znam isto je i sa stikerom na grafici na srafu, najbolje neka se raspita, isto da li je za svaku komponentu posebno dobio garanciju?
Moras staviti I 13 i TC 8192.
A crće...Kontam da ako crkne bas me briga,imam garanciju,a ovako...
Ako ti puca driver znaci da si preterao ili sa klokom, ili sa undervoltomSmanji nesto od ta dva...
Ne znaci max klok i max performanse, moras da nadjes pravi odnos kloka gpu i memorije, procitaj readme fajl u cgminer folderu, ima odlicno uputstvo kako da nadjes pravi odnos.
Nije bre isto !!!
Normalno je da ne smeš da otvaraš grafičku karticu, da "kolješ" procesor, ..., a nije normalno da papirić preko stranice kućišta poništava garanciju.
Mada, tebi bi prodali tu priču 100%.![]()
Ekstra, namestio sam, sad tražim maks klok, na 1080 mi daje 760khash, ali me nervira što kada pukne drajver, moram da resetujem računar da bi mogao opet da rudarim 100% :S tj ako ne resetujem zakuca na ~350khash
Ja drzim na 1070/1500 napon 1.1V radi bez problema i baca ~745 kh/s. Meni kad pukne drajver samo pokrenem cgminer i opet mi baca isto.
A zbog cega mislis da su lijepili stiker na kuciste, za ukras mozda? Stiker sluzi za to da nebi svako mogao da cacka po racunaru, nesto osteti i li spali pa se onda pozove na garanciju. A bilo je takvih slucajeva tamo gdje sam radio. Nije svako informaticki potkovan![]()
Koja verzija? Ja sam danas skinuo poslednju betu tj 13.11 betav9.5
I da, 1.1v u trixx/ab ili u gpu z?
Ne znam gde si radio i kome si lepio stikere ali baš bih voleo da vidim da nekome ne priznaš garanciju zbog odlepljene nalepnice. Valjaju ljudi i m.u.d.a za bubrege neukom svetu ali to ne znači da mogu svakome da uvaljaju.
Ne lažite više narod, stranicu kućišta svakako može bilo ko da otvori, da čisti, da ubaci novu komponentu, ...
Na vama je da dokazujete nestručno rukovanje pa odbijate garanciju ako smete i mislite da ima osnova.![]()
upravo tako...zato meni nije jasno sto ne smem da otvaram stranicu kucista,prvo bi mi bolje bilo zbog temperature graficke i protoka vazduha,a i na kraju krajeva mrzi me da svakih mesec dana idem do njihovog servisa iako sam iz Cacka..To što vi radite je protiv zakona jer Vi ne možete da zabranite krajnjem korisniku da održava računar. Šta ako je vaša radnja kao što si i ti iz Novog Sada, a ja recimo živim u Nišu i kupio sam od vas računar i hoću da ga usisam i očistim od prašine. Šta da radim, da šaljem računar vama u NS i da platim ~1000 dinara troškove ka vama, i ~1000 dinara troškove nazad? Ni jedna radnja ne sme da ne uvaži reklamaciju ako je otvarano kućište jer je normalno da neko održava svoj računar.
Ne sme se skidati nalepnica ako hocete da sacuvate garanciju ! Tacnije reci prodavaca : Jedini razlog da je skinete/pocepate je da otvorite kuciste radi ciscenja prasine ili menjanja neke komponete , a to nemojte da radite Vi nego donesite kod nas u radnju / servis da vam to odradimo stavimo novu nalepnicu i to je to ! U suprotnom gubite garanciju !
Desavalo se da ljudi otkinu dijelove sa ploce jer gurnu kabal od usisivaca u kuciste da ga ociste i onda se svadjaju kako je to samo otpalo a oni su samo ocistili prasinu. Isto je kad kupis brand racunar. Nema otvaranja dok je pod garancijom. Tako ti je i sa automobilima npr. Promjeni ulje njegdje van ovlastenog servisa i pozdravi se od garancije.
Taj drajver koristim, 1.1v u trixx i gpuz. Karta je sapphire dual-x.
Desavalo se da ljudi otkinu dijelove sa ploce jer gurnu kabal od usisivaca u kuciste da ga ociste i onda se svadjaju kako je to samo otpalo a oni su samo ocistili prasinu. Isto je kad kupis brand racunar. Nema otvaranja dok je pod garancijom. Tako ti je i sa automobilima npr. Promjeni ulje njegdje van ovlastenog servisa i pozdravi se od garancije.
^^
Ok, neka bude kako ti kazes. Moze slobodno da skine nalijepnicu a ti mu uvazi garanciju ako nesto crkne poslije toga.
Nego da se vratimo na HW za kopanje
Imam na safirki r9 280x neko dugme na mestu gde su nekada bili cf mostovi, za čega je to? Najverovatnije neki drugi bios?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari