Šta je novo?

Targo Telekom

Evo proverio, sve je u redu :)

Ne desava se stalno, ali ponekad ume stvarno da iritira.

Mozda je malo offtopic ali meni se upravo torent skidao 6000kbps xD

Tako da neznam ja zadovoljan xD

Browser da zna malo hefta ali samo ponekad.

Nisam ja zaduzen za TV ali mi je moja divna koleginica izasla u susret i odgovorila na pitanja:

NOVA je samo privremeno bila na poziciji 105. Na sajtu bi trebalo da je novi raspored kanala.
Sto se tice EPG-a, to zahteva dodatnu finansijsku investiciju i trenutno je sve to na cekanju. EPG se placa TV kucama po kanalu a zahteva i dodatnu opremu.
Mnogo se zahvali tvojoj divnoj koleginici na odgovoru na pitanja.
Ali, nije mi odgovorila na pitanje o HD verziji kanala Nova.rs.
Uzgred, upravo proverih spisak kanala na vašem sajtu, i samo želim da konstatujem da nije ažuriran - nema kanala Nova.rs u spisku analognih, ni digitalnih kanala.

Mozda je malo offtopic ali meni se upravo torent skidao 6000kbps xD

Tako da neznam ja zadovoljan xD

Browser da zna malo hefta ali samo ponekad.

Ja sam isto imao toliki download dok mi nisu ukinuli to 'dupliranje' pre nekih 4 meseca. Sada ne prelazi 3 MB/s, sto je i normalno za ovaj paket.

Ali, bilo bi fino kada bi vratili opet tu brzinu, bas se secam kako sam tada skidao 20 GB za sat vremena :D

Mnogo se zahvali tvojoj divnoj koleginici na odgovoru na pitanja.
Ali, nije mi odgovorila na pitanje o HD verziji kanala Nova.rs.
Uzgred, upravo proverih spisak kanala na vašem sajtu, i samo želim da konstatujem da nije ažuriran - nema kanala Nova.rs u spisku analognih, ni digitalnih kanala.

Za HD verziju je potrebna direktna veza sa TV kucom(optika u ovom slucaju) sto trenutno nemamo.

Ja sam isto imao toliki download dok mi nisu ukinuli to 'dupliranje' pre nekih 4 meseca. Sada ne prelazi 3 MB/s, sto je i normalno za ovaj paket.

Ali, bilo bi fino kada bi vratili opet tu brzinu, bas se secam kako sam tada skidao 20 GB za sat vremena :D

Izmedju 4 i 6 je bilo extra kao i donedavno.

Doduse nije bio piratebay vec nasumicni sajt (sa TPB nece preko 3 ali NIKAD)

Današnje "pretumbavanje" pozicija TV kanala na TT DVB-C:
-NOVA.rs na 11
-RTV1 na 19
-Disney XD vraćen na 40 (ne radi, usluga nije dostupna)
-Atlas (CG) na 105

Juče su sredili RTS HD koji nije radio, i opet malo menjali pozicije kanala. Sad je Atlas na 88, Pink Folk na 105... ma svaki dan nešto tumbaju pozicije... a i pozicije onih silnih Pinkova su bezveze, trebalo bi to presložiti...

Kod mene nema internet veze :-(
Došao sam pre pola sata, vidim da nema konekcije. TV radi :-(

Kod mene nema internet veze :-(
Došao sam pre pola sata, vidim da nema konekcije. TV radi :-(
Koliko se sećam, iz istog smo kraja - Blok 34, Carina... Kod mene sve šljaka bez ijednog problema (NET BASE paket, bez TV-a)... ONT se takođe nerestartuje, osim kad nestane struje :D

Poslednja izmena:
Danas nije radila PRVA, sada je opet proradila, a pojavila se na 2 pozicije (pored stare na broju 3, sada je ima i na poziciji 108 sa identom TV PRVA B).

Pa da cini mi se da si ga bas ti nesto prozivao, pa je valjda lik jako sujetan pa zakljucao, glupost, ima nas raznih....

^Evo zašto, da prenesem:
rtvforum je napisao(la):
RE: Bugs
User1: Zbog cega RTV Forum nije javan za goste?
Administrator: Ostaće tako do kraja godine, a posle će ponovo biti javan za goste.
User2: Бат вај?
Administrator: Imamo problem sa bandwidthom ovog meseca.

Ali sve ovo je OFF-topic i nema apsolutno nikakve veze sa TT.

Имао сам инцидентну ситуацију на ОНТ рутеру упалила се лампица WPS блинкала црвено. То има везе са бежичном конекцијом али конкретно шта не знам, ја сам се пре качио и бежично али то се никад није палило, ресетовао сам рутер, имам добар дугачак компликован пасс за бежичну тако да не знам шта је узрок.

Najverovatniji uzrok paljenja wps signalizacije je pokušaj nekog wifi klijenta da se poveže na tvoju mrežu preko WPS servisa, isključi ga pa više neće biti "incidentnih" situacija.

Nije preporučljivo korišćenje WPS funkcije (zbog sigurnosti, lakog provaljivanja šifre)... Sami osmislite "jaku" šifru, i naravno Wireless Security type: WPA2 Personal , Encryption type: AES, i isključite WPS (ovo važi kako za ONT, tako i za wi-fi ruter/AP ako njega koristite)...

Poslednja izmena:
Nije preporučljivo korišćenje WPS funkcije (zbog sigurnosti, lakog provaljivanja šifre)... Sami osmislite "jaku" šifru, i naravno Wireless Security type: WPA2 Personal , Encryption type: AES, i isključite WPS (ovo važi kako za ONT, tako i za wi-fi ruter/AP ako njega koristite)...
Hvala na odgovorima, pregledao sam postavke u ONT ruteru, WPS je bio enable, tako je bilo po defaultu, stavio sam na disable.

Drugari, citao sam ne toliko cesto na forumu o Targo telekom. I sada mi je definitivno prekipelo. Pretpostavljam da ste i vi zvali milion puta, zalili se i ostalo. Poslao sam im cak i mail sa primedbama o radu interneta, vec jedno tri meseca. Ne znam da li tamo ima neko normalan od tih 10 zaposlenih. Nisu krivi ljudi koji rade za platu, ali ove glavesine nisu normalne. Nacin poslovanja im je od pocetka los! Uglavnom, na fotki se vidi koji mi je trenutni protok i vise ne znam sta da radim!!! Protok varira sto puta u toku dana, nestaje mi net, restartuje se ruter. Sve sam prijavi i zvao milion puta! Poludeo sam! Ima li neko neke info?

Prilozi

• photo.jpg
    photo.jpg
    1 MB · Pregleda: 158
Poslednja izmena:
Ti si prvi koji se žali na los protok. Proveri svoju mrežu i da nema jos nekog na njoj.
u8ereme9.jpg

Poslednja izmena:
Vrh Dno