Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Rutraker je baš glupa aplikacija nervira me. Skinuo sam i ja preko kat aplikacije i pirate bay aplikacije desetine GB ali sa privatnih ništa.

Rutraker je baš glupa aplikacija nervira me. Skinuo sam i ja preko kat aplikacije i pirate bay aplikacije desetine GB ali sa privatnih ništa.

Nije glupa, koliko je ruzna. To jeste tacno.

Ovaj BTN se bas otvorio, ja dobih preko 100 gb uploada, i poena pojma nemam koliko. Da li je tako svake godine.

Jel moze neko ko ima account na BitMe da mi se javi na PM, treba mi mala pomoc.

Novogodišnja poklon* akcija.

IPT - više komada
HD-Space - više komada (mada je koliko vidimo open reg trenutno)
EUC - više komada
CB - više komada

Kontakt na PM sa email adresom.

* Zadržavam pravo da biram ko će dobiti. Ako ne dobijete odgovor - niste dobili. Ponovljeni PM neće pomoći.

Imam 1 invite za Freshon.tv, 1 za TorrentDay i 1 za TorrentLeech. Menjam za 1 invite za SceneAcess

Ok sibni mi PM pa kad dodjem sposla veceras cu ti se javim.

Nema zamene, pročitaj prvi post ove teme...

Baci mail za ipt na pp....

Edit: Ako hoćeš imam i za BIT-HDTV...

Poslednja izmena od urednika:
Moja greska, priznajem da nisam obraćao paznju na prvi post.

Imam jedan TL invite, kome treba.

Drugari, sada kada sam hteo da pošaljem pozivnicu za IPTorrents članu m4dsurg3on, dočekalo me je obaveštenje:

Sorry, you cannot invite at the moment due to the Hit & Run Warning on your account.

Sadly, due to the high number of members abusing our invite system by sending themselves invites to avoid HNR restrictions, thus filling our database with dupe accounts, we have had to take some necessary steps.

Members with HNR warnings on their account will no longer be able to issue an invite until their accounts are clear of HNR warnings.

Currently there are 2 ways to remove HNR warnings from your account:

1) For each 2 consecutive months without a HNR warning, 1 warning will be removed from your warning count, until your count reaches zero (o).

2) Donation, any donation options on the donations page will remove all current HNR's and will reset your warning count to zero (o)

Koji su smarači, ne mogu da poverujem :p

Da li oni stvarno misle da će ljudi da im uplaćuju ako ih ovako cimaju?

Da ne zna mozda neko neki dobar sajt za skidanje NBA utakmica?
Do sada sam skidao na Pirate Bay i Zamundi.
Pirate bay postao spor (3 dana za utakmicu) a na Zamundi izbace jednu eventualno dve

Drugari, sada kada sam hteo da pošaljem pozivnicu za IPTorrents članu m4dsurg3on, dočekalo me je obaveštenje:

Sorry, you cannot invite at the moment due to the Hit & Run Warning on your account.

Sadly, due to the high number of members abusing our invite system by sending themselves invites to avoid HNR restrictions, thus filling our database with dupe accounts, we have had to take some necessary steps.

Members with HNR warnings on their account will no longer be able to issue an invite until their accounts are clear of HNR warnings.

Currently there are 2 ways to remove HNR warnings from your account:

1) For each 2 consecutive months without a HNR warning, 1 warning will be removed from your warning count, until your count reaches zero (o).

2) Donation, any donation options on the donations page will remove all current HNR's and will reset your warning count to zero (o)

Koji su smarači, ne mogu da poverujem :p

Da li oni stvarno misle da će ljudi da im uplaćuju ako ih ovako cimaju?

Ma dobro je da su uveli automatsko skidanje warna za dva meseca, a i ti bi mogao više računa da vodiš o svom accountu prvo, pa tek onda da kukaš.

Što si pravio HNR-ove, što nisi zapovao? Ko ti je sad kriv, oni što smaraju za donacije ili ti što praviš HNR-ove, a skidaš sve džabe ionako? ;)

Poslednja izmena:
Makar je na IPT-u lako da zapujes, bonus poeni se brzo nakupe.

@Kobayashi Maru
@Roberto_Baggio

Ma ne kukam, nego sporo skidaju warnove.

Nisam ranije vodio računa, ali sada brinem o akauntu kao da je od zlata :)

Kada su počeli da nabijaju warnove imao sam ih 6, sada sam ih smanjio na 4, sada moram da čekam 8 meseci da bih mogao da delim pozivnice, pfffff.

A pozivnica za IPT nema ni za leka :)

@Kobayashi Maru
@Roberto_Baggio

Ma ne kukam, nego sporo skidaju warnove.

Nisam ranije vodio računa, ali sada brinem o akauntu kao da je od zlata :)

Kada su počeli da nabijaju warnove imao sam ih 6, sada sam ih smanjio na 4, sada moram da čekam 8 meseci da bih mogao da delim pozivnice, pfffff.

Nemoj da se ljutiš, ali ako onda... i treba da čekaš kad si nabio tolike warn-ove. Imaš pravila, imaš faq, što ih nisi pročitao?

Imamo mogućnost maltene sve živo da skinemo za dž, a još kukamo što nas neko tamo cima za donacije ili kad pljusne kazna. Pa ne padaju serveri i svi ostali troškovi s neba? Nije sve to džabe.

Naravno, nisu cvećke ni jedni ni drugi. Bezveze je kad treker blupne, poyebu se statsi i ljudi dobiju warn-ove ni krivi ni dužni ili kao kad su mnogi pogubili account-ove (i one veoma aktivne) prilikom selidbe BHD-a, što nije bila krivica tih korisnika itd. itd, ali mislim da je ovo u tvom slučaju potpuno opravdano, jer se ide od razumne pretpostavke da onaj ko ne vodi računa o svom account-u neće voditi računa ni o tome koga sve poziva na taj isti treker, zar ne?

Recimo, ja sam tako ovde dobio 4 kaznena poena zato što sam posle 5 dana od kačenja jednog oglasa, postovao kako je jedan artikal prodat, pa onda za 3 dana okačio ponovo oglas i zaboravio da je pravilo 7 dana od poslednjeg posta u prethodnom oglasu.

To je bilo 2011. godine i još uvek mi stoje ti kazneni poeni u profilu, a pritom nisam nikakav preprodavac da svake nedelje prodajem sve i svašta, već se nakupile neke sitnice pa rekoh da počistim malo sve to i rasprodam viškove.

Kriv sam, stoji, ali i ne žalim se što mi to nije do sada skinuto (a moglo bi zaista), pogotovo što sam od te 2011. okačio možda ni 5-6 oglasa, a kamoli svake nedelje novi.

Enivej, što se IPT-ja tiče, možda bi bilo bolje da imamo mogućnost da svaki skinuti torent seedujemo do 1:1 ili 60-72 itd sata, kao na većini drugih trekera, ali dobro de, dobro je da imamo bar mogućnost da zapujemo te torente.

Mada, možda je ovako i bolje, jer maltene sve što nisam nigde drugde našao, našao sam na IPT-ju i skinuo maltene uvek punom brzinom, tako da je meni IPT postao nezamenljiv po principu: "Kad je teško, IPT".

Zato ga valja svakako čuvati.

Poslednja izmena:
IPT je odlican za cross seed :p
Sta da kazemo za TL i takve trackere, tamo nema bonusa, freeleecha, tamo se snalazi kako znas i umes ako nemas seedbox :)

@Gdin_M, e bas ti hvala :D

Ima i recruitment tema na AHD-u otvorena pre par sati. Uslovi nisu nešto, al' ih mali deo članova može ispuniti. Po meni, najteži uslov je 1TB download-a na AHD-u. Da pumpam do 1TB kroz par dana... nema šanse, obesmišljava p2p.

edit: dodah ''do''

Poslednja izmena:
Ima i recruitment tema na AHD-u otvorena pre par sati. Uslovi nisu nešto, al' ih mali deo članova može ispuniti. Po meni, najteži uslov je 1TB download-a na AHD-u. Da pumpam 1TB kroz par dana... nema šanse, obesmišljava p2p.

Sta dobijas kada napumpas 1TB downloada? Meni fali prostora, moracu da fasujem neki od 2tb hard minimum.

Pa mogućnost da postaneš HDBits.org član. :)

Kol'ko sam video, da bi aplicirao za HDBits pozivnicu, potrebno je da si minimum godinu dana član na AHD-u, 1TB download na AHD-u, nisi imao nikad ranije HDBits nalog, nisi iz banovanih država...

Nazad
Vrh Dno