Creative_X
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.06.2009
- Poena
- 360
Zvucnik za nijansu slabiji ali opet glasniji od vecine telefona trenutno. Na slusalicama isti,odlican. Imao priliku da uporedim.
Ali nigde ne piše da je za hone.
O's se menjamo na mesec i po dana ?![]()
Kupio sam 4 koda sa 4 razlicita sajta. Nijedan ne radi, ali vredelo je probatiNaravno, dobio sam pare nazad jer kodovi ne rade.
Problem je sto Telenor sam zaljucava telefone tek kada stignu kod njih.
Kupio sam 4 koda sa 4 razlicita sajta. Nijedan ne radi, ali vredelo je probatiNaravno, dobio sam pare nazad jer kodovi ne rade.
Problem je sto Telenor sam zaljucava telefone tek kada stignu kod njih.
^lol - Telefon sam rootovao i odradio s-off i sve ostalo odmah po otvaranju kutijeI sto ne bi smeo to da uradis, kada mozes sve na stock da vratis bez ikakvih problema.
Može neki link ka romu/recoveriu/rru fajlu koji je išao kod Vip HTC One, moraću moj da šaljem na servis, port za sluške riknuo odjednom.
Jedno brzinsko pitanje:
Imam ARHD 41 ROM i koristim Sense Toolbox za neke stvari (volume wake, battery notification, hold power za LED lampu itd), ako stavim ElementalX Kernel (ili bilo koji drugi kernel), da li ce mi se automatski izgubiti to sto koristim u Toolboxu ili mi ostaje aktivirano? I da li cu uopste posle toga imati opciju Sense toolbox podesavanja?
Gde se oseti razlika u odnosu na stock rom? Jel postoji razlika osim u tim dodatnim podesavanjima,volume wakes itd...? BTW ovog meseca bi trebalo KitKat da sleti
Meni kod ARHD-a, dosta losije radi wifi, tj nije toliko kriv ARHD no FW 4.06.1540.3 ili .2. Dosta njih ima probleme slicne meni, u 50% slucajeva kada telefon ode u sleep izgube se i data i wifi, cim se vrati iz sleep moda, vrate se i data i wifi. (Da preduhitrim one koji ce da kazu wifi/advanced settings/keep wifi during sleep - Always, odradjeno).
Mogu da se vratim na 3.x FW, ali onda nije to to
Btw, hvala jos jednom ChobbyNS i meexu koji su me uputili na coveka koji mi je poslao unlock code koji radi![]()
Btw, hvala jos jednom ChobbyNS i meexu koji su me uputili na coveka koji mi je poslao unlock code koji radi![]()
Meni kod ARHD-a, dosta losije radi wifi, tj nije toliko kriv ARHD no FW 4.06.1540.3 ili .2. Dosta njih ima probleme slicne meni, u 50% slucajeva kada telefon ode u sleep izgube se i data i wifi, cim se vrati iz sleep moda, vrate se i data i wifi. (Da preduhitrim one koji ce da kazu wifi/advanced settings/keep wifi during sleep - Always, odradjeno).
Mogu da se vratim na 3.x FW, ali onda nije to to
Power/Sleepmode(Turn off data connection during long periods of inactivity(ON/OFF) ?
![]()
@meex, nemoj jos, jer je taj FW izvucen iz GPE ili cega vec, nije "official" koliko ja znam. A moguce i da gresimUglavnom, meni je bagovit samo sto se tice wifi-a. Sve ostalo kao i ranije fercera vrhunski.
Off naravno
@meex, nemoj jos, jer je taj FW izvucen iz GPE ili cega vec, nije "official" koliko ja znam. A moguce i da gresimUglavnom, meni je bagovit samo sto se tice wifi-a. Sve ostalo kao i ranije fercera vrhunski.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari