Rekao mi je lik koji radi u Tehnomaniji i vidi se da se razume i nije to pricao da bi mi prodao tv jer nisam ni gledao plazmu da kupim.
Ne bi je koristio kao monitor nego za mkv filmove koje bi pustao preko kompa i naravno za igrice.
Rekao mi je lik koji radi u Tehnomaniji i vidi se da se razume i nije to pricao da bi mi prodao tv jer nisam ni gledao plazmu da kupim.
Ne bi je koristio kao monitor nego za mkv filmove koje bi pustao preko kompa i naravno za igrice.
A zašto St50, a ne ST60? P50ST60 bio 930 pre dva meseca (HU)
Izgleda da si ti mnogo naivan, 😛 a taj lik samo dobar prodavac i ništa više.
Nisam upoređivao ut50 s ostalima.
Po meni ne vredi uzimati bilo šta ispod st serije, najviše zato što ti modeli nemaju Infinite Black Pro anti-reflective screen coating, koji je veoma bitan po meni.
A što se tiče st60, meni je ogroman input lag dovoljan da ga izbegavam, jer mi je to veoma bitno, a što se tiče formata i ostalih stvari koje st60 pušta, a st50 ne, to me uopšte ne interesuje, jer njegove smart funkcije i media plejer uopšte ne koristim, sve ide preko kompa.
Čini mi se da sam čitao negde da je 3d malko lošiji nego na st50, kao i da je st60 serija sklepana od repariranih st50 delova, ali ne mogu sad da se setim gde sam to pročitao pa da me ubiješ... kao i to da je to apsolutna istina.
Sve u svemu, moje mišljenje je da je st50 serija najisplativija za tu godinu, dok je za ovu najisplativija gt60.
Ali sad, svako ima svoje neke preferencije i zna šta mu je bitno, pa shodno tome neka i odlučuje o kupovini TV-a shodno tome...
Posto mi je GT60 nedostizan finansijski onda je ST50 pravi pick za mene.
Hvala na pomoci i tebi i ostalima! :wave:
Kod nas ga je bilo u Tehnomaniji na NBG i bio je na popustu. Doduse i sa tim popustom je bio skuplji od madjara.
U pravu si imaju neke praistorijske modele sa neverovatnim cenema a nemaju naprimer ST60.Na site-u te........ ima i praistorijskih modela panasonica🙂 ja ne znam da li greska u pitanju ali imaju cak i popusti na njih 🙂
Na site-u te........ ima i praistorijskih modela panasonica🙂 ja ne znam da li greska u pitanju ali imaju cak i popusti na njih 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari