Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Najave takve upotrebe ltc su manje bitne od toga da je to prva sledeca kripto valuta koju ce usvojiti gox/stamp/koznakovec. Sto znaci da ima spekulativno veci rast od btc u nekom trenutku. To je dugorocno razmisljanje nas koji ne trgujemo na berzama vec drzimo novcice u offline walletu. Samim tim i veca je kocka. Ali to je sve vec objasnjeno ranije. Kada ga usvoje jace berze, neko ce poceti da razmislja o tome da ga koristi i za neko placanje. Ali ne pre toga. Ne dok ga kontrolise par rusa i ko zna ko vec na berzi koja sutra moze da nestane.

Bice. Realno je da i LTC uleti u pricu i krene placanje s njim, samo je pitanje vremena. LTC malo kasni za BTC-om vremenski ali je na najboljem putu da isprati sve. BTC je utabao stazu i sada cekamo da se placanje kriptovalutama omasovi.

I zato cuvajte svoj ftc jer ce uskoro da zameni btc/ltc. Nvc takodje. A tek xpm! Btc-e chat naravno :).

E stvarno pitam, ne provociram, razmišljam naglas. BTC ima vrednost jer se za njega nešto kupuje. Da li negde postoji "najava" da će ltc koristiti za neka plaćanja, jer je BTC vredeo 20$ i koristio se za nekakvo plaćanje...

Koristi se i LTC ali slabo... BTC nemoze podmiriti celo trziste, blockchain ce se zagusiti, ionako ga zabadava ne zovu zlati, milion sitnih transakcija ce ugusit svaku valutu, zato su alt valute potrebne.. ne danas ali za 6+ meseci ili godinu dana 100%

I naravno to sve zavisi od cene BTC-a, evo sad vredi upola manje nego nedavno, ako ne ode cena znacajno gore u buducnosti nece ni LTC (a tek ostale valute;))...naravno svi se nadamo da ce za neko vreme opet da ode gore, makar i na prolece..

Otici ce sigurno, nema potrebe za brigu. Uvek ima skokova i padova, treba samo sacekati i iskoristiti to. Strpljenje je vrlina ;)

Nece nece. Citajte moj post gore, i prodajte mi sav bezvredan ltc. Ltc je propao. Doom day. Rollercoaster. We are finished. The end of crypro. China banned crypto. Usa will ban crypro. Doom day...

Sa SHA256 scrypt-om? Naravno. :)

Ili ce da bude ogromne vrednosti i mnogo da se koristi, ili ce da ga zabrane i sjebu sve sto su ljudi ulozili u kupovinu BTC :) . Tako da ja ne bih ulagao previse u to, samo onoliko koliko sam spreman da izgubim, to je cista kocka :)

50btc ponovo radi, vidim izmenjali izgled, i nas imaginarni novac je nestao, ah bas bi nam legla lepa donacija od njih da su greskom isplatili :d

Limit od 21 milion btc ce biti dostignut za nekih 130 godina, tako da, samo lagano :D

Iskopano je oko 12 miliona. O nacinu iskopavanja, polovljenju nagrada, skoku diff-a i slicno, ne bih da trolujem temu. Sve je vec napisano mnogo puta.

Moram, ovo mi je prejako. :D Imaš težinu kopanja, koja sve to niveliše.

Znam da imas tezinu kopanja , koja se proporcijalno povecava. Ali kazem ljudi svakog dana smisljaju nove nacine za brze kopanje :D .

Mada ne bi trebalo da se to radi zbog para. Jer to je isto kao i sa torentima, oni ti ne placaju nista pa ih ipak seedujes. Tako i BTC, ti dok kopas ustvari proveravas i izvrsavas transakcije BTCa to je cela poenta , to sto dobijas malo BTC je samo kao nagrada i motivacija :) .

Jos jedan u nizu socijalista koji ce da nam prica o "trulom" zlatu u "trulom" kapitalizmu.. Jer bitkoin nece moci da stampaju da bi bacali u javnu potrosnju na koju se svi oni loze. ;)

Vesti nalazi prpic, ko bi drugi :). A i dostojna je prpica, naseg dalekovidog predsednika udruzenja bitcoinera srbije...

Samo jedno i negativan i pozitivan publicitet je u sustini potreban... cak i onaj manje tacan :)

Tu si u pravu. Ja bih samo voleo da se publicitet pravi u demokratskim zemljama, a da ga ovde nema. Jer ovde svasta moze da se desi, osetio sam vise puta na sopstvenoj kozi. Znaci prasina tamo gde postoji kakav-takav pravni sistem. Ovde samo moze da se desi da neko vec razmislja kako da nas oporezuje. Ili proglasi za narodne neprijatelje i zapleni rudnike/wallete da bi sluzili opstenarodnom dobru. Ako mislite da sam sarkastican, nisam. Realan sam.

Mislim da si paranoican. Isto tako mislim da previse kukate i samo navlacite sebi problem za vrat. Svakih par strana kukanje o poreskoj a izmedju kukanja pricate o kupovini brodova, automobila itd. Kao kada bi uzeo providnu kesu punu para i nosao po gradu i pricao o tome kako ce neki lopov da vas zaskoci i otme vam pare. Ne kazem da je u Srbiji dobro ali brate ima i gorih zemalja od Srbije samo sto je problem kod srba sto su navikli da kukaju.

Mislim da si paranoican. Isto tako mislim da previse kukate i samo navlacite sebi problem za vrat. Svakih par strana kukanje o poreskoj a izmedju kukanja pricate o kupovini brodova, automobila itd. Kao kada bi uzeo providnu kesu punu para i nosao po gradu i pricao o tome kako ce neki lopov da vas zaskoci i otme vam pare. Ne kazem da je u Srbiji dobro ali brate ima i gorih zemalja od Srbije samo sto je problem kod srba sto su navikli da kukaju.

Slazem se sa tobom potpuno. A to sto si rekao oko zaplene itd, Bitcoin ne mogu da naprave ilegalnim do te mere, mogu da zabrane postojanje menjacnica, da mozes da placas kod nas itd, ali nikako ne mogu da nam zabrane da ga koristimo.

U BG postoji kaficu u kome mozes da platis sa BTC, isto tako neke skole primaju skolarinu u BTC :D

Jel si ti stvarno poverovao da iko ovde ima ili ce imati para za jahte, si malo dete? :)

Inace gore SMRDARE od srbijetione NEMA, potpisujem i na sudu ako treba!, svako ko kaze da ima zivi na nebu a ne na zemlji!

Poslednja izmena:
Naravno da nisam povjerovao ti si mozda pogresno shvatio sta sam ja napisao :)
Treba izbjegavati takve price jer ce neko stvarno povjerovati da su se neki ovdje obogatili pa ce onda da nastane problem. Znas onu narodnu: Ko trazi problem na kraju ga i nadje.

Naravno da nisam povjerovao ti si mozda pogresno shvatio sta sam ja napisao :)
Treba izbjegavati takve price jer ce neko stvarno povjerovati da su se neki ovdje obogatili pa ce onda da nastane problem. Znas onu narodnu: Ko trazi problem na kraju ga i nadje.

Ma ok slazem se, ali isto tako ne treba hypovat placanje poreza i ostale budalastine po pitanju BTC jer porez na njega za SAD niko jos ne placa, mozda par sporadicnih slucajeva koji ko zna koliko su dizali i gde...

Kakvo baljezganje...

Stvarno ima svakakvih ljudi na ovom svetu. Ovaj mi lici na onog sektasa koji zna sve o svim teorijama zavere i 101% je ubeđen da je u pravu, samo mu vokabular nije najbolji, tako mu je moć ubeđivanja oslabljena na 50%.

Nazad
Vrh Dno