Lik BG
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 09.05.2013
- Poena
- 180
Po ovome što si napisao, problem nije do ONT-a (osim ako ONT nije defektan u bilo kom smislu) niti do tebe , već na starni Targa, a ti tu ne možeš mnogo pomoći, osim da se žališ, što si već uradio. Čim tebi TV signal bukvalno nestaje, a uz to i net, znači optički signal koji tvoj ONT dobija se gubi ili jednostavno nije konstantno dobar, pa otuda i ti prekidi i smetnje. Prebacivanjem ONT-a u bridge mod i korišćenje sopstvenog rutera, po meni neće rešiti prekide TV i NET signala (bridge mod nema nikakve veze sa TV signalom, već samo sa NET-om), jedino što ćeš možda dobiti stabilniji internet protok onda kada NET radi (u zavisnosti koliko je kvalitetan tvoj wi-fi ruter), jer ONT definitivno po meni nema dobar wi-fi signal, ali to opet nema veze sa optičkim signalom koji dolazi od ONT-a koji je kod tebe očigledno problem (ako pretpostavimo da je tvoj ONT 100% ispravan).Pukne mi bar 10x.. Probacu sa drugim ruterom... Meni trenutno prekida i internet i televizija. Imam smetnje na svim kanalima...I tako to ide u krug vec tri meseca tacno...
Poslednja izmena: