"Formatiranje fontova i teksta pomoću CSS-a" na 18 strana, "CSS3 - Sta je novo" 6 strana?
😵 Pritom transition i transform se nigde ne spominje...
Generalno, neces propasti ako kupis 1 knjigu, nit ce te knjiga napasti dok spavas, ali pored toliko tutorijala, kurseva i pomoci na netu, gde mozes i da postavis pitanje ako zapnes negde, ne znam sto bi kupovao knjigu.
Evo i jedan savet, ako trosis vreme na fb, lajkuj neke stranice vezane za web dizajn. Meni to dosta koristi jer i kad nemam nameru da ucim nesto novo nego tamo blejim bezveze pa vidim nesto sto me oduesvi, npr. tutorijal o css-u, pocnem da ucim to, pa dok ga ucim, naletim na jos neki i tako mi prodju sati, a nisam ni planirao to. A s druge strane na polici mi stoji knjiga "101 trik u sexu" nikako da je procitam, a nije da mi je sex manje drag od cssa
😀
Naravno, svi se razlikujemo, neko vise voli iz knjige da uci, ako si jedan od njih kupi knjigu, nema veze sto na netu imas daleko vise inforamcija.
I za kraj, evo par fb stranica koje ti mogu pomoci sto se tice html-a, css-a i mnogih drugih stvari vezanih za web dizajn:
www.facebook.com/spoongraphics
www.facebook.com/tutvid
I jedna koja vise sluzi za inspiraciju nego za ucenje:
www.facebook.com/WebdesignerDepot