Rutraker je baš glupa aplikacija nervira me. Skinuo sam i ja preko kat aplikacije i pirate bay aplikacije desetine GB ali sa privatnih ništa.
Imam 1 invite za Freshon.tv, 1 za TorrentDay i 1 za TorrentLeech. Menjam za 1 invite za SceneAcess
Drugari, sada kada sam hteo da pošaljem pozivnicu za IPTorrents članu m4dsurg3on, dočekalo me je obaveštenje:
Sorry, you cannot invite at the moment due to the Hit & Run Warning on your account.
Sadly, due to the high number of members abusing our invite system by sending themselves invites to avoid HNR restrictions, thus filling our database with dupe accounts, we have had to take some necessary steps.
Members with HNR warnings on their account will no longer be able to issue an invite until their accounts are clear of HNR warnings.
Currently there are 2 ways to remove HNR warnings from your account:
1) For each 2 consecutive months without a HNR warning, 1 warning will be removed from your warning count, until your count reaches zero (o).
2) Donation, any donation options on the donations page will remove all current HNR's and will reset your warning count to zero (o)
Koji su smarači, ne mogu da poverujem
Da li oni stvarno misle da će ljudi da im uplaćuju ako ih ovako cimaju?
@Kobayashi Maru
@Roberto_Baggio
Ma ne kukam, nego sporo skidaju warnove.
Nisam ranije vodio računa, ali sada brinem o akauntu kao da je od zlata
Kada su počeli da nabijaju warnove imao sam ih 6, sada sam ih smanjio na 4, sada moram da čekam 8 meseci da bih mogao da delim pozivnice, pfffff.
Freeleech na hdbitsu...![]()
Ima i recruitment tema na AHD-u otvorena pre par sati. Uslovi nisu nešto, al' ih mali deo članova može ispuniti. Po meni, najteži uslov je 1TB download-a na AHD-u. Da pumpam 1TB kroz par dana... nema šanse, obesmišljava p2p.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari