Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Aaa, nisam skapirao.
A doci do AHD-a je tesko?

Na skali od 1 do 5, ako nisi na boljim tracker-ima (PTP, BTN, TEh...), 4-ka. Ako jesi, onda 2-ka - ovo pričam/pišem uopšteno. :)

Nemoj se cimati oko AHD-a da bi upao na HDBits, jer je HDBits ponuda privremenog tipa, neće to stajati tu godinu dana i čekati tebe (a ni mene). :p Oko AHD-a se cimaj zbog odličnih internal ripova. Nema ih puno kao na HDT-u ili HDBits.org, al' je svaki top kvalitet.

Poslednja izmena:
Paa, recimo da jesam :)
Ma vec sam se pomirio sa tim da cu tesko(citaj nikako) upasti, ako je valjan sam za sebe, zbog toga sam mislio.

Na skali od 1 do 5, ako nisi na boljim tracker-ima (PTP, BTN, TEh...), 4-ka. Ako jesi, onda 2-ka - ovo pričam/pišem uopšteno. :)

Nemoj se cimati oko AHD-a da bi upao na HDBits, jer je HDBits ponuda privremenog tipa, neće to stajati tu godinu dana i čekati tebe (a ni mene). :p Oko AHD-a se cimaj zbog odličnih internal ripova. Nema ih puno kao na HDT-u ili HDBits.org, al' je svaki top kvalitet.

Ja neko vreme, bez uspeha, jurim PTP.

Da li uošte postoji regularni invite sistem?

Imaš na BTN-u u podforumu sa pozivnicama i temu gde staff PTP-a nudi pozivnice.

Da bi na PTP-u imao pozivnice (dobijao 2 mesečno), moraš biti Torrent Master klasa (200 uploadovanih torenata, 1TB upload-a podataka). Dosta je cim nagurati 200 torenata, pa nisu svi baš orni da dele pozivnice svakome, jer posle tol'ko vremena, PTP ti postane bliži srcu. :D Druga opcija je kupovina pozivnica, 750.000 poena = 1 pozivnica. Da bi' nagurao 750.000 poena, trebaš seedovati pooodosta torenata, ili zameniti 300GB svog upload-a za iste.

imam 3 IPT pozivnice, valjda mi nisu blokirani pozivi.

Ako neko ima za mene neku pozivnicu za neki koji je bolji od IPT ili TL-a, i moze da mi prosledi prihvatam:). Imam trenutno seedbox, tako da cu ga odrzavati lakse. Pa da nabacim jos koji dobar dok imam seedbox.

Poslednja izmena:
Ako nekom treba invite za docs, neka mi se javi :)

Hajde,red je da i ja sebi pozelim nesto u sledecoj godini:Ako neko hoce da me usreci sa pozivnicom za PTP ili BTN ili WhatCD rado cu prihvatiti:D
Srecni nastupajuci praznici svim kolegama sa foruma,zivi mi bili:beer:

Dobijem na HD Space 22500 bonus poena na poklon za Bozic :D

Kakav je HD Space,vredi li za HD filmove?

Ponuda novih i poznatih filmova je dobra (i što se tiče brzine, i što se tiče kvantiteta). Najveći problem sa HDSpace-om je retencija, što nema sistem koji nagrađuje dugotrajne seeder-e i samim tim dugotrajnih seeder-a retko ima.

Registruj se, makar ti je to 5 minuta posla i vidi lično.

Nije los, daleko je od HDT, ali solidan je
EDIT: Pretece ne dzoni :) Eto on ti je to strucnije objasnio

Hvala obojici,vidim da je otvoren za registraciju.Odoh:)

Otvoren learnflakes.net
Koliko vidim to je learning tracker sa tutorijalima vezanim za razne sertifikacije (Microsoft, Cisco, itd...), koga zanima neka baci pogled. :)

BTN, ima NBA utakmica za izvoz.

Naravno, nije ga lako nabaviti, al' se vredi cimati oko nabavljanja.

Freeleech i double uploud na CrnaBerza do 28 Dec 2013 (1d 05:41:25 ostalo)

Isto i na THR, HnR free i DoubleUp za sve torrente! Još 10:18:10 do kraja!

Holiday Freeleech is now on at LearnBits!
This event will last until zero hours GMT, January 2.
Upload will be credited the same as always, so keep seeding! Happy Holidays from LearnBits!

Iskreno kratko mi nesto traje to na THR

otvoren je FreeLeech ili trenutno se broji samo Upload... pise na Yubraci, al ne vidim datum al mislim da je aktuelno, pa boga mu bozic je :)

Nudim:

1x IPT
1x SceneAccess
1x BitSoup
1x speed.cd
1x SceneTime

Ako neko ima invite za what.cd bio bih zahvalan.

Nudim:
2×scc
2×tl
2×ipt
2×torrent.hr

Tražim btn.
Poruke na pm.

Nazad
Vrh Dno