Šta je novo?

Hardver za kopanje (GPU,CPU itd.)

ima li neka alternativa za MSI E350DM? tj nesto tipa 1 X PCI-E, 2-3 X PCIx1 + integrisan CPU? ta MSI nema u srb da se kupi vise..

Poslednja izmena:
Malo je kume :)

To se na vreme spremaju za 20% nista cudno. A kad treba da se spusti odlaze se sto duze.

Jel ima neko ideju zašto mi ni coinotron i wemineltc ne prima share-ove? Radi mašina već pola sata a ni jedan accepted, niti stale :S

Pa stavio sam za r9 280x isti setup kao za 7970

Probaj memoriju na 1500 .

... probaj TC=32765, Worksize=256, 947/1250 ~ 820 kh/s

nece da pocne kad mi je veliki TC verovatno jer imam samo 4gb rama, 870/1500 - 778Kh

900/1250 - 808Kh

nece da mi ide gpu preko 900, mozda trokira?

Poslednja izmena:
Pa daj malo tog power limita sta si se stisao :D

Ne znam u čemu grešim?
Više od 680khahs neće ova sapphire r9 280x :S

Igrao sam se i sa OC, išao sam do 1100/1600 ali bezuspešno :S Samo hashrate ide na dole, nikako na gore

sa ovim podesavanjem -I 13 -g 2 -w 256 --thread-concurrency 8192 ljudi vuku preko 750

Ljudi moze mala pomoc,kupio sam komp u e**iju birao komponente,ali *****ao sam se zato sto nisam znao da ce mi staviti onu nalepnicu pozadi,da sam znao sam bih sklapao...uglavnom,planirao sam bio da kupim jos jednu r9 270x i kako bi sad to bilo izvodljivo zbog garancije i svega? na ovu moju plocu ne bih mogao da stavim jos jednu,ali bih kupio ekstender tako da to nije problem...

šta je g2 2 u guimineru?

hm, to ako stavim na 2, dobijam 25khash :)

Zamolio bih sve dobre ljude ako kojim slucajem imaju jedan extender "16x - 16x" viska, da me kontaktiraju, hvala puno :wave:

r9 280x sapphire

Ljudi moze mala pomoc,kupio sam komp u e**iju birao komponente,ali *****ao sam se zato sto nisam znao da ce mi staviti onu nalepnicu pozadi,da sam znao sam bih sklapao...uglavnom,planirao sam bio da kupim jos jednu r9 270x i kako bi sad to bilo izvodljivo zbog garancije i svega? na ovu moju plocu ne bih mogao da stavim jos jednu,ali bih kupio ekstender tako da to nije problem...

Nalepnica ≠ garancija.

Šta sad, zbog nalepnice nećeš 2 godine da očistiš prašinu unutar računara?

Vrh Dno