Šta je novo?

Hardver za kopanje (GPU,CPU itd.)

Podignes windows sa tim biosem koji radi spremis sve da ubacis novi i prebacis prekidac na drugi bios koji ne valja pa ga prepeglas ponovo ;)
Bez brige provereno radi .

Bez ikakvih problema. Pa to je i poenta dual biosa :)

1080/1500 1.1v ili manje to je silovanje karte pogledaj temp vrm :mad:
Ne mogu da vidim VRM temp na ovoj karti, samo na Vapor-X.

Znam na koliko kartica normalno treba da radi sto cu i pokazati u slici ispod, ovo je bio samo neki test a poenta je da bi kartici odgovarala voda samo tako jer bi tada mogla da se nasteluje sa ovom brzinom najnormalnije da radi i da budu ok temperature.
Kakve veze ima šta pokazuje? Bitno je da radi. To podešavanje nikako ne možeš koristiti na duže staze, naročito za rudarenje.
Nije htelo da radi jer mi je na HD3000 pokazivalo zuti trouglic i nisam mogao nju da aktiviram normalno dok nisam sredio atikmdag.sys fajl.
Naravno da ne moze, kao sto rekoh ovo je bio samo test.

Evo podesavanja i SS-a trenutnog setup-u.
-d 0,1,2 -I 13 -w 256 -g 2 --gpu-engine 1035,1055,1060 --gpu-memclock 1725,1500,1460 --gpu-powertune 20 --shaders 2048 --thread-concurrency 8192 --lookup-gap 2 --queue 0 --expiry 1

Po redosledu - 7970 Lightning, R9 280X Vapor-X, R9 280X Dual-X.
Pogledajte prilog 131852

U Trixx-u se moze videti i voltaza za Vapor-X trenutno. Na Dual-X-u je 1.13v dok je na Lightning-u 1.1v

Poslednja izmena:
Ne znam kako je kod Vas....ali nama je danas bash bilo vruce :)

@Dox koliko ti pokazuje napon za vaporx u AB?

Ne mogu da podesim u 3.0.0 Beti 17 da vidim napon. :trust:

Inace potrosnja na meracu pokazuje 850W sa 3 aktivne kartice.

Sa undervoltovanim Dual X i Vapor X imao sam 540-550W. Izgleda da Munja trosi solidnih 300W kako god okrenes.

Poslednja izmena:

Sa undervoltovanim Dual X i Vapor X imao sam 540-550W. Izgleda da Munja trosi solidnih 300W kako god okrenes.

Iz gpuz si probao da vidiš napone?

Ljudi moze mala pomoc,kupio sam komp u e**iju birao komponente,ali *****ao sam se zato sto nisam znao da ce mi staviti onu nalepnicu pozadi,da sam znao sam bih sklapao...uglavnom,planirao sam bio da kupim jos jednu r9 270x i kako bi sad to bilo izvodljivo zbog garancije i svega? na ovu moju plocu ne bih mogao da stavim jos jednu,ali bih kupio ekstender tako da to nije problem...

Zagrej nalepnicu dobro sa fenom lepak se rastopi i odlepis ,kad lepis sve je ok sa nalepnicom.

Ja sam ih skinuo na 1,1V i isto kao i tebi, merac pokazuje 850-860W.

ima li ko seasonic 1050XM? na koj polozaj da stavim fan? ima hybrid i normal, pretpostavljam na normal ali da pitam za svaki slucaj :)

Naravno na normal jer silujes napajanje .

ima li ko seasonic 1050XM? na koj polozaj da stavim fan? ima hybrid i normal, pretpostavljam na normal ali da pitam za svaki slucaj :)

kako ti zelja, meni je 750w necujan na normal... na hybrid kad neradis nista valjda skroz iskljuci fan... tako da

tako da mu dodje isto, da ga bem neka ga na normal

dal je moguce da hebeno napajanje ima samo kablove za 3 grafike???

Poslednja izmena:
ako neko hoce da proda molex->6pin i molex->8pin, za grafiku, nek se javi na pm

he he, ja muku mučim sa cm silent pro gold 1kw, ima 4x6+2 i 4x6pin konektore, ne znam koliko je pametno staviti u vapor-x 8+6 pin pošto sam probao i pali tako, daje sliku, ali nisam imao vremena da isprobavam rudarenje

he he, ja muku mučim sa cm silent pro gold 1kw, ima 4x6+2 i 4x6pin konektore, ne znam koliko je pametno staviti u vapor-x 8+6 pin pošto sam probao i pali tako, daje sliku, ali nisam imao vremena da isprobavam rudarenje

Ako joj snizis klokove i napon malo vise verujem da moze da prodje, samo da ubodes prava podesavanja...

Pa i ovako radi na 1.045v :) Gde ćeš manje :)

Gde spustate napon vlasnici vaporx-a i koji je bio stock napon na njima? Temp i ventovi ... neki rez.

Poz

U trixxu... 1.144 default, na 1035 radi na 1.112, gpu-z očitava nekih 0.05v manje

Uzeh dve MSI 280X sa resenim hladnjakom na VRM..nadam se da ce biti "ledne po svuda" :d
Cim ih aktiviram, javljam utiske...

1035 MHz, 1112 podešeno u trixxu, oko 1.05 V očitava GPU-z...

s tim što ni u ludilu ne dobijam takav hash rate kao ti na slici :wall:

1035 MHz, 1112 podešeno u trixxu, oko 1.05 V očitava GPU-z...

s tim što ni u ludilu ne dobijam takav hash rate kao ti na slici :wall:

Cek kako u trixx-u 1112 napon a gpuz pokazuje 1050 ?

Neko rece da iz AB isto skida napon.

Ovi rezultati su sa 1080/1500

Nazad
Vrh Dno