nesto novo. Samo da nije modovana CM i da nije GoSMS aka bloat.

sliding messaging zbog funkcija i stock-like izgleda
hello sms zbog lepote i jednostavnosti.

Kako mislis koji program? Meni licno stock android odgovara. Probao sam nekoliko puta one ikonice koje iskacu na sred ekrana, krugove kvadrate i ostale oblike i trt, 2 dana i uninstall. Govorim o home screen-u.

Najvise mi se dopala Active Notification aplikacija sto se tice lock screen. Nalik MotoX notifikacijama. Sjajna stvar, ali je ne koristim zbog DashClock widgeta.

Poslednja izmena:
Na lock screen mislim, kada sam ja probao moto X notifications nije radila baš najbolje

Prije koliko je to bilo? Ja sam koristio mozda prije max 3 nedelje, radila je odlicno.

MissedIt je odlicna, mada ni ta Active notifications nije losa.

Ovaj novi Carbon mi nije baš najjasniji. Mogu li da se vide slike bez pokretanja browsera?

Je l probao neko Automate It Pro kao alternativu za Tasker?

Kako da aplikacije u meniju svrstavam po grupama ili da im menjam redosled... Jel postoji neka posebbna aplikacija ili je to iskljucivo povezano sa launcherom?

Zdravo, imam jedno pitanje u vezi formatiranja interne memorije. U mom telefonu Xperia U imam opciju da obrisem odnosno formatiram internu memoriju (podesavanja/skladiste/brisanje interne memorije. Posto zelim da prodam telefon i da uklonim sve podatke sa njega, da li brisanje interne memorije podrazumeva brisanje samo podataka kao sto su fotografije, albumi, muzika, sacuvane stavke, aplikacije, profile na mailu, twitteru, instagramu itd. ili brise celokupan sistem Android? Ja zelim da izbrisem sve, odnosno da mi telefon izgleda kao kad sam ga kupio ja. Hvala na odgovoru.:)

Zdravo, imam jedno pitanje u vezi formatiranja interne memorije. U mom telefonu Xperia U imam opciju da obrisem odnosno formatiram internu memoriju (podesavanja/skladiste/brisanje interne memorije. Posto zelim da prodam telefon i da uklonim sve podatke sa njega, da li brisanje interne memorije podrazumeva brisanje samo podataka kao sto su fotografije, albumi, muzika, sacuvane stavke, aplikacije, profile na mailu, twitteru, instagramu itd. ili brise celokupan sistem Android? Ja zelim da izbrisem sve, odnosno da mi telefon izgleda kao kad sam ga kupio ja. Hvala na odgovoru.:)

Factory reset i brisanje memorijske kartice (ukoliko je imaš) će vratiti telefon u ono stanje kao kada si ga kupio.

Kako da aplikacije u meniju svrstavam po grupama ili da im menjam redosled... Jel postoji neka posebbna aplikacija ili je to iskljucivo povezano sa launcherom?

Samo promeni launcher, skoro svaki ima te opcije.

Neko predlog za app koja ce da mi izbaci poruku kada je dobijem ispred svega? Nesto kao fb messanger...

Pročitaj pa vidi. Odavno ga nisam koristio.

Na Google kažu ovako...

I used the promo/free version for a number of weeks before I jumped to the paid version ($1.50). Mainly because you get more of the goodies and customization in the paid version.

Znaci i free radi posao, super.

Koja sms app ima private mode kao gosms odn. da mozes da izaberes posiljaoce koje zelis i onda njihove poruke stvalja u taj privacy box tako da se ne vide kad otvoris samu aplikaciju.Probao sam ninjasms i textru.Neki predlog a da nema bloata kao gosms?

Jel moze pomoć za app koja dodeljuje tonove za notifikacije... Jednu za what's up, jednu za SMS, jednu za fb....

Pa imas u aplikacijama podesavanje?

Ma nema brate na slim romu nemogu da stavim jedan ton za SMS drugi za mail treći za what's up ...

U svakoj aplikaciji biras ringtone zasebno,ne u settings.

Jel ti imas Nexus 5? Onda je to zbog njega. Meni na G2 sve radi

Nazad
Vrh Dno